Επιτέλους θα ακούσουμε μερικά F#CK !

Η αυστηρή πολιτική της AMC από ότι φαίνεται άλλαξε , με το Fear The Walking Dead να ξεκινάει αυτήν την αλλαγή ! Στο 12ο επεισόδιο ο Nick Clark χρησιμοποίησε για πρώτη φορά στο Universe του TWD την λέξη FUCK μία απλή βρισιά την οποία το καναλι αποφεύγει για κάποιους συγκεκριμένους λόγους για τους οποίους έχουμε γράψει παλιότερα ΕΔΩ . Σύμφωνα λοιπόν με τον Dave Erickson Showrunner του FearTWD αυτή η κίνηση έρχεται μετά από μία πρόσφατη αλλαγή στην πολιτική του καναλιού , συγκεκριμένα είπε:
 " Έχεις έναν συγκεκριμένο αριθμό βρισιων που μπορείς να πεις , και μία λίστα από πράγματα που μπορείς και δεν μπορείς να κάνεις. Ώσπου μου ήρθε ένα Email το οποίο έλεγε ότι από εδώ και πέρα θα μπορούμε να χρησιμοποιούμε την λέξη Fuck μέχρι δύο φορές σε κάθε Season ". 
Και ενώ ο Erickson υποσχέθηκε ότι θα ακούσουμε ξανά την λέξη Fuck μέχρι το τέλος της 3ης Season φαίνεται ότι τα ίδια δικαιώματα πλέον έχει και η μητρική σειρά ! Μπορεί να μην ακούσουμε τον Negan να λέει επανειλημμένα την αγαπημένη του λέξη από το Comic αλλά έστω και δύο φορές είναι καλές ! Εξάλλου ίσως είναι μόνο η αρχή για μια μεγάλη αλλαγή .
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.