The Walking Dead Panel San Diego Comic Con 2017


Κάθε χρόνο το Comic Con του San Diego είναι το πιο πλούσιο σε πληροφορίες συνέδριο που γίνεται πέρα από το Trailer που μπορείτε να δείτε ή να ξαναπολαύσετε ΕΔΩ συνεντεύξεις και φωτογραφίες κάνουν την εμφάνιση τους και μας κάνουν να νιώσουμε λίγο πιο κοντά στους ήρωες μας . Το Panel του Cast μας όπως κάθε χρόνο απολαυστικό ωστόσο φέτος μετά το θανατηφορο ατύχημα του κασκαντέρ στα γυρίσματα της σειράς μας το Cast μας δεν έδωσε καμία συνέντευξη καθώς το γεγονός ήταν πρόσφατο και δεν ένιωθαν σε θέση για κάτι τέτοιο. Φυσικά και σεβόμαστε την απόφαση τους η οποία είναι και απολύτως λογική και αρκουμαστε στο πάνελ έτσι θα σας δώσουμε τα βασικότερα σημεία από το μεγάλο αυτό Event και στην συνέχεια το βίντεο ώστε να τους απολαύσετε και με εικόνα.
Σχετικά με το Panel του Fear The Walking Dead Διβάστε ΕΔΩ
 Φόρος τιμής στον John Bernecker και στον George A. Romero. 
Το Panel άρχισε με τον Scott Gimple Showrunner της σειρας μας να μιλάει για τον John Bernecker τον κασκαντέρ που πέθανε στα γυρίσματα της σειράς μας . "Ο John έφυγε αυτήν την εβδομάδα κάνοντας κάτι που αγαπούσε . Βοηθώντας να ειπωθούν ιστορίες που ενθουσιάζουν και ψυχαγωγούν τους ανθρώπους . Βοήθησε να φτιαχτούν ταινίες και σειρές για ανθρώπους σαν εμας σε αυτό το δωμάτιο . Ο John ήταν ένας άνθρωπος αγαπητός στον χώρο βοηθούσε στην εκπαίδευση των άλλων και έκανε αυτό που αγαπούσε ενώ ταυτόχρονα βοηθαγε και τους άλλους να κάνουν το ίδιο ." Στην συνέχεια ο Robert Kirkman ρωτήθηκε για την απώλεια του George A. Romero και δήλωσε " Εγώ έζησα την εμπειρία του Living Dead στην δεκαετία του 90 . Μόλις κατάλαβα για πρώτη φορά τι θα μπορούσε να σημαίνει μια ιστορία με ζόμπι ερωτεύτηκα αμέσως την ιδέα και τον άνθρωπο που την δημιούργησε και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο εκνευρισμένος με την απώλεια του .
 Το Cast συγκινήθηκε αρκετά .  
Μετά την προβολή του Trailer ο κόσμος χειροκροτεί πολύ έντονα κάτι που συγκίνησε το Cast μας . Συγκεκριμένα η Danai Gurira (Michonne) εμφανώς συγκινημένη είπε " είναι τόσο όμορφο να κοιτας αυτά τα 100 χρόνια " και αμέσως διόρθωσε "100 Επεισόδια είμαι ευγνώμων που είμαι μέλος αυτής της οικογένειας . Είναι πραγματικά όμορφο "
 Το Cast καλοπερναει στα γυρίσματα .  
Ο Chandler Riggs (Carl) είπε πως εδώ και καιρό προσπαθεί να τους πείσει για ένα Musical επεισόδιο . "Όταν οι κάμερες ειναι κλειστές το διασκεδάζουμε" είπε η Melissa McBride (Carol) O Jeffrey Dean Morgan (Negan) δήλωσε πως κάθε βράδυ είναι σαν καραόκε πάρτυ για τον Negan . Ο Khary Payton χαριτολογώντας είπε " Μου έδωσαν μια τίγρη και τον Jerry οπότε έχω αρκετή πλάκα . Έχω όλη την πλάκα"

 Εξερευνώντας άλλα μέρη της Αποκάλυψης.  
Ένας Fan ο οποίος είχε πάει εκεί από την Σουηδία ρώτησε αν θα εξερευνήσουμε κάποια άλλη περιοχή. Ο Showrunner Scott Gimple είπε "Υπάρχει πιθανότητα να γίνει καθώς θέλουμε να το δούμε αυτό " ο Robert Kirkman συμπλήρωσε " The Walking Dead Σουηδία έρχεται το 2018 " και ενώ ο δημιουργός της σειράς μας αστειεύεται εμάς δεν θα μας χάλαγε ακόμα ένα Spinoff μετά το Fear The Walking Dead.
 Θα βρουν ποτέ την θεραπεία ?  
Όταν ρωτήθηκαν αν θα δούμε κάποιον με ανοσία στον ιό ο Robert Kirkman αμέσως είπε "Δεν θέλουμε να είμαστε απόλυτοι στις απαντήσεις μας αλλά όχι, όχι μόνο έχει γίνει και σε άλλες ιστορίες με ζόμπι αλλά θα ήταν και κατά τις μυθολογίας μας . Επίσης δεν έχουμε να κάνουμε με επιστήμονες αλλά με ανθρώπους που παλεύουν για να ζήσουν .
 Ο Andrew Lincoln υποσχέθηκε πως στα επόμενα 100 επεισόδια θα προσπαθήσει να κρύψει την προφορά του και να πει σωστά το όνομα του Coral aka Carl.
 Τέλος μεγάλο φόρο τιμής έλαβε και ο Steven Yeun (Glenn) που χαρακτηρίστηκε ως η μεγαλύτερη απώλεια της 7ης season με τον Greg Nicotero να δηλώνει πως ίσως μετάνιωσε λιγακι και όταν είδε την πρεμιέρα με φίλους τους του φάνηκε όντως κάπως βαρύ . Ωστόσο ο Kirkman " Συμπλήρωσε λέγοντας πως αυτό ανανέωσε την σειρά με νέο αίμα " . Παρακάτω μπορείτε να δείτε το βίντεο με το Cast μας να μιλάει απολαύστε τους είναι απλά υπέροχοι !

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.