Something They Need Spoilers (7.15)


Μόνο δύο επεισόδια έμειναν για το τέλος μιας season που σχολιάστηκε με διάφορους τρόπους θετικούς και αρνητικούς . Προσωπικά δηλώνω λάτρης αυτής της Season με τον καλύτερο έως τώρα κακό της σειράς να έχει μία καταπληκτική απεικόνιση και τους χαρακτήρες μας να συνεχίζουν να μας εκπλήσσουν με την απίθανη ανάπτυξη που παίρνουν απο την ιστορία. Τα δύο τελευταία επεισόδια ανεβάζουν επίπεδο και δυστυχώς θα πρέπει να περιμένουμε άλλους 7 μήνες για την επιστροφή της σειράς μας ! 
Πάμε τώρα να δούμε τι θα δούμε στο 15ο επεισόδιο της 7ης season: 
Το 15ο επεισόδιο θα επικεντρωθεί σε αρκετές κοινότητες και όχι αποκλειστικά σε μία , στο προσκήνιο θα έρθει το Hilltop, το Senctuary ,οι κάτοικοι της Alexandria καθώς το Oceanside . 
Ας δούμε τι θα γίνει σε κάθε κοινότητα ξεχωριστά ξεκινώντας από το Hilltop
Η Maggie βρίσκεται έξω και φυτεύει μερικά λαχανικά ο Gregory την πλησιάζει και της ζητάει συγγνώμη για την συμπεριφορά του , η Maggie που ξέρουμε δεν κρατάει κακία και έτσι του λέει πως δεν είναι αργά για κανέναν να αλλάξει και στην συνέχεια του ζητάει να φυλάει σκοπιά όσο εκείνη φυτεύει μην τυχόν και πλησιάσουν Walkers. Εκείνος δέχεται και καθώς κοιτάει τριγύρω σκέφτεται πως θα μπορούσε να ξεφορτωθεί την Maggie εκείνη την στιγμή . Ωστόσο τα σχέδια του για την δολοφονία της Maggie αναβάλλονται καθώς μερικοί Walkers πλησιάζουν . Φυσικά ο Gregory είναι άχρηστος και ζητάει την βοήθεια της Maggie η οποία τον προστατεύει . Κάτοικοι του Hilltop πλησιάζουν στο σημείο και χλευάζουν τον Gregory ο οποίος δεν έχει ιδέα πως να αντιμετωπίζει τους Walkers , η Maggie τον υπερασπίζεται λέγοντας πως "μπορεί να μην έχει σκοτώσει ποτέ του κάποιον Walker αλλά μαθαίνει " και οι κάτοικοι απαντούν "ναι αλλά αυτό δεν είναι αυτό που μας είχε πει " . Ο Gregory εκτιμά που η Maggie του έσωσε την ζωή αλλά δεν αντέχει τον εξευτελισμό , την επόμενη φορά που τον βλέπουμε κρατάει ένα μπουκάλι τεκιλα και ζητάει από τον Hal να τον πάει κάπου . Δεν χρειάζεται ιδιαίτερο μυαλό για να καταλάβουμε πως οδεύει προς το Senctuary για να πρόδωσει την Maggie !
Στο Senctuary , βλέπουμε την κατάληξη της Sasha η οποία πλέον είναι αιχμάλωτη του Negan , βρίσκεται στο ίδιο κελί που ήταν ο Daryl ωστόσο εκείνη έχει το δικαίωμα να κρατήσει τα ρούχα της και δεν ακούει το Easy Street ! Ο Negan την επισκέπτεται και της ζητάει να πάει με το μέρος του δείχνει να την εκτιμά καθώς της λέει πως θα μπορούσε να την κάνει σπουδαίο μέλος στην κοινότητα του καθώς έχει "Beachball Lady nuts" . Αργότερα ένας Savior θα την επισκευθεί και θα προσπαθήσει να την βιάσει ! Ο Negan φυσικά θα διακόψει καρφώνοντας ένα μαχαίρι στον λαιμό του David , δείχνοντας για ακόμα μία φορά πως δεν ανέχεται να μην υπακούουν στους κανόνες του! Ο Negan δεν χάνει την ευκαιρία  και βάζει μία δοκιμασία στην Sasha αφήνει το άψυχο σώμα του David στο κελί της και της δίνει το μαχαίρι του λέγοντας της πως μπορεί να σκοτώσει τον David ώστε να μην αλλάξει και την φάει ή να ελευθερώθει . Η Sasha επιλέγει να σκοτώσει τον David και ο Negan δείχνει ικανοποιημένος . Φυσικά το κελί της θα επισκεφθεί και ο Eugene ο οποίος είναι λίγο αναστατωμένος αλλά προσπαθεί να πείσει την Sasha να ενταχθεί στις μονάδες του Negan . Η Sasha όμως του ζητάει μία χάρη του λέει να της φέρει ένα μαχαίρι ή ένα όπλο ώστε να το τελειώσει καθώς δεν θέλει να χρησιμοποιηθεί εναντίον των ανθρώπων της . ( Κάνει τον Eugene να πιστεύει πως θέλει να αυτοκτονήσει αλλά αυτό δεν θα έβγαζε νόημα αν σκεφτούμε ότι νωρίτερα σκότωσε τον David ώστε να μην αλλάξει και κινδυνέψει). Ο Eugene της δείνει κάτω από την πόρτα τα χάπια που είχε φτιάξει στο 11ο επεισόδιο , και αμέσως βλέπουμε πως η έκφραση της Sasha αλλάζει και είναι εμφανώς αναστατωμένη .
Και για το τέλος σας αφήσαμε την συνάντηση της ομάδας μας με το Oceanside . Μια τεράστια ομάδα από άτομα του Hilltop και της Alexandria επισκέπτεται το Oceanside με σκοπό να πάρουν τα όπλα τους και αν είναι δυνατόν να τους πείσουν να ενταχθούν και εκείνες στην μάχη κατά του Negan . Η ομάδα μας χρησιμοποιεί μερικά από τα εκρηκτικά που είχε βρει στον αυτοκινητόδρομο για να τρομάξει τις γυναίκες του Oceanside και να της μαζέψουν όλες σε ένα σημείο . Ο Rick τους εξηγεί πως δεν θέλουν να τις βλάψουν απλά χρειάζονται τα όπλα τους για να πολεμήσουν τους Saviors και ξεκαθαρίζουν πως​ θα ήθελαν και την βοήθεια τους στην μάχη κατά του Negan . Η συζήτηση όμως ανάμεσα στον Rick και την Natania δεν οδηγεί πουθενά ώσπου σε ένα σημείο η Natania καταφέρνει να βάλει ένα όπλο στο κεφάλι της Tara ,ο Rick της λέει πως αν σκοτώσει την Tara θα πεθάνει και η ίδια αλλά η Natania δεν δείχνει να νοιάζεται προτιμά να πεθάνει παρά να αφήσει τους ανθρώπους της να πάνε σε έναν πόλεμο που δεν μπορούν να κερδίσουν . Την λύση θα δώσουν η Enid και η Cyndie οι οποίες θα πλησιάσουν την Natania και η Cyndie θα χτυπήσει την γιαγιά της στο κεφάλι για να μην σκοτώσει την Tara. Όλα γίνονται πολύ γρήγορα καθώς ένα κοπάδι από αηδιαστηκους παραθαλάσσιους Walkers καταφτάνει στην κοινότητα και όλοι μαζί συνεργάζονται για να τους σκοτώσουν. Μια πολύ ωραία σκηνή που δείχνει ότι οι δυο κοινότητες θα μπορούσαν να συνεργαστούν έστω μελλοντικά .Οι γυναίκες του Oceanside​ δείχνουν να θέλουν να πολεμήσουν αλλά η Natania δεν αλλάζει γνώμη έτσι δεν θα πάνε με το μέρος του Rick . Ωστόσο το Oceanside θα δώσει ΟΛΑ του τα όπλα στην ομάδα μας . Το επεισόδιο τελειώνει με την ομάδα μας να φτάνει στην Alexandria οπου τους υποδέχεται η Rosita και τους ενημερώνει ότι εκεί είναι και ο Dwight ο οποίος θέλει να τους βοηθήσει . Ο Daryl θα προσπαθήσει να του επιτεθεί και η Rosita θα τον σταματήσει λέγοντας του πως πράγματικα θέλει να βοηθήσει . Ο Rick τον ρωτάει αν αυτό είναι αλήθεια ο Dwight λέει Ναι και ο Rick τραβάει το όπλο του και του λέει να πέσει στα γόνατα. 
Bonus spoilers: 
Ο Negan λέει πως άκουσε από ένα μικρό πουλάκι ότι ο Rick σχεδιάζει διαφορά και έτσι ετοιμάζεται να πάει στην Alexandria . Ωστόσο αυτό το μικρό πουλάκι δεν είναι ο Gregory . 
O Eugene εξηγεί στην Sasha γιατί πρόδωσε την ομάδα μας ,της λέει ότι όταν ήταν στην σειρά για το ποιος θα πεθάνει από την Lucille ήταν το πιο τρομακτικό πράγμα που του είχε τύχει ποτέ και μετά ξαναέγινε με τον Glenn . Της λέει πως δεν θέλει να το ξαναζήσει αυτό και με το να είναι με την μεριά του Senctuary διασφαλίζει πως αυτό δεν θα του συμβεί ξανά .
με την Rosita και τον Dwight στην Alexandria , ο Daryl θέλει να τον σκοτώσει αλλά ο Dwight τους λέει πως θέλει να τους βοηθήσει ο Rick τραβάει το όπλο του και του ζητάει να πέσει στα γόνατα .  - See more at: http://www.the-walking-dead-greek-fanatics.gr/2017/03/714.html#sthash.axNvvs1Y.dpuf

με την Rosita και τον Dwight στην Alexandria , ο Daryl θέλει να τον σκοτώσει αλλά ο Dwight τους λέει πως θέλει να τους βοηθήσει ο Rick τραβάει το όπλο του και του ζητάει να πέσει στα γόνατα .  - See more at: http://www.the-walking-dead-greek-fanatics.gr/2017/03/714.html#sthash.axNvvs1Y.dpuf
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.