3 πράγματα που το μελλοντικό χρονικό άλμα θα προσπεράσει
Ακλουθώντας την ιστορία  πολέμου μεταξύ Rick και Negan η σειρά όπως προαναφέραμε (ΕΔΩ) θα έχει ένα τεράστιο χρονικό άλμα.  Η σειρά που βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στο Comic του Robert Kirkman έχει εντάξει το σενάριο πολέμου στην 7η Season και η κλιμάκωση των γεγονότων αναμένεται να τοποθετηθεί στην 8η Season.

“Επίσης, μπορεί σε μερικά επεισόδια, να έχουμε ένα άλμα μπροστά και μπορεί να διαλευκάνουν τα πράγματα από μόνα τους” δήλωσε ο Andrew LincolnΟ Showrunner Scott Gimple δήλωσε επίσης:

“Για τον κόσμο που διάβασε το comic, αυτό θα είναι κάτι αναμενόμενο” επίσης συμπλήρωσε “Φτιάχνουμε το βιβλίο, κάνουμε κάθε είδους παραλλαγές και μετά κάνουμε πράγματα εμπνευσμένα από αυτό και τα αλλάζουμε. Αλλά θα πω πως υπάρχουν πράγματα που συμβαίνουν σε αυτό το χρονικό άλμα και σίγουρα είναι πολύ ενδιαφέροντα. Και έτσι μπορεί να δούμε κάποια από αυτά τα πράγματα. Μπορεί να μην είναι το ίδιο ακριβώς άλμα, ή θα το κάνουμε από δύο μέχρι πέντε χρόνια σε πραγματικό χρόνο”

Με πιθανότερο το άλμα να είναι διάρκειας δύο χρόνων αυτά είναι τα γεγονότα που θα προσπεράσουμε βασισμένοι πάντα στο comic: (spoilers για το comic φυσικά)
A| Η γέννηση του παιδιού της Maggie:

Κάποια στιγμή στο απροσδιόριστο μέλλον η Maggie φέρνει στον κόσμο ένα μωρό. Το μικρό αγόρι ονομάζεται Hershel, στη μνήμη του πατέρα της.  Στο comic ο Hershel σκοτώθηκε από μία σφαίρα στο κεφάλι κατά τι διάρκεια της επίθεσης του governor. Την “τιμή” του αποκεφαλισμού την είχε ο Tyreese.

Στο comic επίσης η Maggie ζει ειρηνικά στο Hilltop ως η αρχηγός της κοινότητας. Παρόλο που βρέθηκαν πολλοί που θα μπορούσαν να είναι μαζί της αυτή συνεχίζει να αγαπά τον Glenn και αρνείται να προχωρήσει με άλλον άντρα. Μένει να δούμε πόσα από αυτά θα γίνουν πραγματικότητα στο show.Β| Η εξορία της Carol:

Στη  προσαρμογή του Comic στη μικρή οθόνη παρατηρούμε ότι πολλοί χαρακτήρες αλλάζουν ρόλους μεταξύ τους. 

Σε αντίθεση με το Comic η Carol γεμίζει το ρόλο της Michonne.  Στο Comic βλέπουμε την Michonne να αναπτύσσει σχέση με τον βασιλιά Ezekiel και ψάχνει έναν τρόπο επιβίωσης που δεν περιλαμβάνει “σκοτωμούς.Η Michonne από την άλλη έχει αποκτήσει τον ρόλο της Andrea από το Comic. Έχει εκπαιδευτεί με το sniper και έχει σχέση με τον Rick, είναι ουσιαστικά η μετενσάρκωση της Andrea στη τηλεόραση. Η Άντρεα σκοτώθηκε προτού ο Scott Gimple πάρει τα ινία του Show, από τι στιγμή που έγινε αυτό η σειρά ακολουθεί το comic περισσότερο από ποτέ.


Κατά τι διάρκεια του χρονικού άλματος η Michonne θα έρθει πιο κοντά στον Rick και το πιο σημαντικό είναι πως η Carol θα εξορίσει τον εαυτό της στο Oceanside έτσι ώστε να ζήσει μια ειρηνική ζωή.
Γ| Η ανάπτυξη του πολιτισμού:

Μόλις ό Rick καθαρίσει με τον Negan και τους Saviors το αναμενόμενο είναι πως θα αφοσιωθεί στην ανέγερση πολιτισμού. Αυτό σημαίνει φυσικά εμπόριο της Alexandria με το Hilltop και το Kingdom και η εφαρμογή νόμων ενάντια στο φόνο.

Συγκεκριμένα οι νομοθεσίες ενάντια στο φόνο είναι τόσο σημαντικές στο Rick που αποφασίζει να πετάξει τον Negan σε ένα κελί από τον να τον σκοτώσει. Κάτι που είναι αξιοθαύμαστο. Μετατρέποντας τον Negan από ένα σύμβολο καταστροφής σε σύμβολο πολιτισμού.
Οι κοινότητες ανθίζουν, νέες εργασίες εμφανίζονται και πρώτες ύλες δεν είναι πλέον είδος πολυτελείας.

 
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.