Νέο βίντεο με λεπτομέρειες από την 3η Season του FearTWD.


Η νέα season του Fear The Walking Dead είναι κοντά και δείχνει απίθανη . (Τι κλισέ τρόπος για να ξεκινήσεις ένα θέμα αλλά είναι αλήθεια )έτσι ένα νέο βιντεάκι με την οικογένεια Clark να μας καλωσορίζει στην νέα season αλλά και το νέο τους σπιτικό έκανε την εμφάνιση του ! 
Στο βίντεο παρακάτω θα δείτε την απίθανη τοποθεσία όπου θα πάρει μέρος η 3η Season της σειράς όπου θα αποτελέσει σπίτι για την ομάδα μας καθώς και νέες σκηνές ως αποσπάσματα. Βλέπουμε πως χτίστηκε το μέρος για τις ανάγκες της σειράς μας και ο Frank Dillane μας διαβεβαιώνει πως αυτό το απίστευτο μέρος χτίστηκε από το μηδέν . 

Ο δρόμος της ομάδας μας θα συναντηθεί με την νέα αυτή κοινότητα και από ότι φαίνεται θα τους προσφέρουν φιλοξενία ωστόσο δεν υπάρχει εμπιστοσύνη από την μεριά της οικογένειας Clark . Η Madison δείχνει να έχει προσαρμοστεί πλήρως στον αποκαλυπτικό αυτό κόσμο καθώς την ακούμε να λέει στον Nick "Παίρνουμε ότι χρειαζόμαστε σταματάμε όποιον μπαίνει στον δρόμο μας   . Κουμάντο στην νέα ομάδα κάνει ο Mr. Otto και οι γιοί του . Το μέρος δείχνει παράδεισος καθώς υπάρχουν σοδιες, ζώα και αυτόνομος ηλεκτρισμός οι άνθρωποι εκεί ήταν προετοιμασμένοι για μια καταστροφή ωστόσο η ομάδα μας μπορεί να τους μάθει αρκετά . Αρκετά όμως με τα λόγια παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε το νέο αυτό βίντεο !
Like στην σελίδα μας Fear The Walking Dead-Greece
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.