Η Pollyanna McIntosh (Jadis) μας μιλάει για τον χαρακτήρα της!To The Walking Dead έχει δημιουργήσει έναν από τους πιο μισητούς χαρακτήρες κατά τη διάρκεια της 7ης Season, και όχι δε μιλάμε για τον Negan.

Το AMC μας παρουσίασε έναν “μυστήριο” χαρακτήρα στη τελευταία 7η Season, μία λακωνική και σε γενικές γραμμές μυστηριώδης γυναίκα με το όνομα Jadis. Η Jadis και η ομάδα της έκαναν μία συμφωνία με τον Rick. Αν η ομάδα του Rick εξόπλιζε με όπλα την ομάδα της αυτή θα ήταν στο πλευρό του στη μάχη ενάντια στον Negan. Όμως στο τέλος η Jadis χρησιμοποιεί αυτά τα όπλα για να στραφεί ενάντια στον Rick και καταλήγει να είναι μία από τις πιο μισητές ανταγωνίστριες στο show.


Ενώ πολλοί από τους fans ποτέ δεν την εμπιστεύτηκαν, η προδοσία της ήταν κάτι που εξέπληξε το κοινό και μάλιστα έγινε στη χειρότερη πιθανή στιγμή. Σύμφωνα με την Pollyanna McIntosh, η ηθοποιός που υποδύεται την Jadis, όλα είναι κομμάτι του διαβολικού χαρακτήρα της νέας ανταγωνίστριας. 

“Είναι πολύ καλή στο να προσαρμόζεται” είπε η McIntosh “Νομίζω πως αυτή είναι η πραγματική της δύναμη. Νομίζω πως αυτός είναι ο λόγος που είναι σε αυτή την ηγετική θέση. Είναι τέλεια στο να προσαρμόζεται στο οτιδήποτε γίνεται. Είναι νοητικά ικανή και μπορεί να κρίνει και να λάβει πολλές πληροφορίες ταυτόχρονα, και να κάνει μία κίνηση που κάποιος άλλος δεν θα είχε τα κότσια να κάνει…. Είναι μία πολύ καλή ηγέτης και οι άνθρωποι την εμπιστεύονται. Είχε πολλούς υποστηρικτές μέσα στο group  και έχει αποδείξει την ικανότητα της πάμπολλες φορές”


Με την McIntosh πλέον να γίνεται τακτικό μέλος του cast το The Walking Dead πλέον φτάνει στην 8η Season, μπορούμε να περιμένουμε να δούμε περισσότερες από τις ηγετικές της ικανότητες. Αν αυτές οι αποφάσεις θα οδηγήσουν την ομάδα της να μετατραπεί στους Whisperers εξακολουθεί να είναι μία πιθανότητα. Τέλος η McIntosh πρόσθεσε “Νομίζω πως , ξέρετε, κατά κάποιο διπλωματικό πολιτικό τρόπο”, “μπορώ να πω πως τα πάντα είναι πιθανά σε αυτό το σύμπαν που βρίσκομαστε και αυτό είναι ένα από τα πολύ δυνατά σημεία του show οπότε δε πρόκειται να σας πω τίποτα.”

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.