FearTWD Review 3x03


Με ευκολία μπορούμε να πούμε πως διανύουμε την πιο δυνατή Season του Fear καθώς επεισόδιο το επεισόδιο τα δεδομένα αλλάζουν έτσι έγινε και στο 3ο λοιπόν με μια τεράστια επιστροφή αλλά ας το αφήσουμε αυτό για το τέλος και πάμε να θυμηθούμε τι μας απασχόλησε στο 3ο επεισόδιο με την σειρά . Αρχικά το 3ο επεισόδιο ήταν σχετικά πιο αργό από τα προηγούμενα 2 σε πλοκή ωστόσο μας έδωσε σημαντικές πληροφορίες για τους νέους χαρακτήρες καθώς και τεράστια ανάπτυξη στους γνωστούς μας πρωταγωνιστές . Το επεισόδιο ξεκινάει με μια πολύ παράξενη σκηνή , πρόκειται για την οικογένεια Otto πολύ πριν την αποκάλυψη , βλέπουμε ότι ο Jeremiah ειχε προβλέψει ότι το τέλος του κόσμου είναι κοντά και ήθελε να προετοιμάσει όσον το δυνατόν περισσότερους συμπατριώτες του γίνεται . 
 
Μετά πάμε στο παρόν με μια τελετή να παίρνει μέρος στο ράντσο προς τιμήν της άτυχης κατοίκου του μέρους που χάσαμε στο προηγούμενο επεισόδιο . Μερικοί κάτοικοι θα ρίξουν τα καρφιά τους στην ομάδα μας λέγοντας πως η κοπέλα (που μου ξεφεύγει το όνομα της ) θα είχε ζήσει αν δεν θυσιαζόταν για τους απροετοίμαστους (οικογένεια Clark). Η Madison θέλοντας να σταματήσει τις κατηγορίες με πολύ έξυπνο τρόπο. δίνει τα συλλυπητήρια της και στην συνέχεια τους υπενθυμίζει πως και εκείνη έχασε τον άντρα της , τους ευχαριστεί για την γενναιοδωρία τους και υπόσχεται να το ξεπληρώσουν .
 
 Έπειτα βλέπουμε τον Strand ο οποίος επισκέπτεται έναν παλιό του γνώριμο ο οποίος διοικεί ένα φράγμα . Αφού παραλίγο να χάσει την ζωή του από έναν φρουρό ο φίλος του Dante τον καλώς ορίζει .
 
Ο Nick άγρυπνος φρουρός στο προσκεφάλι της Luciana έρχεται σε άβολη θέση όταν εκείνη του λέει να ετοιμαστούν σιγά σιγά για να φύγουν . Άντε να της πει ότι η πεθερά της θέλει να κάτσουν εκεί , για την ώρα το αποφεύγει και πάει να κάνει σκηνή στην μάνα του . Η Madison για πρώτη φορά δεν του χαρίζεται του λέει πως θα μείνουν γιατί ο Travis πέθανε για να φτάσουν εκεί . Ο Nick γεμάτος τύψεις δεν έχει κάτι να πει καθώς η Maddie του τονίζει πως αν η Luciana θα πρέπει να φύγει τότε και ο ίδιος θα πρέπει να πάρει μία απόφαση .
 
 Η Alicia ανταλλάζει μερικές ιστορίες από το παρελθόν με τον αδερφό της και εκείνος καταλαβαίνει πως κάτι την έχει αλλάξει για τα καλά προφανώς εκείνη δεν του λέει και κατευθύνεται στο μάθημα θεολογίας που οργανώνουν τα παιδιά του μέρους .
 
Ο Strand σπάει πλάκα με τον παλιό του φίλο μιλώντας για δουλειές του παρελθόντος . Ο Dante ρωτάει για τον Thomas και ο Strand του μεταφέρει τα μαντάτα . Και ενώ είναι βολεμενος θα μεταφερθούν έξω από το φράγμα όπου ο Strand θα γίνει μάρτυρας μια τραγωδίας . Ο Κύριος Dante δεν δέχεται τους εγκληματίες και πετάει από το φράγμα έναν πρώην έμπορα ναρκωτικών​ . Σειρά να πέσει έχει ο Strand καθώς ο Dante ξέρει για την κλεψιά που είχε κάνει στον Thomas , φυσικά ο Strand δεν θα πεθάνει και πολύ έξυπνα θα καταφέρει να μεταπείσει τον "φίλο" του λέγοντας του πως θα είναι σκλάβος του . Ο Dante φτιάχνεται στην ιδέα και βάζει τον Strand σε ένα κελί !

Η Alicia στο μάθημα θεολογίας περνάει πολύ καλά καθώς αποδεικνύεται πως τα παιδιά χρησιμοποιούν την θρησκεία για κάλυψη για να πηγαίνουν εκεί και να πίνουν και να καπνίζουν (τσιγάρα και όχι μόνο )σπάνε πλάκα με το κεφάλι ενός Walker που τον έχουν κάνει παιχνίδι ερωτήσεων και η ώρα θα περάσει πολύ γρήγορα για αυτούς . Η Alicia μιλάει για την ζωή τους και τους εξομολογήται πως έχει σκοτώσει άνθρωπο και μάλιστα της φάνηκε ΕΎΚΟΛΟ ! (Άμα είσαι Commander στο The 100 λογικό ). 
 
Στο μεταξύ η Madison έχει ζητήσει βοήθεια από τον Jake και τον Jeremiah να μιλήσουν στον κόσμο για να τους πάρουν με άλλο μάτι . Ο Jeremiah διευκρινίζει πως θα πρέπει η ίδια να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους και η Madison ζητάει να περιορίσει τον Troy που νωρίτερα μπήκε στο διαμέρισμα της και δήλωσε πως δεν θέλει τον Nick εκεί . Στην συνέχεια η Maddie θα δει τις κασέτες επιβίωσης του Jeremiah καθώς και κάποιες σκηνές που δεν έπρεπε. Αργότερα μαθαίνει πως η μητέρα του Troy ήταν αλκοολική και πως πέθανε από αυτό . Ο Troy στο μεταξύ πάει για κυνήγι αγριογούρουνου με τον Nick . Η Madison μόνη της περίμενει τα παιδιά της να γυρίσουν από τις δραστηριότητες τους ενώ παράλληλα ανησυχεί για αυτά . Ο Jeremiah την καθησυχάζει λέγοντας της πως θα γυρίσουν με ασφάλεια . 
 
Ο Nick και ο Troy τσακώνονται και του Nick του δίνεται η ευκαιρία να σκοτώσει τον Troy ωστόσο θα προτιμήσει να του σκίσει το ημερολόγιο . Ο Troy θα βάλει τα γέλια και οι δύο νέοι θα πέσουν στο χώμα με τον Troy να λέει στον Nick πως τώρα μπορούν να γίνουν φίλοι.
 
 Προς το τέλος του επεισοδίου ο Troy οργανώνει μια ομάδα εξερευνήσης για να πάει να ερευνήσει μια άλλη ομάδα τους που χάθηκε ψάχνοντας πληροφορίες για το ποιός έριξε το ελικόπτερο . Η Madison θα είναι μέσα στους εθελοντές που θα πάνε για εξερεύνηση . Με αυτόν τον τρόπο φαίνεται πως θα καταφέρει να κερδίσει την συμπάθεια του κόσμου . Και πάμε στην τελευταία και πιο σοκαριστική στιγμή του επεισοδίου . Ο Strand σε άθλια κατάσταση στο κελί του δέχεται ένα μπουκάλι νερό . Όταν γυρίζει να δει ποιός του πρόσφερε τον νερό βλέπουμε τον Daniel .
 
 Νταααν τέλος επεισοδίου . Ενδιαφέρον ανάπτυξη πήρε η Madison σε αυτο το επεισόδιο που έξυπνα εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία που της έχει ο Troy . Θα είναι ενδιαφέρον αν εξελιχθεί σε μητρική φιγούρα για εκείνον. Και φυσικά η μεγάλη επιστροφή του Daniel που θα δώσει πολλά ! Ανυπομονούμε για την συνέχεια !
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.