FearTWD Review 3x06


Λίγο πριν τον σχολιασμό του διπλού Mid season finale φροντίσαμε (λίγο καθυστερημένα) να σας παραθέσουμε το Review μας για το 6ο επεισόδιο το οποίο για ακομα μια φορά ανέβασε τον πήχη πολύ ψηλά και έβαλε τους χαρακτήρες μας σε δύσκολες καταστάσεις . Το επεισόδιο ξεκίνησε με τον Nick να εξασκείται στον στόχο του αλλά δεν τα πήγε ιδιαίτερα καλά καθώς ανησυχούσε για την μητέρα του που δεν είχε γυρίσει ακόμα από την αποστολή της . 

Σύντομα όμως η ανησυχία εξελίχθηκε σε τρόμο καθώς η ομάδα γύρισε και είπαν στους κατοίκους για την επίθεση που δέχτηκαν από την ομάδα του Walker. Η Maddie δέχεται την απαραίτητη περιποίηση από τα παιδιά της καθώς τα πόδια της ήταν σε άθλια κατάσταση . 


Το ζεύγος Alicia Jake θα περάσουν μερικές στιγμές μαζί με την πρώτη να του λέει πως πρέπει να αναλάβει την αρχηγία του ραντσου μετά τον θάνατο του πατέρα του και με την σειρά της εξασκείται και εκείνη στον στόχο .


 Η Gretchen δηλώνει στην Madison τρομαγμένη καθώς ο πατέρας της θέλει να εγκαταλείψει το ραντσο και εκείνη προσπαθεί να την καθησυχάσει . Το ίδιο βράδυ στο ράντσο επικρατεί πανικός καθώς οι Ινδιάνοι ανάβουν φωτιές γύρω από την περίμετρο την βάση για εκφοβισμό. Το επόμενο πρωινό πολλές οικογένειες μαζεύουν προμήθειες και όπλα θέλοντας να εγκαταλείψουν το ράντσο από τον φόβο τους. 


 Ο Jeremiah δεν εμποδίζει κανέναν και δηλώνει στην Madison πως δεν θα παρακαλέσει κανέναν για να μείνει ενώ εκείνη του λέει ότι κάθε άνθρωπος που χάνουν τους αφήνει όλο και πιο αδύναμους. O Troy συμφωνεί με αυτήν την άποψη και προσπαθεί με εμποδίσει την οικογένεια Trimbol και τον φίλο του Mike από το να φύγουν . Ο Jake επεμβαίνει και τα δύο αδέρφια καταλήγουν στο να παίζουν ξύλο ώσπου ο Jeremiah μπαίνει στην μέση και δίνει μία μπουνιά στον Troy . Αργότερα η Madison παρηγορεί τον Troy λέγοντας του να επικεντρωθεί στην προστασία του ραντσου και να βάλει τους άντρες του σε τάξη και φυσικά έχοντας την ως μητρική φιγούρα κάνει ακριβώς αυτό που του είπε .

Ο Jeremiah έχει κυλήσει για τα καλά στις παλιές του συνήθειες και μεθυσμένος περίμενει τον Nick . Ο μεθυσμένος Jeremiah παίρνει το όπλο του Nick και μεσα στα νεύρα του πυροβολαει 3 φορές το πάτωμα . O Nick βάζει τον Jeremiah για ύπνο και το επόμενο πρωί οι δύο άντρες βλέπουν ένα από τα άλογα των Trimbols . Ο Jeremiah καταλαβαίνει πως κάτι πάει στραβά για να γυρίσει το άλογο και αμέσως ετοιμάζεται με την Madison και τον Nick να πάνε να ερευνήσουν . Λίγο αργότερα οι τρείς χαρακτήρες θα βρουν την οικογένεια Trimbol νεκρούς και αμέσως θα καταλάβουν πως αυτή δεν είναι δουλειά του Walker αλλά του Troy που ήθελε εκδίκηση . 


Γυρνώντας στο ράντσο η Madison δίνει έναν υπέροχο λόγο στους κατοίκους και καλύπτει τον Troy για την δολοφονία των Trimbols ρίχνοντας τον φόνο στον Walker . Με αυτόν τον τρόπο η Madison χρησιμοποιεί αυτό το άτυχος γεγονός ως όφελος της κάτι που κάνει και τον Nick να αναρωτιέται πώς μπορεί και κοιμάται μετα από ένα τέτοιο ψέμα. 


Η Madison τον διαβεβαιώνει πως θα κοιμηθεί σαν πουλάκι από την στιγμή που η οικογένεια της θα είναι ασφαλής. Το επεισόδιο τελειώνει με την Madison να μιλάει στον Troy και να του λέει πως αυτό που έχει πρέπει να το ελέγξει για τους σώσει . Ο Troy παραδέχεται πως σκότωσε τους Trimbols και υπόσχεται να τους προστατέψει από εδώ και πέρα . 


Η Madison με ύφος ικανοποίησης τον αφήνει έχοντας πετύχει τον σκοπό της και το επεισόδιο τελειώνει! Και για οσους είδατε το διπλό Mid Season Finale περιμένουμε το σχολιο σας ΕΔΩ .
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.