Που είναι η Ofelia ? SPOILER


Είναι γεγονός διανύουμε την δυνατότερη season του Fear The Walking Dead με ανάπτυξη στους χαρακτήρες μας , σοκαριστικές ανατροπές , δράμα , δράση αλλά και ένα τεράστιο ερωτηματικό ! Που είναι η Ofelia ; Την Ofelia για όποιον δεν θυμάται​ την είδαμε τελευταία φορά στην έρημο να δέχεται "επίθεση" από τον Jeremiah τον ιδιοκτήτη του αγρόκτηματος που είναι η ομάδα μας . 
Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι ο Jeremiah σκότωσε την Ofelia ή ίσως την κρατάει κάπου . Ωστόσο σύμφωνα με τον ηθοποιό Dayton Callie που υποδύεται τον Jeremiah πέρα από τα σκοτεινά μυστικά του Otto κανένα από αυτά τα δύο σενάρια δεν ισχύουν , μάλιστα ο ηθοποιός αποκάλυψε τι πραγματικά έχει γίνει με την Ofelia . " Την βρήκα στην έρημο έκανα μια συζήτηση μαζί της και την άφησα στην έρημο να πεθάνει ή να ζήσει . Εξαρτάται από εκείνη . Δεν την έχω υπό κράτηση ούτε την έχω σκοτώσει ο κόσμος μπορεί να ηρεμήσει τώρα αλλά αν κάποιος άλλος την έχει αυτό δεν είναι δική μου δουλειά . Εγώ απλά την βρήκα έξω και αποφάσισα πως είναι καλύτερα εκεί παρά στην κατασκήνωση μου . "  
Σύμφωνα λοιπόν με τα λεγόμενα του Callie η Ofelia δεν βρίσκεται μαζί του αλλά ίσως κάποιος άλλος την βρήκε ! Με μερικές φωτογραφίες που είχαν κυκλοφορήσει πριν την έναρξη της Season καταλαβαίνουμε με ποιους είναι η Ofelia η οποία όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες έχει κάνει νέους φίλους και τάσσεται αντιμέτωπη στην ομάδα μας ?! 


Αν αυτό ισχύει τα πράγματα θα είναι αρκετά περίπλοκα καθώς όπως μάθαμε στο 5ο επεισόδιο (περιμένουμε την άποψη σας ΕΔΩ ) η ομάδα του ινδιάνου με το όνομα Walker έριξε το ελικόπτερο και σκότωσε τον Travis τότε και η ίδια η Ofelia είναι συνεργός σε αυτό και ίσως να είναι η ίδια που το έριξε με το όπλο της φωτογραφίας παρακάτω . 


Το μόνο σίγουρο είναι ότι η κατάσταση φουντώνει και η ομάδα μας θα πρέπει να πάρει πολύ δύσκολες αποφάσεις για να επιβιώσει ! Η επόμενη φορά που η οικογένεια Salazar βρεθεί με τους Clarks ίσως τα πράγματα να μην είναι τόσο φιλικά ...

Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.