Το The Walking Dead παραλίγο να 'κάνει' τον Daryl ομοφυλόφιλο ! Οι ομοφυλόφιλοι χαρακτήρες δεν είναι ένα παράξενο πράγμα στο The Walking Dead του AMC. Η 7η σεζόν έχει ένα cast με πολλούς χαρακτήρες που ενδιαφέρονται για χαρακτήρες του ίδιου φύλου. Η Tara, ο Aaron,ο Eric και ο Paul ''Jesus'' Rovia, που θα αποκαλυφθεί σύντομα, είναι όλοι τους ομοφυλόφιλοι.


Ενώ ο σεξουαλικός προσανατολισμός του Daryl Dixon δεν έχει πλήρως διαπιστωθεί μέσα στα πλαίσια της ιστορίας του The Walking Dead αλλά, όπως φαίνεται, ήταν έτοιμος για να γίνει ο πρώτος ομοφυλόφιλος χαρακτήρας της σειράς (τον τίτλο του πρώτου ομοφυλόφιλου χαρατήρα κατέχει η Tara Chambler της Alanna Masterson).

Στις πρώτες μέρες της σειράς, όταν ο αρχικός παραγωγός της σειράς Frank Darabont ήταν ακόμη στην σειρά, ο Reedus πληροφορήθηκε πως ο χαρακτήρας του θα ήταν gay.
Υπήρχε ένα διάστημα στην σειρά που ο Frank θα με 'έκανε' gay, αλλά δεν θα σας το παραδεχτεί. Αν το παραδεχτεί θα ειναι όταν θα σε σκοτώσει. Αποκαλούσε τον χαρακτήρα μου ως έναν                     ' ομοφυλόφιλο της φυλακής', και δεν ήξερα τι σήμαινε αυτο.

Η συζήτηση ανάμεσα στον Darabont και τον Reedus έγινε στον δρόμο για ένα party για την ταινία του 2010, το The Fighter, όπως ανακαλεί ο Reedus.
Ήμασταν εκεί και μου είπε 'τι θα έλεγες αν κάναμε τον Daryl gay;' και εγώ έλεγα 'ας το κάνουμε, ας το κάνουμε!' Και εκέινος είπε 'το ήξερα πως είχα διλέξει τον σωστό τύπο γι'αυτήν την δουλειά!'

Όπως γνωρίζουν οι φίλοι της σειράς του AMC, τίποτα δεν πραγματοποιήθηκε από αυτήν την συζήτηση, πιθανότατα επειδή ο Darabont αποχώρησε από την σειρά μερικά χρόνια πριν, πρωτού εκπληρωθεί ένα τέτοιο σενάριο. Παρόλ'αυτά, ο Reedus είναι 'μέσα' για κάτι τέτοιο.
Προφανώς δεν συνέβη ποτέ, αλλά δεν είμαι αντίθετος σε κάτι τέτοιο και εάν συνέβαινε θα μου άρεσε και θα ήθελα να 'σκίσω' σ'αυτόν τον ρόλο, αλλά δεν ξέρω αν κατευθυνόμαστε προς αυτόν τον δρόμο τώρα. Δεν έχει βγει στην επιφάνεια από κανέναν άλλο πέρα των φίλων της σειράς και ο Tom [Payne] αστειεύεται γι'αυτό.Ο Payne υποδύεται τον Jesus, ο οποίος αναμένεται να αποκαλύψει τον σεξουαλικό του  προσανατολισμό στα επόμενα επεισόδια.

Ναι, έτσι είναι. Δεν μπορώ να πω πως θα αποκαλυφθει κάτι τέτοιο στην σειρά ή πως θα εμφανιστεί, αλλά ναι. Ουσιαστικά, είναι ο ίδιος σ'αυτο το θέμα (σεξουαλικός προσανατολισμός) και στο comic.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.