Η παραγωγός του The Walking Dead, Denise Huth υπόσχεται 'τόνους από δράση' στην πρεμιέρα της 8ης σεζόν
Το The Walking Dead έχει ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα για την 8η σεζόν. Για να γίνει ακόμα πιο ξεχωριστό το γεγονός αυτό, η πρεμιέρα της σεζόν σηματοδοτεί το 100ο επεισόδιο της σειράς. Όταν μιλήσαμε στον Andrew Lincoln, εκείνος μίλησε για το πόσο ''ειλικρινά ενθουσιασμένος ήταν για το επόμενο επεισόδιο και τα ακόλουθα 15,απ'ότι υπήρξε ποτέ στην ζωή του.'' Και ο παραγωγός Scott M.Gimple αποκάλυψε πως το υλικό που έρχεται θα είναι ''λίγο πιο κινητικό, λίγο πιο ιλλιγιώδες.''

Αλλά τώρα που ξεκίνησαν τα γυρίσματα, τι στο καλό συμβαίνει εκεί; Η παραγωγός Denise Huth ήταν αρκετά ευγενική ώστε να αποτελεί τα μάτια και τα αυτιά μας και να μοιραστεί μαζί μας τις σκέψεις της για το τι συμβαίνει και τι σημαίνουν όλα αυτά.


ENTERTAINMENT WEEKLY: Γυρίζετε το 100ο επεισόδιο. Ήσουν εκεί για όλους τους. Τι σημαίνει αυτό για εσένα και για την ομάδα σου;

DENISE HUTH: Είναι κάπως σουρεαλιστικό. Πίσω, όταν ξεκινήσαμε, δεν είχαμε φανταστεί πως θα φτάναμε στα 100 επεισόδια. Έμοιαζε σαν ένα τόσο μακρινός στόχος, ήταν δύσκολο να το αναλογιστούμε εκείνη την εποχή- απλά θέλαμε μια 2η σεζόν. Είναι ένα τεράστιο κοπλιμέντο, το γεγονός ότι είχαμε την δυνατότητα να διευρήνουμε την ιστορία και την σειρά και κάθε χρόνο γίνεται μεγαλύτερη, και μεγαλύτερη και μεγαλύτερη. Αυτή την χρονιά, αυτό συμβαίνει σίγουρα. Και προσθέστε σ'αυτό το ότι η πρεμιέρα της 8ης σεζόν τυχαίνει να είναι το 100ο επεισόδιο, το κάνει εξαιρετικά συναρπαστικό για να επιστρέψουμε. Η ενέργεια εδώ είναι υπέροχη. Όλοι είναι πολύ ξεσηκωμένοι και είναι ιδιαίτερα συναρπαστικό που ερχόμαστε από την προηγούμενη σεζόν, που η πρεμιέρα της σεζόν ήταν γεμάτη στην ενέργεια. Ήταν ένας πραγματικά σκληρός τρόπος να ξεκινήσουμε την σεζόν και αυτήν την χρονιά είναι πραγματικά ενθουσιώδης τρόπος για να αρχίσουμε

Σε ποια σημείο υπολόγισατε και αντιληφθήκατε πως το 100ο επεισόδιο θα ήταν η πρεμιέρα της 8ης σεζόν;

Νομίζω κάποια στιγμή γύρω στην 6η σεζόν κάναμε τα μαθηματικά και τους υπολογισμούς και συνειδητοποιήσαμε πως το επεισοδιο 8.01 θα ήταν το 100ο επεισόδιο. Αλλά δεν αλλάζει την συνολική αφήγηση. Σίγουρα, υπάρχει μια σκέψη γι'αυτό και είμαι σίγουρος πως ο Scott Gimple το σκέφτηκε όταν έγραφε το επεισόδιο. Αλλά είναι επίσης απλά φυσικός ο τρόπος που προχωράει η ιστορία, και το γεγονός πως αυτό είναι το ξεκίνημα του πολέμου, και δούλεψαν όλα αυτά πολύ καλά. Η μοίρα ήταν ευγενική μαζί μας πως αυτό θα ήταν το επεισόδιο που θα συμπληρώναμε τα 100 επεισόδια.

Ο Andrew Lincoln, ο Norman Reedus, ο Lennie James και οι υπόλοιποι μίλησαν σχετικά ανοιχτά για το πόσο δύσκολη ήταν η προηγούμενη σεζόν για να γυριστεί επειδή οι χαρακτήρες ήταν διαχωρισμένοι και πραγματικά στεναχωρημένοι και έπρεπε να μαζέβουν πράγματα για τον Negan. Πόσο πλάκα έχει τώρα που βαδίζουμε προς την ιστορία ''All Out War'' από τα κόμικς;

Ωχ θέε μου, είναι σαν την νύχτα με την μέρα συγκριτικά με το πως ξεκινήσαμε την προηγούμενη χρονιά. Όλοι επέστρεψαν τόσο ενθουσιασμένοι και είναι μια μεγάλη χρονιά. Αυτά τα επεισόδια είναι τεράστια. Χρειάζονται πολύ δουλειά. Είναι πιο δύσκολο από ποτέ. Υπάρχει μια αίσθηση ενθουσιασμού επειδή οι χαρακτήρες δεν βρίσκονται στο σκοτάδι, σε ένα άσχημο σημείο. Ήταν πραγματικά δύσκολη η προηγούμενη χρονιά. Ήταν δύσκολο για το cast, για το επιτελείο, για όλους εμάς. Ήταν ένα πραγματικά σημαντικό κομμάτι της ιστορίας και νομίζω πως έπρεπε να περάσουμε μέσα από αυτόν τον πόνο για να απολαύσουμε αυτά που κάνουμε σήμερα. Εάν όλα αυτά που κάνουμε σήμερα είχαν συμβεί στο 3ο ή στο 4ο επεισόδιο την προηγούμενη χρονιά, θα ήταν και τότε ωραίο, αλλά δεν θα είχε τον αντίκτυπο επειδή όλοι έπρεπε να περματήσουμε μέσα από την λάσπη για να φτάσουμε εδώ. Γι' αυτό είναι τέλειο.

Η ενέργεια είναι εξαιρετική με το cast να είναι μαζί και για πολλούς απ'αυτύς τους ηθοποιούς είναι η πρώτη φορά ή μια από τις πρώτες φορές που έχουν την δυνατότητα να δουλέψουν μαζί επειδή ήταν τόσο διαχωρισμένοι την άλλη φορά. Έτσι είναι ενθουσιώδες για μας να συμπεριλάβουμε πολλούς από τους νέους χαρακτήρες με τους παλιούς και να τους δούμε να συνεργάζονται και να αποδεχτούμε αυτήν την πρόκληση. Το κάνει πραγματικά συναρπαστικό για να ξεκινήσει έτσι μια σεζόν.

Ανησυχείτε μήπως φτάσετε τα κόμικς και πηγαίνετε μαζί-μαζί;


Δεν υπάρχει κάτι από τον Scott και τους συγγραφείς και τα πράγματα που θα πράξουν. Δεν νομίζω να φτάσουμε τα κόμικς πλήρως. Νομίζω πως ο δημιουργός των κόμικς Robert Kirkman θα είναι πάντα μπροστά μας και στον Scott αρέσει να παίρνει πολλές διαδρομές. Γι' αυτό έχουμε πάντα το σχέδιο δράσης να ακολουθήσουμε και ξέρουμε γενικότερα που κατευθυνόμαστε, αλλά παρουσιάζουμε πολλά στιχεία που δεν υπάρχουν στα κόμικς, όπως οι Scavengers και οι Heaps, και βρίσκουμε έναν τρόπο ενσωματώσουμε αυτά τα στοιχεία στην ήδη υπάρχουσα ιστορία του Kirkman. Ο κόσμος συχνά με ρωτάει πόσο θα συνεχίζεται η σειρά. Δεν έχω ιδέα. Αλλά ο Robert δεν βρίσκετε καν κοντά στο να τελειώσει τα βιβλία και έτσι πιστεύω πως θα περάσει καιρός μέχρι να τον φτάσουμε.

Δεν μπορείς να μας πεις τι συμβαίνει στην πρεμιέρα, αλλά δώσε μας μερικά επίθετα για να περιγράψεις στους φίλους της σειράς τι πρόκειται να δουν.

Θα υπάρχουν τόνοι από δράση. Είναι πολύ συναρπαστική. Νομίζω πως θα είναι πολύ, πολύ ικανοποιητικό. Ως φαν της σειράς-και μπορώ να είμαι φαν της σειράς-όταν το διάβασα, ήμουν κάπως έτσι ''Ωωωω, δεν μπορώ να περιμένω! Θα είναι τέλειο!'' Αξίζει την υπομονή για να φτάσουμε σε αυτήν την στιγμή.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.