Τελικά τι συμβαίνει με το Overkill's The Walking Dead;


Το 2014 ανακοινώθηκε από την Overkill (indie gaming studio) πως το 2016 θα έχουμε στα χέρια μας ένα ολοκαίνουριο παιχνίδι με θέμα το The Walking Dead με βάση στο σύμπαν του comic και όχι τη σειρά. Το project ήταν τόσο μεγάλο που ο ίδιος ο πατέρας της σειράς Robert Kirkman εμφανίστηκε στο Teaser που σας έχουμε στο τέλος του θέματος .

Όσοι γνωρίζουν  όμως την Overkill ξέρουν πως τείνουν να μην είναι τόσο… έμπιστοι σε αυτά που λένε.  Έτσι το παιχνίδι που αρχικά ανακοινώθηκε πως θα είναι στα χέρια μας το 2016 αποφασίστηκε πως θα καθυστερήσει μέχρι το δεύτερο μισό του 2017. Σίγουρα θα υπήρξαν σημαντικοί λόγοι για αυτή τη καθυστέρηση.  Από ότι φαίνεται  η αναβολή έγινε εξαιτίας μίας μεγαλύτερης ανακοίνωσης μίας επένδυσης 40 εκατομμυρίων προς την Overkill και Starbreeze (studio που ανήκει στην overkill) από μία κορεάτικη εταιρία και όπως φαίνεται το παιχνίδι έπρεπε να καθυστερήσει. 

Η Starbreeze είπε “Το The Walking Dead της Overkill θα αποκτήσει περισσότερο περιεχόμενο και η ασιατική εκδοχή θα είναι έτοιμη την ίδια στιγμή με την δυτική εκδοχή” επίσης συμπλήρωσε “Για να μεγιστοποιήσουμε τις πιθανότητες, η Starbreeze και οι χορηγοί 505 games και Skybound αποφάσισαν να έχουν έτοιμο το παιχνίδι το δεύτερο μισό του 2017. Οι συνέταιροι είναι πεπεισμένοι πως το παιχνίδι θα είναι έτοιμο για τους καταναλωτές το δεύτερο μισό του 2017 σε όλες τις αγορές. Πιστεύουν πως με αυτό τον τρόπο θα ανοίξουμε το δρόμο για την μεγιστοποίηση του κέρδους…”Και λογικά αυτό θα ήταν το τέλος της Ιστορίας. Το παιχνίδι θα ήταν έτοιμο το δεύτερο μισό του 2017 και όλα καλά. Η Overkill όμως άλλαξε για μία ακόμη φορά την ημερομηνία κυκλοφορίας από το δεύτερο μισο του 2017 στο δεύτερο μισο του 2018.


Η ανακοίνωση μπορεί να βρεθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του studio. Το παράξενο είναι πως όλο το site είναι μεταφρασμένο στα Αγγλικά ενώ η ανακοίνωση είναι γραμμένη στα σουηδικά. Τα μέλη της Overkill (μιλώντας από προσωπική εμπειρία επικοινωνώντας μαζί τους πολλές φορές) δεν τα πάνε και πολύ καλά με την αγγλική γλώσσα. Κατά πάσα πιθανότητα η ανακοίνωση θα έχει μία επίσημη μετάφραση σύντομα. Το Google Translate όμως μας δίνει μία ιδέα προς τη αυτή η καθυστέρηση. Από ότι φαίνεται το προϊόν θα καθυστερήσει να φτάσει στα χέρια μας έτσι ώστε να “γίνει όσο καλύτερο γίνεται”. Για όσους ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το θέμα, θυμηθείτε να συντονιστείτε στο κανάλι της Overkill στο Twitch στις 10 Μαΐου όπου θα δοθούν περισσότερες πληροφορίες από τους ίδιους τους δημιουργούς όχι μόνο για την πρόσφατη καθυστέρηση κυκλοφορίας αλλά και άλλες λεπτομέρειες για το project.Τέλος να σημειωθεί πως το μόνο χειροπιαστό πράγμα που έχουμε πάρει από το νέο παιχνίδι είναι τη Lucille ως επιλεγόμενο όπλο για το παιχνίδι PAYDAY2 (Η πιο επιτυχημένη σειρά παιχνιδιών της Overkill) και δεν είναι καν καλό. Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.