FearTWD Review 3x01


Το Fear επέστρεψε με δύο από τα δυνατότερα επεισόδια της σειράς κάνοντας μας να μην μπορούμε να πάρουμε ανάσα κατά την προβολή τους ! Η αναλογία της δράσης και του δράματος κατάφεραν να ισορροπήσουν με την ανάπτυξη χαρακτήρων και το αποτέλεσμα ήταν μαγικό . Παρακάτω θα σας αναλύσουμε τι είδαμε στο πρώτο επεισόδιο και στις επόμενες ημέρες την εμφάνιση του θα κάνει και το Review για το 2o επεισόδιο αλλά και τα Spoiler για το 3ο που αποδεικνύουν ότι το Fear αποφάσισε να μας κερδίσει φέτος !
Το επεισόδιο άνοιξε με τους Madison, Travis και Alicia να είναι αιχμάλωτοι στα χέρια των στρατιωτικών. Ο Travis οδηγείται σε ένα σκοτεινό κελί το οποίο ειναι σαν χώρος αναμονής για τα θύματα- πειραματόζωα των στρατιωτικών !


 Εκεί ο Travis θα βρει και τον Nick , οι δύο άντρες θα μιλήσουν με τον Travis να πληροφορεί τον Nick ότι στην στρατιωτική αυτή βάση βρίσκεται και η μάνα του με την αδερφή του . Ο Nick θα τον ρωτήσει για τον Chris και θα μάθει τα μαντάτα.

 Στο μεταξύ βλέπουμε τις δύο πολυμηχανες γυναίκες να λαμβάνουν εναν εντελώς διαφορετικό χειρισμό καθώς είναι σε ένα αρκετά άνετο δωμάτιο και ο Troy ο υπεύθυνος της βάσης είναι αρκετά φιλικός απέναντι τους . Maddie και Alicia προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο διαφυγής αλλά μάταια ! Ο Troy θα τις διακόψει , θα τους προσφέρει τσάι και θα τους κάνει μερικές ερωτήσεις για το από πού προέρχονται καθώς προφανώς έχει θέμα με τους Μεξικανούς . Η Madison θα του πει οτι ο Travis είναι ο σύζυγος της και πως ψάχνει τον γιο της . Ο Troy θα της απαντήσει πως δεν υπάρχουν άλλοι Αμερικάνοι εκεί πέρα από τους άντρες του και πως ο Travis θα πρέπει να περάσει μια διαδικασία για να κριθεί κατάλληλος και να αφεθεί ελεύθερος .

 Παράλληλα βλέπουμε τους άντρες του Troy να κάνουν πειράματα σε άτυχους Μεξικανούς καθώς τους σκοτώνουν και περιμένουν να δουν πόση ώρα χρειάζεται για να αλλάξουν . Εκείνοι λένε πως το κάνουν για την επιστήμη αλλά είναι αρκετά εμφανές ότι το κάνουν καθαρά και μόνο για να σπάνε πλάκα ! Ο Troy θα γνωρισει τον Travis ρωτώντας διάφορα σχετικά με την καταγωγή του . Ένας από τους αιχμαλώτους λέει στον Travis πως αν αλληλοβοήθουν μπορούν να ξεφύγουν καθώς έχει ένα σχέδιο .

 Η Alicia με την Madison έχουν αποκοιμηθεί και ο ανατριχιαστικος Troy της παρακολουθεί . Η Madison θα ξυπνήσει και θα μιλήσει στον Troy ζητώντας του να την αφήσει ελεύθερη καθώς πρέπει να βρει τον γιο της στην συνέχεια μιλάνε για τον Travis και το ποσό σημαντικός είναι για εκείνη . Ώσπου ένας πυροβολισμός θα τους διακόψει .Ο πυροβολισμός προέρχεται από την προσπάθεια του Travis να ξεφύγει καθώς όντως το σχέδιο του Steven πετυχαίνει . Αυτό εχει ως αποτέλεσμα αρκετούς στρατιώτες να κυνηγούν τους Nick, Luciana, Steven και Travis με τον τελευταίο να αποφασίζει να γίνει ο ήρωας της υποθέσης καθώς μένει πίσω ώστε να δώσει χρόνο στον Nick και την τραυματισμένη Luciana να ξεφύγουν . Τον Travis θα πιάσουν μερικοί από τους στρατιώτες και εκεί έξαλλος θα φτάσει και ο Troy ο οποίος σαν τιμωρία στον Travis έχει κάτι ξεχωριστό . Madison και Alicia χωρίς να ξέρουν τι συμβαίνει προσπαθούν να βρουν κάτι που θα τις βοηθήσει να ξεφύγουν . Η Alicia θα αποκαλύψει στην μητέρα της πως έχει κρύψει το μαχαίρι της στην μπότα της και η Madison θα της το πάρει κάνοντας ξεκάθαρο πως θα κάνει ότι πρέπει ώστε να φύγουν ώσπου να φύγουν από εκεί μέχρι και να σκοτώσει αλλά εκείνη την φορά θα είναι εκείνη και μόνο εκείνη ! Οι δυο γυναίκες κρύβονται και στήνουν μια παγίδα στον Troy καθώς μόλις μπεί στο δωμάτιο η Madison θα του επιτεθεί πισώπλατα ωστόσο ο Troy θα αντισταθεί πετώντας την κάτω η Alicia θα προσπαθήσει να βοηθήσει και εκείνη αλλά εύκολα ο Troy θα την βγάλει εκτός . Η Madison σηκώνεται και του ορμάει ξανά αρπάζοντας τον από τον λαιμό του . Ο Troy την κοπαναει δεξιά και αριστερά αλλά το πείσμα της Madison κερδίζει . Στο τέλος η Madison θα του βάλει ένα κουτάλι στο μάτι απειλώντας τον να του το πετάξει έξω αν δεν της δώσει πίσω την οικογένεια της . Η λυσσασμένη Madison λέει στην Alycia να πάει να βρει γρήγορα ένα όχημα και να περιμένει . Έπειτα θα δούμε τον Nick με την Luciana οι οποίοι έχουν κρυφτεί στους υπονόμους με τον νεκροζωντανο πλέον Steven να είναι στον διάβα τους . Το ζευγάρι θα οδηγηθεί σε αδιέξοδο καθώς η μόνη έξοδος που θα βρουν καταλήγει σε ένα τεράστιο πλήθος από Walkers .


 Πάνω στην βιασύνη τους για να ξεφύγουν ο "νεκρός" Steven πιάνει τον Nick . Η Alycia ακούει τις φωνές του Nick και του πετάει το μαχαίρι της μέσα από τον υπόνομο σώζοντας την κατάσταση . Ωστόσο στρατιώτες τους πιάνουν . Ο Travis οδηγείται σε έναν λακο γεμάτο Walkers ωστόσο θα κατάφερει να τους σκοτώσει όλους αποκαλύπτοντας τα απίστευτα skills του στο να σκοτώνει Walkers !

 Η Madison χρησιμοποιεί τον Troy ως ασπίδα έχοντας κολλημένο το κουτάλι στο μάτι του . Κυριολεκτικά τσιριζει και τον διατάζει να την οδηγήσει στην οικογένεια της . Η Madison είναι σε κατάσταση υστερίας αλλα ένας άντρας θα την πλησιάσει και θα την ηρεμήσει .


 Ο λόγος για τον Jake τον μεγαλύτερο αδερφό του Troy . Ο Jake της υπόσχεται ότι θα την βοηθήσει να βρει την οικογένεια της και έτσι και γίνεται. Ο ίδιος δεν εγκρίνει τις πράξεις του αδερφού του . Στην συνέχεια έχουμε την συγκινητική επανένωση της οικογένειας . Η Madison έχει τον άντρα της και τα παιδιά της και είναι έτοιμη να φύγει από αυτήν την βάση .


 Ο Jake θα τις προσφέρει ότι χρειάζεται και θα προσπαθήσει να την πείσει να πάει μαζί του στο ράντζο του πατέρα του. Φυσικά η Madison αρνείται αλλά μία επίθεση από Walkers δεν θα τις δώσει άλλη επιλογή . Καθώς η βάση γεμίζει από Walkers η ομάδα μας πρέπει να πάρει μία απόφαση . Με την Luciana αναίσθητη δεν έχουν πολλές επιλογές . Travis Alicia και Luciana θα μπουν σε ένα ελικόπτερο και η Madison με τον Nick σε ένα στρατιωτικό φορτηγάκι . Ο Troy θα βοηθήσει την Madison και τον Nick να ξεφύγουν από μερικούς Walkers και θα τους πει ότι η επόμενη στάση είναι το ράντζο του πατέρα του ! Και έτσι η ομάδα μας κατευθύνεται σε μια νέα τοποθεσία .


 Αυτό ήταν πάνω κατω το 1ο επεισόδιο της 3ης season . Μια season πολλά υποσχόμενη που ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ! Μπορείτε να μας πείτε τις εντυπώσεις σας (ΕΔΩ)

Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.