FearTWD Preview 3x07 & 3x08 (SPOILERS)


Αυτήν την Δευτέρα το πρώτο μισό της 3ης season του FearTWD ολοκληρώνεται . Είμαστε αρκετά τυχεροί γιατί θα έχουμε δύο επεισόδια μαζί το 7-8 και ξέρουμε τι ακριβώς θα γίνει . Έτσι παρακάτω θα σας πούμε τι να περιμένετε από αυτά τα δύο επεισόδια αναλυτικά . Αρχικά πρέπει να ξέρετε ότι τον Strand και τον Daniel θα τους δούμε μόνο στο 8ο επεισόδιο και τον Daniel σε μια παραίσθηση της Ofelia . Να πολύ καλά διαβάσατε επιτέλους θα δούμε την Ofelia . Σημαντικό ρόλο θα έχει η ομάδα μας στο ράντσο καθώς και η αντίπαλη ομάδα Ινδιάνων που όπως θα δούμε δεν είναι οι κακοί της υπόθεσης !
 Spoiler για το επεισόδιο 7  
Το επεισόδιο ξεκινάει με τον Jake να πηγαίνει στο Black Hat Reservation την βάση του Ινδιάνου . Στο δρόμο τον βρίσκει και η Alicia η οποία αποφασίζει να πάει μαζί του . Αφού φτάνουν ακούμε κραυγές και βλέπουμε τον Walker με μια ματωμένη πόδια να κρατάει ένα εξίσου ματωμένο σπαθί . Βγάζει την ποδιά του και το κεφάλι ενός γουρουνιού πέφτει στο έδαφος ! Ο Jake αμέσως φοράει την μάσκα του δικηγόρου για να διαπραγματευτεί με τον Walker αλλά αυτό εκνευρίζει τον δεύτερο . Ο Walker αναφέρεται στον Russ και στον Vernon και τότε ο Jake του λέει πως είναι νεκροί . Η Alicia λέει στον Walker για την δολοφονία του Vernon και ολόκληρης της οικογένειας του και τον κατηγορεί για αυτό . Ο Walker δείχνει έκπληκτος και η Alicia αρχίζει να έχει αμφιβολίες . Μαζί με την ομάδα του Walker είναι και η Ofelia . Η Alicia φυσικά της φωνάζει και της λέει πως εξαιτίας της σχεδόν πέθαναν στο ξενοδοχείο . Μετά από αρκετή διαπραγμάτευση ο Jake έρχεται σε μια συμφωνία με τον Walker και γυρνάει πίσω με την Ofelia για να παραδώσει το μύνημα του Walker στον Jeremiah . Η Alicia όμως μένει πίσω στην βάση του Walker . O Jeremiah δεν μπορεί να βρει τον Jake πουθενά και η Madison δεν βρίσκει την Alicia έτσι καταλαβαίνουν που έχουν πάει . Η Madison θέλει να πάει να τους βρει αλλά ο Jeremiah αρνείται να ρισκάρει να χαθεί ακόμα μία ομάδα . Η Madison θα πάρει μια απόφαση η οποία στο τέλος θα κριθεί λάθος . Θα πείσει τον Troy να πάνε να σώσουν την Alicia εκβιάζοντας τον με το μυστικό του για την δολοφονία της οικογένειας Trimbol. Στήνουν παγίδα στην βάση του Walker και σκοτώνουν αρκετούς άντρες του και σώζουν την Alicia. Ο Jake αργότερα θα γυρίσει πίσω την Ofelia και θα προσπαθήσει να φτιάξει την κατάσταση προσπαθώντας να των πείσει ότι τίμησε την συμφωνία και παρέδωσε το μύνημα στο πατέρα του και πως γύρισε την Ofelia . Ο Walker όμως δεν δέχεται και αποφασίζει να πάρει το κεφάλι του Jake . Η Ofelia όμως τελευταία στιγμή τον εμποδίζει ! Το επεισόδιο τελειώνει με τους άντρες του Troy να δηλητηριάζονται και αρκετοί να πεθαίνουν να γίνονται ζομπια και να σκοτώνουν και άλλους . Στις τελευταίες στιγμές του επεισοδίου ο Nick πέφτει στο έδαφος δηλητηριασμένος και εκείνος όπως οι υπόλοιποι ! 
BONUS SPOILER : Η Ofelia είναι αυτή που δηλητηρίασε τους στρατιωτικούς καθώς αργότερα γυρνάει πίσω στο ράντσο τραυματισμένη . Λέει πως ο Walker την χτύπησε και πως δεν την εμπιστεύεται πλέον . Ζητάει καταφύγιο εκεί και ο Jeremiah την απειλεί να μην αποκαλύψει σε κανέναν ότι την είχε βρει στην έρημο . Έτσι της δίνουν μια θέση εκεί και εκείνη βρίσκει την ευκαιρία να τους δηλητηριάσει ωστόσο ούτε εκείνη ήξερε ότι θα πεθάνουν αλλά ούτε ο Walker . Απλά ήθελαν να τους αρρωστήσουν .

Spoiler για το επεισόδιο 8 
Το επεισόδιο ξεκινάει με ένα Flashback πίσω στην έρημο . Βλέπουμε την σκηνή που την συναντάει ο Jeremiah ο οποίος της λέει πως δεν υπάρχει μέρος για εκείνη στην κατασκήνωση του και την εγκαταλείπει . Η Ofelia είναι εξαντλημένη και αρχίζει να έχει παραισθήσεις βλέπει μέχρι και τον πατέρα της και λιποθυμάει . Ο Walker την βρίσκει και την πάει στην βάση του όπου της δίνει ότι χρειάζεται για να είναι άνετη . Πίσω στην ομάδα μας που προσπαθεί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της δηλητηρίασης . Ο Nick έχει πυρετό . Η Madison είναι αυτή που λέει σε όλους ότι η Ofelia δηλητηρίασε τον καφέ τους. Ο Walker λέει στην Madison πως ήταν άνθρακας και δεν υπάρχει θεραπεία και πως πρέπει να πάρει την οικογένεια της από εκεί αν θέλει να ζήσουν . Ο Nick πάει στο σπίτι του στο σημείο που ο Jeremiah πυροβόλησε το πάτωμα και αφού το ξηλώσει ανακαλύπτει μερικά κρανία . Ο Jeremiah αποκαλύπτει πως εκείνος μαζί με τους υπόλοιπους τρεις ιδρυτές του ραντσου είχαν πολεμήσει ενάντια στους Ινδιάνους και πως τα κρανία ανήκουν σε άτομα από την οικογένεια του Walker και πως οι ιδρυτές τους έθαψαν εκεί . Οι Clarks θα έχουν μια συζήτηση . Ο Nick ομολογεί στην Alicia για την δολοφονία που διέπραξε ο Troy και η Alycia λέει την μανα της άκαρδη . Τώρα στο μεγάλο σημείο του επεισοδίου . Η Madison επισκέπτεται τον Jeremiah ο οποίος πίνει και εκείνη βγάζει το όπλο της και προσπαθεί να τον κάνει να αυτοκτονήσει λέγοντας του πως αν δεν το κάνει θα πεθάνουν όλοι . Δεν θέλει να το κάνει και γίνεται επιθετικός και απειλητικός προς την Madison o Nick μπαίνει και σκοτώνει τον Jeremiah . Στο επεισόδιο θα δούμε και για λίγο τον Strand ο οποίος θα βρει έναν παλιό φίλο ο λόγος για την Abigail το σκάφος του ! Ωστόσο το σκάφος το έχουν κατακτήσει Walkers τους οποίος ο Strand θα εξοντώσει . Ανοίγει ένα μπουκάλι σαμπάνια και λέει πως είναι ωραίο να είσαι σπίτι. Έπειτα ακούει κάποιον στον ασύρματο είναι ένας Ρώσος με τον οποίο μιλάει αλλά μετά χάνει το σήμα . Ο Strand θα κάψει την Abigail καθώς είναι σε άθλια κατάσταση και θα φύγει . Στο τέλος του επεισοδίου βλέπουμε να γίνεται η κηδεία του Jeremiah και ο Troy είναι ο μόνος που θρηνεί . Το ίδιο βράδυ η Madison ανοίγει φέρετρο το επόμενο πρωί είναι έξω από τις πύλες του Walker και σε ένα σακίδιο έχει το κεφάλι του Jeremiah καθώς αυτός ήταν ένας από τους όρους για ειρήνη . Ωστόσο ο Walker θέλει και το κεφάλι του Troy ... 
Bonus spoiler στο επεισόδιο μαθαίνουμε κάτι πολύ ενδιαφέρον για το παρελθόν της Madison . Εξομολογείται στα παιδιά της ότι . Όταν ήταν μικρή είχε σκοτώσει τον πατέρα της ο οποίος ήταν αλκοολικός και χτύπαγε την μάνα της , και λέει στα παιδιά της ότι η μάνα της την είχε κοιτάξει με το ίδιο σοκαρισμένο βλέμμα που την κοιτάνε και εκείνα τωρα. Αλλά τους λέει πως μπορεί να ζήσει με αυτό καθώς θα έκανε τα πάντα για να προστατέψει την οικογένεια της !Η Madison επίσης θα πλακώσει την Ofelia στο ξύλο και θα απειλήσει να την σκοτώσει αν δεν της δώσουν το αντίδοτο του δηλητηρίου και ο Walker της λέει πως δεν υπάρχει αντίδοτο και ο γιος της ίσως ζήσει καθώς είναι πολύ νέος !
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.