FearTWD Preview 3x06 (SPOILERS)


Η Season συνεχίζει και μπορούμε να πούμε πως κάθε επεισόδιο έχουμε και ανατροπή . Ετσι και σε αυτό το επεισόδιο θα δούμε τους αγαπημένους μας χαρακτήρες να ετοιμάζονται για μια πιθανή σύγκρουση με την ομάδα των Ινδιάνων . Η Alicia θα πρέπει να λύσει τα προσωπικά της προβλήματα και η Madison αναλαμβάνει έναν πιο ηγετικό ρόλο όπως είδαμε και στα Promo ΕΔΩ. Το επεισόδιο θα διαδραματιστεί στο Ράντσο ενώ από το επεισόδιο θα απουσιάζουν οι Daniel, Strand και Ofelia και όσο για την τελευταία σας έχουμε ΕΔΩ την απάντηση πίσω από την μυστηριώδη απουσία της σε όλη την 3η season μέχρι τώρα .
 Ας δούμε τώρα αναλυτικά τι θα δούμε στο 6ο επεισόδιο με όνομα "Red Dirt" . 
Το επεισόδιο αρχίζει με τον Jeremiah να εκπαιδεύει τον Nick πάνω στα οπλα ωστόσο ο Nick δεν τα πηγαίνει αρκετά καλά καθώς ανησυχεί για την μητέρα του που δεν έχει γυρίσει ακόμα . Όταν η ομάδα επιστρέφει όλοι τρέχουν να τους υποδεχτούν στην είσοδο και να μάθουν τι έγινε . Ο Troy θέλει να μιλήσει ιδιαιτέρως με τον πατέρα του για να μην τρομοκρατήσει τον κόσμο αλλά ο Mike ένας από τους στρατιώτες αρχίζει να φωνάζει και να λέει πως οι Ινδιάνοι έσφαξαν τους ανθρώπους τους . Σχετικά με το παρελθόν του μέρους θα μάθουμε κάποια πράγματα . Ο Jeremiah και ο Vernon μαζί με τον Russ (τον ηλικιωμένο που πέθανε στο προηγούμενο επεισόδιο) και τον McCarthy (τον τυπα που το κοράκι του έτρωγε το μυαλό ) ήταν οι 4 ιδρυτές του μέρους . Μαθαίνουμε από τον Jake πως ο McCarthy δεν ήταν καλός άνθρωπος και ίσως πήρε αυτό που του άξιζε . Η οικογένεια Trimbol αποφασίζει να αφήσει το Ράντσο καθώς δεν το θεωρούν πλέον ασφαλές μέρος. Ο Troy εκνευρίζεται καθώς η οικογένεια γεμίζει το τροχόσπιτο τους με προμήθειες και έτσι καταλήγει να μπει μπροστά και να τους εμπόδισει να φύγουν . Ο Jake θα προσπαθήσει να τον τραβήξει και ο Troy θα επιτεθεί στον αδερφό του. Την κατάσταση θα λήξει ο Jeremiah που θα μπεί στην μέση και θα χώσει μία ωραία γροθιά στον Troy . Αργότερα θα μάθουμε για την ιστορία πίσω από τους Otto και τον Walker (τον Ινδιάνο ) . Ο Walker είχε κάνει αρκετές μηνύσεις στον Jeremiah για καταπάτηση εδάφους αλλά είχε χάσει κάθε φορά . Επίσης γύρω από την περίμετρο του ραντσου θα ανάψουν 20 μικρές φωτιές για εκφοβισμό . Το επεισόδιο θα έχει αρκετούς (ασήμαντους) θανάτους . Θα πεθάνουν όλη η οικογένεια Trimbol, ο Vernon η γυναίκα του ο Mike και η φίλη της Alicia η Gretchen ! Όσο για την σχέση Alicia Jake τα πράγματα προς το τέλος του επεισοδίου δεν πάνε και πολύ καλά καθώς ο Troy θέλει να πολεμήσει τον Walker ενώ ο Jake θέλει να κάνει μία συμφωνία μαζί του . Η Alicia πιστεύει πως αυτό είναι μία αποστολή που θα τον οδηγήσει στον θάνατο του αλλά ο Jake δεν την ακούει και πάει να τον βρει . Ο Jeremiah έχει φτάσει στα όρια του και καθώς δεν ξέρει τι να κάνει πέφτει πάλι στις παλιές του συνήθειες δηλαδή το ποτό . Είναι λιώμα και καταλήγει στο σπίτι του Nick . Σε κάποια φάση αρχίζει να σπάει πράγματα και παίρνει το όπλο του Nick ο οποίος τρομάζει αλλά ο Jeremiah πυροβολεί το πάτωμα . Το σχέδιο της Madison την βρίσκει σύμφωνη με το σχέδιο του Troy και του Jeremiah . Καταλήγουν στο ότι ο Walker μπορεί να έχει τα άτομα αλλά δεν έχει τα όπλα ώστε να επιτεθεί στην βάση τους ειδάλλως θα το είχε κάνει . Έτσι αποφασίζουν όλοι να μείνουν και να υπερασπιστούν το ράντσο σε μια υποτιθέμενη επίθεση . Κανένα νέο για την Luciana σε αυτό το επεισόδιο απλά ο Troy ρωτάει για εκείνη και ο Nick δείχνει πολύ ενοχλημένος . Το επεισόδιο τελειώνει με έναν εξαιρετικό λόγο από την Madison η οποία πείθει τους ανθρώπους να μείνουν στο ράντσο . Υποστηρίζει αρκετά τον Troy και πιστεύει πως είναι ιδανικός για να διοικήσει το ράντσο όταν πεθάνει ο πατέρας του ! 
Και επειδή σας υποσχεθηκαμε ακόμα μία ανατροπή : Η Madison , o Nick και ο Jeremiah ανακαλύπτουν πως τους ανθρώπους που έφυγαν από το ράντσο δεν τους σκότωσε ο Walker αλλά ο ίδιος ο Troy και προς το τέλος του επεισοδίου και ο ίδιος το παραδέχεται στην Maddie. Όπως λέει το έκανε εξαιτίας του Mike καθώς ήταν φίλοι από μικρά παιδιά και όταν έφυγε το θεώρησε προδοσία ωστόσο τα πράγματα ξέφυγαν και κατέληξε να σκοτώνει όλη την οικογένεια . Ως Walker θα δούμε την Gretchen την οποία και θα σκοτώσει ο Nick καθώς η Madison δεν το αντέχει !
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.