FearTWD Review 3x05


Ακόμα ένα επεισόδιο γεμάτο αγωνία πέρασε και πριν περάσουμε στο επόμενο πάμε να θυμηθούμε τι είδαμε στο 5ο επεισόδιο της 3ης Season της σειράς μας . Το επεισόδιο ξεκίνησε με ακόμα μια ανατριχιαστική σκηνή . Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι μέσα στο βράδυ χάνουν την ζωή τους άδοξα . Η γυναίκα έχει γίνει Walker και ο άντρας της αυτοκτονεί καθώς δεν μπορεί να ζήσει χωρίς εκείνη , αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια πυρκαγιά στο σπίτι και αμέσως όλοι οι κάτοικοι του ραντσου έσπευσαν σε βοήθεια .
 Ο Jeremiah έδωσε την εντολή να μην προσπαθήσουν να σώσουν τίποτα καθώς το ζευγάρι είναι ήδη νεκρό και δεν είναι ανάγκη να σπαταλούν το νερό τους . Το επόμενο πρωί η Madison ξεκινάει την αποστολή της με τον Troy και τους άντρες του . Η Maddie καθησυχάζει τα παιδιά της και αποχωρεί από το ράντσο με σκοπό να καταλάβει την οικογένεια Otto. Στην συνέχεια έχουμε τα αδέρφια Clark που αντιμετωπίζουν τα δικά τους προβλήματα . Η Alicia έρχεται κοντα με τον Jake και αρχίζει ένα ερωτικό ειδύλλιο μεταξύ τους ενώ ο Nick προσπαθεί να κάνει την Luciana να νιώσει άνετα στο νέο τους σπίτι.
Μια μικρή παύση από την κεντρική αποστολή της ομάδας μας έρχεται στην συνέχεια καθώς μερικοί Walkers κάνουν την εμφάνιση τους και ο Troy αποφασίζει να κάνει μία άσκοπη σταση για να τους καθαρίσει. Φυσικά η Madison θα τον βοηθήσει και ενώ στην αρχή δεν τα πάει πολύ καλά θα τα κατάφερει κερδίζοντας έτσι την εμπιστοσύνη των αντρών του Troy .
 Είδαμε επίσης τον Nick να έρχεται κοντά με τον Jeremiah. Όπως μάθαμε το σπίτι που κάηκε ήταν δικό του και έμενε εκεί με την πρώτη του γυναίκα . Ο Nick θα τον βοηθήσει να φτιάξει το καμένο σπίτι στο οποίο και σκοπεύει να μείνει με την Luciana. Ο Jeremiah θα του μιλήσει για τον εθισμό που είχε στο αλκοόλ και αργότερα θα του χαρίσει ένα όπλο καθώς όπως πιστεύει κάθε σπίτι πρέπει να έχει από ένα όπλο ! 

Ο Jake και η Alicia θα περάσουν αρκετό χρόνο μαζί με την δεύτερη να περνάει μια παράξενη φάση και τον Jake να την καθησυχάζει.
Πίσω στην κεντρική ομάδα του επεισοδίου και την αποστολή τους όπου καταλήγουν σε μια βάση και εκεί συναντούν ένα αποτρόπαιο θέαμα . Όλοι η ομάδα που έψαχναν έχει δολοφονηθεί και κάποιος τους έχει κάψει ! Στην συνέχεια θα δουν έναν άντρα τους δεμένο σε μια καρέκλα να παραμιλαει . Σύντομα θα ανακαλύψουν πως του άντρα του έχει αφαιρεθεί το πίσω μέρος του κρανίου του και ένα κοράκι του τρώει το μυαλό . Η Madison θα βάλει τέλος στο βασανιστήριο του καρφώνοντας ένα τεράστιο μαχαίρι στο μυαλό του !


 Και κάπου εκεί τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο περίπλοκα ένας Ινδιάνος με το όνομα Walker εμφανίζεται και απειλεί την ομάδα μας . Τους λέει πως η ομάδα του έριξε το ελικόπτερο και πως σύντομα θα πάρουν πίσω την γη τους και το ράντσο που μένουν . Από τον τρόπο που μιλάει καταλαβαίνουμε πως έχει κάποιο παρελθόν με την οικογένεια Otto για το οποίο και θα μάθουμε στα επόμενα επεισόδια.Η ομάδα μας ανήμπορη να υπερασπιστεί τον εαυτό της καθώς είναι περικυκλωμένη αναγκάζεται να δώσει όλα της υπάρχοντα μέχρι και τα παπούτσια τους . Ο Walker του δίνει την ευκαιρία να φτάσουν στο ράντσο και να ειδοποιήσουν τους υπόλοιπους αλλά θα πρέπει να γυρίσουν ξυπόλυτοι χωρίς όχημα !
 Ο δρόμος της επιστροφής είναι πολύ δύσκολος και η Madison προτείνει να κάνουν μια στάση για το βράδυ ενώ ο Troy θέλει να συνεχίσουν . Καταλήγουν στο να κάνουν στάση κάτι που ενοχλεί τον Troy και το δείχνει καθώς το ίδιο βράδυ απειλεί την Madison με ένα μαχαίρι στον λαιμό ωστόσο δεν την σκοτώνει και φεύγει θυμωμένος .

Μερικοί άντρες του Troy γίνονται μάρτυρες στο σκηνικό κάτι που θα δώσει αρκετή εκτίμηση στα μάτια τους .Παράλληλα τo ίδιο βράδυ βλέπουμε και την Luciana να εγκαταλείπει τον Nick.
 Στο επεισόδιο μας απασχόλησε ακόμα μία ιστορία του Daniel και του Strand οι οποίοι έφτασαν στο ξενοδοχείο και δεν βρήκαν κανέναν ζωντανό και έτσι ο Strand αναγκάστηκε να πει την αλήθεια για την Ofelia και ο Daniel θυμωμένος τον παράτησε μόνο του ! Αυτά είδαμε πάνω κάτω στο 5ο επεισόδιο , δέστε τις ζώνες σας γιατί το 6ο επεισόδιο είναι κοντά και αν δεν μπορείτε να περιμένετε μπορείτε να μάθετε τι θα δούμε από τα SPOILERS μας ΕΔΩ .
 
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.