The Walking Dead / Game Of Thrones Σύγκριση Χαρακτήρων


Πώς θα τα πήγαινε ο Negan στην κυριαρχία του Westeros ? Θα τα πήγαινε ο Rick καλά ενάντια στους White Walkers ? Θα μπορούσε η Daenerys να τα βάλει με την δικτατορία του Negan ? Ερωτήματα που δεν θα απαντηθούν ποτέ αλλά επειδή η πλειοψηφία των Fans της σειράς μας λατρεύουν και το Game of Thrones αποφασίσαμε να κάνουμε μία σύγκριση - αντίστοιχιση των χαρακτήρων των δύο σειρών. 
( Η αντιστοίχιση έγινε από τους Fans των σειρών και εμείς απλά σας μεταφέρουμε τα αποτελέσματα από το The Walking Dead Skybound).

Rick Grimes / Jon Snow 


Πέρα από τις διαφορές τους και οι δυο τους είναι ηγετικές προσωπικότητες που έχουν περάσει τα πάνδεινα και προσπαθούν να αντιμετωπίσουν στρατιές από νεκροζωντανους . Ο δυναμισμός τους εμπνεύει τους ανθρώπους στους οποίους ηγούνται .
Bonus You Know Nothing Rick Grimes ! 

Maggie Greene / Daenerys Targaryen 


Δύο δυνατές γυναίκες που έχουν βιώσει την απώλεια των αγαπημένων τους πολύ καλά . Και οι δύο μετέτρεψαν την θλίψη τους σε κίνητρο για να γίνουν δυνατότερες και να συνεχίσουν . Αυτήν την στιγμή προσπαθούν να διεκδικήσουν αυτό που τους ανήκει αλλά για να το καταφέρουν θα πρέπει να κερδίσουν δυο μεγάλους δικτάτορες Negan και Cersei αντίστοιχα . Μπορεί βέβαια η Maggie να μην έχει τρείς δράκους αλλά έχει το δικο της "χέρι" ο λόγος για τον Jesus .

Negan / Euron Greyjoy 


Δυο αδίστακτες ηγετικές φιγούρες . Σκοτώνουν τους εχθρούς τους και το κάνουν με ευχαρίστηση . Φορούν δερμάτινα Jackets και δεν θα χάσουν ποτέ την ευκαιρία να κάνουν ένα "αστείο" σεξουαλικού περιεχομένου. Η σαδιστική τους προσωπικότητα κάνει τους άλλους να τους φοβούνται και πολύ εύκολα θα κατέστρεφαν όποιον τους σταθεί εμπόδιο . 

Carl Grimes / Arya Stark 


Τα παιδιά δύο σπουδαίων πατεράδων . Η σκληρότητα του κόσμου τους ανάγκασε να γίνουν δυνατοί από μικρή ηλικία και να μάθουν να επιβιώνουν μόνοι τους . Δύο παιδιά που προσπαθούν να καταλάβουν τον ρόλο τους στον κόσμο και καταλήγουν να έχουν δυσκολότερη πορεία από των γωνιών τους .

Carol Peletier / Sansa Stark 


Δύο γυναίκες που ξεκίνησαν αδύναμες και κατέληξαν σκληρές . Είναι δυνατές και νοιάζονται για τους άλλους παραπάνω από τους εαυτούς τους . Έχουν χάσει πολλά αγαπημένα τους πρόσωπα και έχουν περάσει μια πάρα πολύ δύσκολη προσωπική σχέση . Carol-Ed, Sansa-Ramsay.

Michonne / Brienne of Tarth 


Δύσκολα θα βγεις ζωντανός αν μπλέξεις μαζί τους . Άριστες στην χρήση σπαθιού, καμία από τις δύο δεν παίζει παιχνίδια και οι δύο έχουν το προσωπικό τους pet . Εντάξει η Michonne είχε τους δύο Walkers ενώ η Brienne τον Podrick. 

Daryl Dixon / The Hound 


Δύο σκληροί τύποι που δύσκολα θα βάλεις κάτω . Ενώ συχνά κατευθύνονται από τον θυμό τους το αδύναμο σημείο τους είναι τα άτομα που αγαπούν. Θα ήταν λάθος μας αν δεν αναφέρουμε και το ποσό παράξενη ειναι η σχέση τους με τα αδέλφια τους . 

Eugene Porter /  Samwell Turly 


Δύο Πολυμήχανοι και πανέξυπνοι χαρακτήρες. Ενώ έχουν αποδείξει αρκετές φορές την αξία τους στην μάχη το πραγματικό τους όπλο είναι το μυαλό τους. Δεν είναι ιδιαίτερα γενναίοι αλλά είναι σίγουρα αποτελεσματικοί . Ο Sam βέβαια δεν θα πρόδιδε τόσο εύκολα τον Jon αλλάζοντας στρατόπεδο αλλά οι ομοιότητες είναι πολλές ! 

The Governor / Ramsay Bolton  


Οι δυο τους θα γινόντουσαν κολλητοί αν δεν προσπαθούσαν να σκοτώσουν ο ένας τον άλλον με κάποιον τρελό τρόπο ! Αδίστακτοι μέχρι το κόκαλο έκαναν τους εχθρούς τους να δείχνουν απροστάτευτοι . 

Dwight / Theon Greyjoy 


Έχουν βασανιστεί από κάποιον άλλον και έχουν αναγκαστεί να υποστούν πολλά ! Ο Dwight από τον Negan αναγκάστηκε να γίνει Negan και ο Theon από τον Ramsay αναγκάστηκε να γίνει Reek . Και ενώ ο Theon πλέον είναι ελεύθερος ο Dwight ακόμα βρίσκεται στο Senctuary ωστόσο πρόσφατα ανακάλυψε την προσωπική του ανεξαρτησία και τώρα παίζει σε διπλό ταμπλό ως μυστικός πράκτορας !

Jesus / Tyrion Lannister 


Οι σπουδαίοι αρχηγοί χρειάζονται και σπουδαίους συμβούλους. Έτσι ο Tyrion συμβουλεύει την βασίλισσα του και ο Jesus την Maggie .

Glenn Rhee / Oberyn Martel 


Το καλύτερο το αφήσαμε για το τέλος . Μπορεί οι δύο χαρακτήρες να μην έχουν κοινά στοιχεία αλλά οι θάνατοι τους σίγουρα είχαν τρομερές ομοιότητες του ενός το κεφάλι έσπασε από την Lucille του Negan ενώ του άλλου από τα χεράκια του Βουνού ! 
Bonus οι σύντροφοι των δύο χαρακτήρων έπρεπε να παρακολουθήσουν το απαίσιο τέλος τους ! 

Για την καλύτερη ενημέρωση σχετικά με το Game of Thrones Like ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.