Οι 5 καλύτερες στιγμές του Finale της 7ης season .


Σίγουρα δεν μπορούμε να αρνηθούμε ότι το Finale της 7ης season άξιζε την αναμονή του . Μετά από μία season υποταγής και θανάτων ήρθε η ώρα για τον πόλεμο! Έτσι το Finale πέρα από ένα καλό επεισόδιο σηματοδοτεί και επίσημα την έναρξη του πολέμου, με τον Negan να ετοιμάζει τους άντρες τους και το Kingdom με το Hilltop και την Alexandria να μιλούν στον λαό τους . Το 16ο και τελευταίο επεισόδιο της 7ης season μας χάρισε στιγμές χαράς, λύπης , αγωνίας και δράσης και έτσι εμείς σας παρουσιάζουμε τις 5 καλύτερες στιγμές του φετινού Finale ! 

5. Η προδοσία της Jadis .  
Η Jadis αρχηγός των Scavengers φαίνεται ένας ενδιαφέρων χαρακτήρας από την πρώτη της εμφάνιση μέχρι τώρα . Ο τρόπος που η ομάδα της συμπεριφέρεται είναι πολύ διαφορετικός σε σχέση με τις υπόλοιπες κάνοντάς μας να θέλουμε να μάθουμε παραπάνω για εκείνους . Η αντίστοιχη ομάδα δεν υπήρχε στο Comic (όχι έτσι τουλάχιστον) έτσι το τι παραπάνω θα προσφέρουν στην σειρά είναι μυστήριο. Όταν είδαμε τους Scavengers να γυρνάνε τα όπλα στην ομάδα μας ήταν σίγουρα μία στιγμή που νιώσαμε απελπισία καθώς τα πράγματα δεν έδειχναν τόσο καλά για την ομάδα μας. Η Jadis κατάφερε να ξεγελάσει τον Rick, που εμπιστεύτηκε μία άγνωστη σε μία τόσο σοβαρή δουλειά, και έκανε αυτό που θεώρησε σωστό για την ομάδα της .

4.Η θυσία της Sasha . 
Η Sasha ήταν στην σειρά μας από την 3η season και είχε περάσει πολλά. Στο Finale της 7ης season η ίδια θυσίασε τον εαυτό της για να μην χρησιμοποιηθεί κατά των ανθρώπων της. Η θυσία της εν μέρη μας φέρνει λύπη αλλά από την άλλη το γεγονός ότι έφυγε με το κεφάλι ψηλά και έδωσε την ευκαιρία για μία καλύτερη ζωή στους υπόλοιπους μας κάνει περήφανους και χαρούμενους που η θυσία αυτή δεν ήταν μάταιη ! 

3. Η είσοδος του Kingdom 


Το Kingdom είναι μία δυνατή κοινότητα με αρχηγό τον Ezekiel. Από το 2ο κιόλας επεισόδιο που γνωρίσαμε τον βασιλιά και το κατοικίδιο του περιμέναμε με μεγάλη αγωνία να δούμε την Shiva αλλά και τον Ezekiel στο πεδίο της μάχης​ . Και αυτό πραγματοποιήθηκε στο Finale της Season με την Shiva να ορμάει να σώζει τον Carl και τον βασιλιά Ezekiel να φωνάζει πως η Alexandria δεν θα πέσει ! Πόσο επική είσοδος ! Το Bonus της κατάστασης η Carol ως στρατηγός δίνει διαταγές στους στρατιώτες του Βασιλείου και ο Morgan γεμάτος οργή σκοτώνει τους Saviors που βρίσκονται στο σημείο !  

2.Η ομάδα μας είναι και πάλι ενωμένη ! 


Μετά από μία Season διάσπασης η ομάδα μας είναι και πάλι ενωμένη . Hilltop, Kingdom και Alexandria ετοιμάζονται για τον πόλεμο και η 8η season φαντάζει μαγική !  

1.Ο φόρος τιμής σε Glenn και Abraham . 


Η Season άρχισε με δύο μεγάλες απώλειες του Glenn και του Abraham και τελείωσε με μία τεράστια αναφορά στους ίδιους . Καθόλη την διάρκεια του επεισοδίου είδαμε τον Abraham σε μερικά Flashback κάτι πολύ ευχάριστο καθώς πραγματικά αυτή η απίστευτη μορφή μας είχε λείψει . Από την άλλη μπορεί να μην είδαμε τον Glenn αλλά ο τελικός λόγος που έβγαλε η Maggie ήταν αφιερωμένος στον ίδιο. Η Maggie με αυτά που είπε μας ταξίδεψε πίσω στην αρχή της σειράς όταν ο Glenn έσωσε τον Rick και κάπως έτσι μας υπόσχεται πως ότι κάνει θα το κάνει με πρότυπο της εκείνον ! 
Αυτός είναι o σωστός τρόπος του να τελειώνεις μία Season!
  
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.