Η 8η Season βασίζεται στην ενότητα των χαρακτήρων!


Ένα από τα μεγαλύτερα παράπονα που έχουν οι fans για την 7η Season του The Walking Dead είναι το γεγονός πως χρησιμοποιεί πολύ χρόνο για να παρουσιάζει το τι γίνεται σε διαφορετικά καταφύγια και περιοχές, εφόσον οι πρωταγωνιστές έχουν χωριστεί σε 4 διαφορετικές κοινότητες.

Ο Eric Watson έγραψε “Ολόκληρη η πλοκή της 7ης Season μπορεί να χαρακτηριστεί  με μία πρόταση. Οι κάτοικοι τις Αλεξάνδρειας είναι δυσαρεστημένοι που είναι υποκείμενο εκμετάλλευσης από τους Saviors” “Προσπαθούνε να ενώσουν τις κοινότητες γύρω τους. Αποτυγχάνοντας συνήθως. Ο Negan και οι Saviors είναι καταπιεστικοί. Η ομάδα μας βρίσκει μερικά  όπλα. Μία μάχη μεταξύ του Rick και τις συμμορίας των Saviors ξεσπάει. Και αυτό είναι. Όμως χρειάστηκε 16 επεισόδια με τα περισσότερα άνω τον 60 λεπτών για να τα εξιστορήσει”

Ο Showrunner Scott M. Gimple και οι παραγωγοί του The Walking Dead γνωρίζουν πολύ καλά πως οι fans δεν εκτιμούν ιδιαιτέρως το γεγονός πως οι Survivors είναι συνεχώς χωρισμένοι. Θέλουνε μία επανένωση στο τέλος και αυτό θα γίνει.
“Το Season Finale πέρσυ, το να βλέπεις όλους τους χαρακτήρες ενωμένους και να επικοινωνούν ο ένας με τον άλλον, ήταν τρομερό”  είπε ο Gimple “Ήταν τρομερό να βλέπουμε αυτό το σχηματισμό από χαρακτήρες που δεν έχουμε ξαναδεί. Αυτό γίνεται μία στο εκατομμύριο”

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.