Πληροφορίες για τους νέους χαρακτήρες της 3ης season του FearTWD


Η 3η season του Fear κάνει πρεμιέρα στις 4 Ιουνίου με διπλό επεισόδιο και είναι έτοιμη να μας συναρπάσει. 
Το Cast επιστρέφει κανονικά στον αγώνα για την επιβίωση και φυσικά νέοι χαρακτήρες θα κάνουν την εμφάνιση τους και θα μας προβληματίσουν . Πάμε να πούμε όσα ξέρουμε για αυτούς τους νέους χαρακτήρες αλλά και τους ηθοποιούς ξεκινώντας από τα αριστερά προς τα δεξιά . 
Ο Daniel Sharman γνωστός από την συμμετοχή του στο Teen Wolf θα υποδυθεί τον Troy , η Lindsay Pulsipher από το True Blood θα ενσαρκώσει έναν χαρακτήρα με το όνομα Charlene, o Sam Underwood από το The Following θα συμμετάσχει στην σειρά μας ως Jake Otto, ο Hugo Armstrong από το Coherence θα μας απασχολήσει με την παρουσία του ως Vernon Trimbol και ο Dayton Callie από το Sons of anarchy ως Mr.Otto κρίνοντας από το όνομα καταλαβαίνουμε πως θα έχει κάποια συγγένεια με τον Jake λογικά θα είναι πατέρας του .Για τον Mr.Otto μπορούμε να σας πούμε πως θα είναι αρχηγός μια ομάδας επιζώντων οι οποίοι είναι αρκετά οργανωμένοι για την όλη κατάσταση! Για τέλος σας αφήσαμε την όμορφη Emma Caulifield από το Buffy the Vampire Slayer για την συγκεκριμένη προσθήκη δεν έχουμε καθόλου πληροφορίες ούτε καν το όνομα της ωστόσο ξέρουμε πως θα είναι η κακία της Season ! O Dave Erickson τωρινός Showrunner της σειράς μας έχει δηλώσει πως ο χαρακτήρας της θα είναι δυνατός και θα μπορεί να είναι αντίπαλος κάθε ενός από τους χαρακτήρες που έχουμε ή θα έχουμε στην σειρά. Σύμφωνα με την Danay Garcia που ενσαρκώνει την Luciana η Caulifield θα ενσαρκώσει έναν χαρακτήρα που θα την επηρεάσει αρκετά . " Ανυπομονώ πολύ για αυτό γιατί κάθε φορά που κάποιος κάνει κάτι κακό η αλήθεια είναι ότι δεν είναι τόσο κακοί απλά έχουν τους λόγους τους και πράττουν ανάλογα με τα δικά τους προβλήματα . Αν κοιτάξεις σε βάθος καταλαβαίνεις πως αυτοί οι άνθρωποι κάνουν το καλύτερο που μπορούν !" Είπε η Garcia για την κακία της Season .Αυτό που παρατηρούμε είναι ότι οι υπεύθυνοι της σειράς φέρνουν στην σειρά μας ηθοποιούς από άλλες αγαπημένες ξένες σειρές , ίσως αυτό είναι μία τακτική που ακολούθησαν φέτος για να τραβήξουν το ενδιαφέρον του κοινού .
Αυτά προς το παρόν για τους νέους χαρακτήρες αν υπάρξουν νεότερα θα σας ενημερώσουμε . Για να μην χάνεται κανένα νέο καντε Like στην σελίδα μας Fear The Walking Dead-Greece .
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.