FearTWD Review 3x04


Το 4ο επεισόδιο εστίασε σε έναν χαρακτήρα για του οποίου την μοίρα δεν ήμασταν σίγουροι καθώς τελευταία φορά τον είχαμε δει στο σπίτι του Thomas όχι στα καλύτερα του να βάζει φωτιά στο σπίτι κάνοντας μας να πιστέψουμε πως κάηκε και εκείνος . Ο λόγος για τον Daniel Salazar ο οποίος επίσημα είναι ζωντανός και πίσω στην σειρά μας ! Το επεισόδιο σκόραρε την υψηλότερη βαθμολογία της σειράς και έκανε τους Fans να προσκυνήσουν το μεγαλείο του Daniel . Πάμε να δούμε τι είδαμε όμως αναλυτικά . Το επεισόδιο ξεκίνησε με το αγρόκτημα του Thomas να καίγεται μέσα από τις φωτιές ο Daniel μόνος του και τραυματισμένος περιπλανήθηκε στην Tijuana σε άθλια κατάσταση . Στην συνέχεια συνάντησε ενα κοπάδι από Walkers αλλά μόνος ένας από αυτούς τον κατάλαβε και τον ακολούθησε , σχεδόν τον δάγκωσε μάλιστα καθώς ήταν αρκετά αδύναμος αλλά ένας σκύλος γαυγισε και του αποσπασε την προσοχή .
 Ο Daniel κρυμμένος κάτω από ένα αυτοκίνητο θα δει έναν παράξενο άντρα να σκοτώνει έναν Walker ο άντρας θα τον τραβήξει έξω από το αυτοκίνητο θα του συστηθεί και θα του προσφέρει νερό αφού του πει ότι πρέπει να τον ακολουθήσει σε ένα μέρος όπου έχει το νερό . Ο Efrain οδηγεί τον Daniel σε μια πηγή η οποία βγάζει νερό μια συγκεκριμένη ώρα μία φορά την εβδομάδα . Τα πόδια του Daniel έχουν καεί και χειροτερεύουν , για ακόμα μία φορά ο Efrain θα τον βοηθήσει πηγαίνοντας τον στην γυναίκα του για να τον κάνει καλα . Αφού φτάσουν στο σημείο όπου μένουν μερικοί άνθρωποι θα αποφασίσουν ότι προκειμένου να μην χάσει το πόδι του ότι θα πρέπει να του ξυσουν όλο το καμένο παντελόνι πάνω από το πόδι του . 


Μετά από αυτήν την αηδιαστική διαδικασία βλέπουμε τον Daniel να είναι καλύτερα αν και χρησιμοποιεί πατερίτσες για να περπατήσει . Daniel και Efrain καταλήγουν στο σπίτι του δεύτερου και εκεί οι δύο άντρες συζητούν για τα προβλήματα τους . Ο Daniel ευχαριστεί τον Efrain και σαν δώρο του κάνει ένα επαγγελματικό κούρεμα ! Αργότερα ο Daniel εξομολογείται στον Efrain ότι έχει σκοτώσει 96 ανθρώπους και πως προκάλεσε μια φωτιά στην οποία πιστεύει ότι έκαψε την ίδια του την κόρη .Αφού ο Efrain αποκοιμηθεί ο Daniel θα φύγει καθώς δεν θέλει να του είναι πλέον βάρος , έξω θα συναντήσει μερικούς Walkers θα σκοτώσει τον έναν αλλά στον δεύτερο θα δυσκολευτεί . Ο Daniel δείχνει να μην έχει θέληση για ζωή έτσι γονατίζει προσεύχεται και περίμενει τον Walker να τον φάει ωστόσο η προσευχή του θα πιάσει τόπο και ένας κεραυνός θα σκοτώσει τον Walker και θα τινάξει τον Daniel μέσα στο ποτάμι οδηγώντας τον στο σύστημα φιλτραρίσματος του φράγματος που ανήκει στον Dante .Εκεί θα τον βρουν δύο επιστάτες και θα τον οδηγήσουν στην Lola την γυναίκα του Efrain . Εκεί μαθαίνουμε ότι η γυναίκα δουλεύει για τον Dante ως υπεύθυνη φιλτραρίσματος του νερού και κρυφά παρέχει νερό στις πόλεις τις Tijuana για να μην πεθάνουν οι άνθρωποι από την δίψα. Έτσι βάζει τον Daniel να δουλέψει ως επιστάτης εκεί αλλά εκείνος θα πρέπει να παριστάνει ότι μόλις την γνώρισε.
 Ως επιστάτης ο Daniel θα δει την "είσοδο" του Strand και θα πάει να τον ρωτήσει για την κόρη του . Αφού καταλάβει ότι του λέει ψέματα θα τον αφήσει να σαπίσει στο κελί του . Ο Daniel προσαρμόζεται στην δουλειά του ώσπου μια μέρα ο κύριος Dante εμφανίζεται στην τραπεζαρία που τρώνε οι εργάτες , όλοι σηκώνονται εκτός από τον Daniel . Ένας από τους φρουρούς του Dante θα τον πλησιάσει και θα του πει πως όταν έρχεται το αφεντικό εκείνος θα πρέπει να σηκώνεται ωστόσο οι δύο άντρες θα αρχίσουν έναν καυγά και αυτό θα τραβήξει την προσοχή του Dante . Ο Daniel θα του συστηθεί και όταν καταλαβαίνει ότι πρόκειται για έναν ήρωα του εμφυλίου πολέμου ο Dante θα τον υποδεχτεί σαν ήρωα και θα τον κάνει έναν από τους προσωπικούς τους σωματοφύλακες .
 Η πρώτη δουλειά του Daniel θα είναι να βοήθησει τον Dante να βρει αυτούς που του κλέβουν το νερό του . Κάνοντας περιπολίες στην πόλη που ο Daniel ήταν νωρίτερα θα αναγκαστεί να προδώσει τον Efrain για να μην ανακαλύψουν οι υπόλοιποι την πηγή με το νερό . Αιχμάλωτος πλέον του Dante ο Efrain δέχεται βασανιστήρια εκεί θα πάει και ο Daniel όπου θα πει στο Efrain να μην πει ότι η Lola τον βοηθάει καθώς θα τους σκοτώσουν και τους δύο συμβουλεύοντας τον να κρατήσει το στόμα του κλειστό και ο ίδιος θα φροντίσει να έχει έναν σύντομο θάνατο .


 Ο Efrain ακολουθεί την συμβουλή του Daniel αλλά η Lola βλέποντας το θέαμα δεν αντέχει και παραδέχεται πως εκείνη βοηθά τον Efrain .Ο Dante αποφασίζει να πετάξει από το φράγμα τους κλέφτες για παραδειγματισμό . Πρώτος θα πέσει ένας επιστάτης και σειρά έχει η Lola θα καλοσύνη όμως μέσα στον Daniel θα υπερισχύσει και θα στραφεί ενάντια στον Dante σκοτώνοντας 3 σωματοφύλακες του αλλά και τον ίδιο ! Το επεισόδιο τελειώνει με τον Daniel να δίνει το όπλο στην Lola ζητώντας συγχώρεση περιμένοντας να τον σκοτώσει εκείνη όμως θα του δώσει το χέρι της !
 Και αυτό ήταν το 4ο επεισόδιο της 3ης season πάνω κάτω με μία πιο αργή εξέλιξη αλλά πολυ καλογραμμένη ιστορία . Μέχρι και το όνομα του επεισοδίου έκρυβε κάτι καθώς λεγόταν 100 και σύμφωνα με τον Daniel είχε σκότωσει 96 ανθρώπους, ωστόσο μέχρι το τέλος του επεισοδίου σκότωσε άλλους 4 φτάνοντας τους 100 ! Περιμένουμε την άποψη σας για το επεισόδιο ΕΔΩ
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.