Spoilers από τα γυρίσματα του 8.01Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει από την πρωτομαγιά και σίγουρα το πρώτο επεισόδιο της 8ης season και 100ο της σειράς θα περιέχει πάρα πάρα πολύ δράση . Θα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή μέρα την μέρα μαζί με ότι πληροφορίες και φωτογραφίες έχουμε .(Spoilers για το 1o επεισόδιο της 3ης season του Fear The Walking Dead μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ)

1 Μαϊου : Τα γυρίσματα ξεκίνησαν γύρω από την Alexandria . Ακόμα μία τοποθεσία ήταν ένα βενζινάδικο στο οποίο τοποθετήθηκαν αρκετά χαλασμένα αυτοκίνητα όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες παρακάτω .2 Μαϊου: Τα γυρίσματα συνεχίστηκαν στο βενζινάδικο επίσης μερικές σκηνές γυρίστηκαν και σε ένα σπίτι από τούβλα. Έφτιαξαν μια ξύλινη εξέδρα πάνω σε ένα δέντρο οπότε υποθέτουμε πως θα γυρίστει μια από της σκηνές της Michonne με το sniper . Αυτό που είναι ανησυχητικό είναι ότι από ότι φαίνεται άνοιξαν έναν τάφο τον οποίο κάλυψαν με πέτρες . Δεν έχουμε ακόμα κάποια επίσημη πληροφόρηση για κάποιον θάνατο αλλά εκείνες τις μέρες έγινε ένα δείπνο στο εστιατόριο του Greg Nicotero και του Norman κάτι που το Cast μας κάνει για να αποχαιρετήσει όποιον αποχωρεί από την σειρά . Ωστόσο θα μπορούσε να μην έχει γίνει τίποτα και να γιορτάζουν την έναρξη των γυρισμάτων . Στα γυρίσματα εκείνη την μέρα φάνηκε ο Rick και ο Carl .

3 Μαϊου: Τα γυρίσματα του τεράστιου αυτού επεισοδίου συνεχίζονται ο Rick και ο Carl γυρίζουν μαζί σκηνές στο βενζινάδικο , αρκετοί πυροβολισμοί ακούστηκαν και την εμφάνιση τους έκαναν και αρκετοί Walkers ! 


4 Μαϊου : αρκετοί Walkers ήταν στο Set ο Carl εντοπίστηκε να γυρνάει σκηνές . Όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες το 100ο επεισόδιο θα είναι ενας μεγάλος φόρος τιμής για όσα έχουμε δει στην σειρά μας καθώς η παρακάτω φωτογραφία του Carl μας θυμίζει αρκετά τον Rick στην πρώτη σκηνή της σειρας μας ! Γυρίσματα έγιναν και στο αυτοκινητόδρομο που η ομάδα μας βρήκε τα εκρηκτικά στο 9ο επεισόδιο της 7ης season.
5-9 Μαϊου: Τα γυρίσματα ήταν ήσυχα αυτές τις μέρες . Είναι εύκολο να υποθέσουμε πως γυρίσματα έγιναν σε studio και πολύ πιθανό να γυρίστηκε η επίθεση στο Senctuary που γίνεται και στο Comic . Το μεγαλύτερο μέρος του Cast δούλευε μαζί αυτές τις μέρες καθώς οι σκηνές συμπεριλαμβάνουν άτομα από το Kingdom την Alexandria αλλά και το Hilltop . Τις υποψίες μας για αυτήν την μάχη μπορούμε να πούμε πως επιβεβαίωσε ένας από τους ηθοποιούς ο Daniel Newman ο οποίος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter μία φωτογραφία με τον ίδιο και τον Rick . Το ενδιαφέρον είναι το Background της φωτογραφίας όπου μοιάζει πολύ με το Senctuary , το παράξενο είναι ότι ο ηθοποιός λίγο αργότερα κατέβασε την φωτογραφία λογικά επειδή κατάλαβε το λάθος που έκανε ! 


10 Μαϊου : Μία μεγάλη ημέρα γυρισμάτων στην Alexandria . Πάρα πολλοί χαρακτήρες γύριζαν σκηνές Rick, Carl, Michonne, Judith, Father Gabriel, Aaron, Eric,Tobin, Francine, Scott, Enid και αρκετοί έξτρα κάτοικοι της Αλεξάνδρειας . Υπάρχει μία σκηνή με την Judith μέσα σε ένα από τα σπίτια ωστόσο κανείς από τους Rick,Carl ή Michonne δεν ήταν μαζί της . Μια τρελή σκηνή γυρίστηκε στην συνέχεια οι κάτοικοι της Alexandria κατευθύνονται στον πόλεμο ωστόσο τα άρματα τους κλέβουν τις εντυπώσεις! Υπήρχε μια τρελή παρέλαση με αυτά τα εντυπωσιακά αυτοκίνητα τα οποία είχαν πάνω τους κομάτια από τα τείχη ! Πάμε κατευθείαν στον πόλεμο ! 11 Μαϊου : Γυρίσματα έγιναν σε studio . Πολλά αυτοκίνητα μεταφέρθηκαν σε σε ένα Parking καθώς και εξοπλισμός για τα γυρίσματα .

12 Μαϊου : Μια τεράστια ημέρα γυρισμάτων ! Οι Morgan ,Carol,Daryl,Tara, Ezekiel, Jerry, Daniel και πολλοί άνθρωποι του Kingdom. Daryl,Tara,Carol και Morgan γύριζαν σκηνές μαζί . Ωστόσο σε κάποια στιγμή κατά την διάρκεια των γυρισμάτων ο Morgan και η Tara μπήκαν σε ένα αμάξι μαζί , ο Daryl ανέβηκε στην μηχανή του με το όπλο του στον αέρα. Υπάρχουν διάφορες αναφορές για το τι έκανε η Carol , μερικοί λένε ότι ίσως μπήκε μέσα στο αμάξι μαζί με τον Morgan και την Tara και άλλοι λένε πως έφυγε μόνη σε μια διαφορετική κατεύθυνση . Από ότι φαίνεται κυνηγούσαν μερικούς Saviors . Υπήρχαν 4 Saviors σε μηχανές και δύο αυτοκίνητα τους. Αναφορές υπάρχουν για μία σκηνή με την Tara και την Carol . Σε κάποια φάση ένα από τα αυτοκίνητα των Saviors ανατινάχτηκε και κοντά ήταν ο Morgan όπου και πιστεύουμε πως ανατίναξε το αυτοκίνητο. Η έκρηξη τράβηξε αρκετούς Walkers στην περιοχή . Στην συνέχεια μία σκηνή γυρίστηκε με την Carol τον Ezekiel και αρκετούς άλλους Kingdomers. Ήταν κοντά σε μια εκκλησία και πυροβολούσαν μερικούς Saviors . Ένας από τους Saviors πέταξε μία χειροβομβίδα στην ομάδα μας και τα γυρίσματα δυστυχώς τελείωσαν εκεί ! Παρακάτω σας έχουμε πάρα πάρα πολλές φωτογραφίες από αυτην την ημέρα . Ξεκάθαρα θα δείτε τους Daryl Carol Morgan και Tara ! (Συνεχίστε την ανάγνωση και μετά τις φωτογραφίες) .
 
13 Μαϊου: Όπως ακούγεται είναι η τελευταία μέρα των γυρισμάτων για το 1ο επεισόδιο της 8ης season . Σκηνές γύρισαν οι , Carol,Ezekiel , Daniel, Jerry στρατιώτες του Kingdom και ο Jesus. ενώ αναφορές υπάρχουν και για τους Tara , Morgan, Daryl και Aaron . Σκηνές γυρίστηκαν σε μια εκκλησία και ένα κέντρο ερευνών . Στο κτήριο μπήκαν η Carol με αρκετούς Kingdomers , το κτήριο ήταν γεμάτο Walkers και υπήρχαν αρκετά Walker Kills . Φήμες υπάρχουν και για ένα σπέσιαλ Kill του Jerry ή κάποιον Savior σκότωσε ή κάποιον Walker πιο πιθανό είναι να σκότωσε κάποιον Walker με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο ! Η Shiva ήταν και εκείνη στα γυρίσματα . Ο Jesus γύρισε μία σκηνή μονος του στον δρόμο .

*UPDATE για την επίθεση στο Senctuary*
Όπως μας έχουν υποσχεθεί ο πόλεμος στην πρεμιέρα της 8ης season θα χτυπήσει την πόρτα του Negan έτσι λοιπόν έχουμε κάποιες νέες λεπτομέρειες από την επίθεση στο Senctuary . Τα γυρίσματα ήταν στην τοποθεσία του Senctuary και σκηνές γύρισαν οι : Gregory, Rick, Negan ,Father Gabriel και αρκετοί άλλοι κάτοικοι της Alexandria και του Senctuary . Αρκετά πράγματα έχουν αλλάξει από την τελευταία φορά που είδαμε την βάση του Negan . Ο φράχτης από Walkers που είχε φτιάξει ο Eugene έπεσε όλη η περιοχή είχε γεμίσει φωτιές μέσα στην "αυλή" του Negan ήταν το αγαπημένο μας τροχόσπιτο το οποίο και κάηκε . Το μέρος κυριολεκτικά μοιάζει με ζώνη πολέμου . Δύο από τα θωρακισμένα αυτοκίνητα της ομάδας μας ήταν εκεί ένα φορτηγάκι και ένα αμάξι . Το αμάξι είναι του Gabriel και το φορτηγάκι του Rick . Από ότι φαίνεται ο Gregory είναι αιχμάλωτος στο Senctuary και φαίνεται ότι ο Rick πάει να τον σώσει αλλά έχουμε μια ανατροπή όταν ο Rick και οι υπόλοιποι φτάνουν εκεί ο Gregory βγαίνει έξω τρέχοντας και φωνάζει σαν παιδάκι ο Rick είναι ξαφνιασμένος που ο Gregory ήταν εκεί και η αλήθεια είναι ότι δεν τον νοιάζει κιόλας ! Και εδώ έρχεται η εκδίκηση ο Rick βγάζει μια κάμερα πολαροιντ και βγάζει μια φωτογραφία το καταστραμμένο Senctuary . Ο Gabriel βλέπει τον Gregory και πάει να τον σώσει του λέει να μπεί μέσα στο αμάξι αλλά εκείνος δεν καταφέρνει καθώς Walkers και πυροβολισμοί τον αποκοβουν ο Gregory τον παρατάει και φεύγει με το αμάξι ενώ ο Gabriel φωνάζει για βοήθεια. Ο Gabriel όμως δεν το βάζει κάτω τρέχει προς μια πορτα η οποία τον οδηγεί σε μια άλλη αυλή γεμάτη Walkers ξεφεύγει και κρύβεται μέσα σε ένα trailer. Και φυσικά έχουμε και κάποιες φήμες που για την ώρα δεν είναι επιβεβλημένες.
* Ο Negan πετάει από κάτι σκάλες τον Gregory .
* Υπάρχει έντονη φήμη ότι Negan θα δεχτεί μια σφαίρα στο πόδι ωστόσο δεν είναι τίποτα σοβαρό .
* Υπάρχει μια ατάκα την οποία λέει ο Rick στον Negan " Θα έρθεις εδώ κάτω ή θα με αναγκάσεις να έρθω να σε πάρω? "
*Θα υπάρχει μια έντονη σκηνή δράσης με την Michonne η οποία δεν θα τελειώσει πολύ καλά ωστόσο μπορούμε να πούμε πως δεν διατρέχει κάποιον κίνδυνο .
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.