Ο Scott Gimple (showrunner) μας μιλάει για την σκηνή Daryl και Maggie
Χρειάστηκε τουλάχιστον μια ντουζίνα επεισόδια μετά από το θάνατο του Glenn όμως επιτέλους η Maggie και ο Daryl συναντιούνται και αναγνωρίζουν το γεγονός στο επεισόδιο 14 με όνομα (The Other Side). Ενώ είναι παγιδευμένοι στο κελάρι του Hilltop οι δύο τους συζητάνε τα γεγονότα από το πρώτο επεισόδιο της Season, όπου τα γεγονότα του έμειναν ανεξίτηλα στο μυαλό του DarylΟ Showrunner  Scott Gimple πρόσφατα μίλησε για τη σκηνή της συζήτησης:
“Είναι κατά κάποιο τρόπο θέμα στο να φτάσουμε στο τέλος της Season, πράγματα έρχονται πιο κοντά με πολλούς τρόπους.” Είπε ο Gimple “Και αυτό είναι κάτι που εκκρεμούσε μεταξύ των χαρακτήρων, που ήταν σε απόσταση λόγο της ντροπής του Daryl. Αυτό που κάνει η Maggie για αυτόν είναι από τα πιο όμορφα πράγματα, να του πει πως είναι οκ, να τον απαλλάξει από την ευθύνη. Είναι τόσο σημαντικό, και, πιστεύω, όμορφο” 

Σύμφωνα με τον Gimple αυτό δείχνει πως ο κόσμος έχει αλλάξει την Maggie. Μετά από τόσες απώλειες αντιδρά εντελώς διαφορετικά από ότι θα έκανε για παράδειγμα στην 2η Season. “Αυτό που μου αρέσει σχετικά με αυτό, άμα πας πίσω στην 2η Season, η Maggie εκείνης της εποχής που δε θα είχε περάσει τόσα πολλά  κατά πάσα πιθανότητα δε θα είχε την ίδια αντίδραση” είπε ο Gimple  “Αυτή δε θα έδειχνε απαραίτητα τόση φιλανθρωπία. Αλλά άλλαξε και μεγάλωσε. Και πάνω από όλα γίνετε αρχηγός. Είναι μια πολύ ώριμη στιγμή”“Πρόσφερε στον Daryl σε μεγάλο βαθμό το όμορφο αυτό πράγμα της συγχώρεσης – δε νομίζω πως το σκέφτηκε ποτέ ως κάτι που έπρεπε να τον κατηγορήσει, οπότε η συγχώρεση είναι κάπως παράξενη – Επίσης δείχνε ως χαρακτήρας, ποια είναι τώρα και ποια γίνεται. Αυτό ήταν συναρπαστικό, το να βλέπεις αυτό τον χαρακτήρα που ήταν λίγο πιο σκληρή προς τους ανθρώπους ή νευριασμένη. Όχι απόλυτη ειρήνη – όλα γίνονται με σκοπό της να κερδίσει τη μάχη και να διορθώσει τον κόσμο, θέλει κάποιους ανθρώπους να εξαφανιστούν από το πρόσωπο της γης. Οπότε αυτό δεν είναι απόλυτη ειρήνη. Αλλά είναι αρχηγός. Και είναι ήρεμη. Δεν είναι μόνο δύναμη για τα μάτια αλλά κάνει πραγματικά τη δουλειά της. Η Lauren Cohan είναι τρομερή”

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.