Επίσημη περίληψη της 8ης Season !


Με την πρεμιέρα της 8ης season να πλησιάζει δεν θα μπορούσαμε να μην είμαστε ενθουσιασμένοι καθώς ένα σπουδαίο κεφάλαιο από το Comic θα έρθει στις οθόνες μας . Ο λόγος για το All out War την λεγόμενη αντεπίθεση στον Negan . Εμείς έχουμε συλλέξει νέα από τα γυρίσματα και στις επόμενες μέρες θα μπορείτε να διαβάσετε τι θα δούμε πάνω κάτω στα επεισόδια που έρχονται. Πάμε τώρα σε μια όχι Spoiler περίληψη που δημοσίευσε το AMC . 
"Την προηγούμενη season ο Rick και η ομάδα του συνάντησαν την πιο θανατηφόρα απειλή που έχουν αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής . Η άνεση της Alexandria τους έκανε να ρίξουν τις άμυνες τους με αποτέλεσμα να θυμηθούν με τον χειρότερο τρόπο πόσο σκληρός μπορεί να γίνει ο κόσμος που ζουν. Νοιώθοντας αδύναμος κάτω από τις διαταγές του Negan ο Rick έκανε τους υπόλοιπους να πάνε με τα νερά του εχθρού τους . Ωστόσο όταν κατάλαβε πως ο Negan δεν είναι ένα άτομο με το οποίο μπορείς να συνενωθείς , ο Rick άρχισε να οργανώνει άλλες κοινότητες που ζούσαν σε παρόμοια κατάσταση . Με την βοήθεια του Hilltop και του Kingdom επιτέλους έχουν αρκετή δύναμη να αντιμετωπίσουν τους Saviors .Αυτήν την Season ο Rick θα φέρει το All out war arc από το Comic στις δυνάμεις του Negan . Οι Saviors είναι περισσότεροι καλύτερα εξοπλισμένοι και αδίστακτοι . Ωστόσο ο Rick και οι υπόλοιπες κοινότητες παλεύουν για ένα καλύτερο μέλλον . Μέχρι τώρα η επιβίωση ήταν η βασική τους προτεραιότητα αλλά αυτό πλέον δεν είναι αρκετό . Πρέπει να παλέψουν για να πάρουν την ελευθερία τους πίσω ώστε να ανακάμψουν . Όπως σε κάθε μάχη έτσι και εδώ θα υπάρχουν απώλειες. Συνέπειες ! Ωστόσο με τον Rick να ηγείται την Alexandria , την Maggie το Hilltop και τον King Ezekiel το Kingdom η κυριαρχία των Saviors και του Negan ίσως έρθει σε ένα τέλος !''
 Καθώς στην προηγούμενη season είδαμε την ομάδα μας να δέχεται μεγάλο Bulling θα είναι ενδιαφέρον να δούμε επιτέλους τον Negan να χάνει την γη κάτω από τα πόδια του ! Η πρεμιέρα της 8ης season θα είναι και το 100ο επεισόδιο της σειράς κάνοντας το αυτόματα ένα από τα πιο αναμενόμενα επεισόδια της σειρας !
Παρακάτω δείτε και μία νέα φωτογραφια του Negan . 

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.