Το The Walking Dead θα έχει μεγάλη διάρεια ζωής σύμφωνα με την AMC
Tο The Walking Dead είναι μια από τις πιο πολυσυζητημένες σειρές της καλωδιακής τηλεόρασης και η AMC φαίνεται πως θέλει να την κρατήσει ζωντανή για τους φίλους της. Όσο η σειρά συνεχίζει για την 7η σεζόν της, η τηλεθέαση της έπεσε από την εκρηκτική πρεμιέρα της και έκτοτε, αλλά το δίκτυο της σειράς δεν ανησυχεί για αυτήν την πτώση. Νωρίτερα, το δίκτυο της AMC μοιραστηκε με τον κόσμο τα στατιστικά της για το 4ο μέρος της χρονιάς. Η εταιρία αύξησε τα έσοδα της κατά 13%. Έτσι, πραγματικά δεν εκπλησσόμαστε που ακούμε πως η AMC θέλει το The Walking Dead να συνεχίσει για πολύ, πολύ χρόνο ακόμα.

Ο CEO του δικτύου AMC Josh Sapan ήταν αισιόδοξος στις αναφορές του για το μέλλον του franchise:
Η σειρά συνεχίζει να έχει μια δημιουργική δύναμη και να κατέχει ένα τεράστιο και πιστό κοινό, το οποίο μας ωφέλησε ως προς τα κέρδη.Το The Walking Dead παραμένει η νούμερο 1 σειρά στην τηλεόραση ανάμεσα στους νέους τηλεθεατές. Πέρα από τις διαφημίσεις, το The Walking Dead είναι η εικονογράφηση της επιτυχίας ενός franchise. Το The Walking Dead είναι ένα franchise που θα παραδώσει υποστηρικτικά κέρδη σε διαφορετικές πλατφόρμες διανομής για τα επόμενα-αρκετά χρόνια, όπως κάνει και σήμερα. Και πιστεύουμε πως θα έχει μια μεγάλη ζωή, που θα ταιριάζει στην στρατηγική μας θέση και στα οικονομικά μας προνόμια.
Ο Sapan επανέλαβε στις αναφορές για τα κέρδη της AMC:
To The Walking Dead παραμένει η νούμερο 1 σειρά στην TV σε ένα μεγάλο σε εμβέλεια τηλεοπτικό κοινό και ειναι ένα δυναμικό παράδειγμα του να προγραμματίζεις αυτό που κατέχεις και να διανέμεις αυτό που το κοινό λατρεύει. Επίσης προσελκύει διαφημιστικά έσοδα και έχει σημαντική βοηθητική αξία, που θα ωφελήσει την επιχείρηση μας για τα επόμενα χρόνια. Με μια συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρία, τώρα έχουμε έναν διογκωμένο χαρτοφύλακα με τις σειρές που κατέχουμε, που μας δίνουν αυτήν την ευκαιρία για την εταιρία μας.
Φυσικά, οι φίλοι της σειράς υποπτεύθηκαν πως το The Walking Dead θα συνέχιζε αρκετά, όσο η επιτυχία του παραμένει σταθερή. Την περασμένη χρονιά, ο δημιουργός της σειράς έδωσε το σχόλιο του σε ένα τεύχος του comic για το μέλλον της σειράς. Ο Robert Kirkman τόνισε πως δεν υπήρχε κανένας λόγος να σταματήσουν κανένα μέρος του franchise.
Χρειάστηκε 6 σεζόν για να φτάσουμε στο τεύχος 100 του comic. Δεν θα χρειαστούμε 6 χρόνια για να φτάσουμε στο διακοσιοστό και έτσι θα φτάσουμε στην 12η σεζόν. Και το comic θα είναι μπροστά ακόμα και τότε από την σειρά.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.