Ο Andrew Lincoln είναι πιο έτοιμος από ποτέ για να γυρίσει την 8η σεζόν!


Καθώς κατευθύνονταν για την παραγωγή της 7ης σεζόν του The Walking Dead, το cast και το επιτελέιο έπρεπε να προετοιμαστούν για τις αιματηρές μέρες του γυρίσματος των θανάτων του Abraham και του Glenn ώστε να ολοκληρώσουν την εισαγωγική σκηνή του Negan. Ο Rick θα εξευτελιζόταν και θα διαλυόταν στην διάρκεια του πρώτου επεισοδίου όσο το βασικό cast ζούσε τις πιο μαύρες στιγμές της ύπαρξης τους.

Όταν οι κάμερες ενεργοποιηθούν για την 8η σεζόν της σειράς της AMC, τα μέλη του cast που βρίσκονται στην σειρά για χρόνια, θα απεικονίσουν πολύ διαφορετικές εκδόσεις των χαρακτήρων τους. Είναι και επισήμως η ώρα για την ομάδα του Rick να συγκεντωθεί με τις γύρω κοινότητες και να πολεμήσουν τους Saviors του Negan.
Ο ηθοποιός που υποδύεται τον Rick, Andrew Lincoln, είναι πιο ενθουσιασμένος απ'όλους για να ξεκινήσει την παραγωγή τη 8ης σεζόν, που αρχίζει με το 100ο επεισόδιο της σειράς.
Είμαι πιο ενθουσιασμένος. Είμαι πιο ενθουσιασμένος από ποτέ για την σεζόν αυτή και αυτό δεν είναι- δεν ρίχνω καπνό σε κάποιον- αυτό είναι τόσο αληθινό. Είμαι έτοιμος να φύγω. Δεν μπορώ να περιμένω. Θα είναι τρελή αυτή η σεζόν.
Ενώ ο Linclon δεν μπορεί να αποκαλύψει καμία λεπτομέρεια πλοκής ακόμα-πολύ πιθανόν επειδή δεν γνωρίζει καμία-αποκάλεσε την σεζόν με πολλά επίθετα, με το ''τρομαχτική'', ''τεράστια'' και ''αναπάντεχη'' να είναι ανάμεσα τους.

Αυτό συνέβη όταν είμασταν σε ένα panel, κοίταξα στα δεξιά μου και άφησα τον Scott Gimple να το απαντήσει. Ξέρω, πως γνωρίζετε πως εμείς θα δημιουργήσουμε ένα από τα μεγαλύτερα επεισόδια που έχουμε επιδιώξει ποτέ, και θα ξεκινήσουμε την σεζόν με αυτό. Και θα είναι το 100ο επεισόδιο, το οποίο θα είναι από τα καλύτερα. Ποτέ δεν σκέφτηκα όταν ξεκινήσαμε την σειρά 7 χρόνια πριν-πως 8 χρονια μετα θα μεταδόσουμε το 100ο. Και δεν πιστεψα ποτέ πως θα τα καταφέρουμε-ήμουν πολύ χαρούμενος με μια σεζόν. Ήμουν πολύ χαρούμενος με τον πιλότο. Χωρίς να υπολογίζουμε τα 100 επεισόδια, τις 100 ώρες από την εκτεταμένη μας δουλειά. Είναι ένα τεράστιο ορόσημο και ξέρεις, θα είναι ένα μεγαλό πράγμα καθώς υπάρχει πολύ επιτελείο και μερικοί από το cast που έμειναν και έχουν περπατήσει μέχρι εδώ με δυσκολία και ιδρώτα και αιματηρά μίλια μαζί. Έτσι είναι ένα τεράστιο επίτευγμα και είμαι σίγουρος πως 4 χρόνια πριν, ο Scott Gimple το είχε προγραμματίσει να ξεκινήσουμε ένα μεγάλο πόλεμο στο 100ο επεισόδιο. Μου αρέσει να σκέφτομαι πως είναι ένα σαν πρόσκοπος, πάντα προετοιμασμένος.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.