The Other Side Spoilers (7.14)


Μετά από ένα δυνατό επεισόδιο στο Kingdom έρχεται ένα δυνατό επεισόδιο αφιερωμένο στο Hilltop . Το επεισόδιο θα έχει αρκετές συγκινητικές σκηνές οπότε προτείνουμε να έχετε δίπλα σας ένα πακέτο χαρτομάντιλα . Το επεισόδιο θα επικεντρωθεί σε δύο ομάδες η μία θα είναι στο Hilltop και η άλλη θα είναι η Rosita και η Sasha ,όπου βάζουν το σχέδιο τους σε εφαρμογή.
Στο Hilltop θα δούμε την Maggie που παίρνει την αρχηγία του Gregory κάτω από την μύτη του ωστόσο ο ίδιος το έχει καταλάβει . Μαθαίνει τον κόσμο να μαθαίνει να μάχεται με μαχαίρια επισκέπτεται τον κόσμο και γενικότερα δείχνει ενδιαφέρον για τα άτομα του Hilltop και σιγά σιγά κερδίζει την εμπιστοσύνη τους.  Ο Jesus με την σειρά του μιλάει με την Maggie όπου της ανοίγεται και της λέει πως ποτέ δεν ένοιωθε εκεί μέχρι τώρα και ποτέ δεν ήταν κοντά με κανέναν . Επίσης αναφέρει πως δεν είναι straight και η Maggie του χαμογελάει .Η σκηνή που θα σας φέρει δάκρυα έρχεται! Ο Simon με ένα σωρό άλλους Saviors φτάνουν στο Hilltop για να πάρουν παραπάνω από ότι συνήθως ! Η Enid γρήγορα κρύβει τον Daryl και την Maggie μέσα στο κελάρι , όπου οι δυό τους θα μιλήσουν για τον θάνατο του Glenn . Ο Daryl θα βάλει τα κλάματα και θα της πει πως νοιώθει υπεύθυνος για τον θάνατο του Glenn. Η Maggie τον παρηγορεί και του λέει πως ο Glenn πίστευε πως ήταν από τα καλά πράγματα σε αυτόν τον κόσμο και είχε δίκιο . Στην συνέχεια τον αγκαλιάζει και του ζητάει να την βοηθήσει να κερδίσουν αυτήν την μάχη .Ο Simon είναι στο Hilltop καθώς χρειάζονται έναν νέο γιατρό ωκαι θέλουν τον γιατρό τους . Εδώ αποκαλύπτεται πως ο γιατρός του Hilltop με τον γιατρό του Senctuary είναι αδέρφια . Ο Simon συζητάει με τον Gregory για διάφορα θέματα και ο Gregory του λέει πως ίσως χάσει την αρχηγία και τα άτομα που θα του πάρουν την θέση ίσως να μην είναι τόσο συνεργάσιμα. Ο Simon θα του πει πως δεν χρειάζεται να ανησυχεί και πως αν κάτι τέτοιο συμβεί απλά θα το αναλάβουν οι Saviors ! Ο Simon παίρνει τον γιατρό αλλά αφήνει σε αντάλλαγμα μία μεγάλη ποσότητα φαρμάκων . Η Sasha και η Rosita θα περάσουν πολύ χρονο μαζί θα μοιραστούν ιστορίες του παρελθόντος και η κάθε μία θα μιλήσει για το πώς έφτασαν ως εδώ . Η Rosita θα αποκαλύψει πως έχει όλα αυτά τα skills και η Sasha θα της πει πως είναι τεράστια βοήθεια και πως η Alexandria την χρειάζεται . Οι δυο γυναίκες θα πολεμήσουν θεαματικά μερικούς Walkers . Το μόνο που τους χωρίζει από τον στόχο τους είναι ένας φράχτης τον οποίο η Sasha περνάει και τελευταία στιγμή τον ενεργοποιεί ώστε να μην μπορέσει να περάσει και η Rosita και της λέει να τρέξει . Δεν βλέπουμε την Sasha να πιάνεται αιχμάλωτη αλλά ακούμε ένα σωρό πυροβολισμούς καθώς η Rosita απομακρύνεται . Το επεισόδιο τελειώνει με την Rosita να συναντάει κάποιον με μία βαλιστρα ! ( Ίσως ήρθε η στιγμή ο Dwight να αλλάξει στρατόπεδο) 
Bonus Spoiler . 
Θα δούμε τον Eugene να μιλάει με έναν Savior στην διάρκεια μιας σκοπιάς , ο Eugene του εξηγεί το σχέδιο του με τους Walkers και ξαφνικά ο φύλακας του Senctuary δολοφονείται . Η Sasha και η Rosita εμφανίζονται ο Eugene βάζει τα κλάματα και λέει πως δεν ζήτησε σε κανέναν να τον σώσει και πάει πάλι μέσα στο Senctuary ! 
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.