FearTWD Preview 3x09 & 3x10 (SPOILERS)


Διπλό επεισόδιο δίπλα Spoilers ! Η συνέχεια του FearTWD είναι πιο κοντά από ποτέ και για όσους αγαπούν τα Spoilers εμείς σας καλύψαμε . Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τα βασικά που θα μας απασχολήσουν στα επεισόδια 9&10 της 3ης season του Fear . 
3.09 Minotaur 
- Το επεισόδιο ξεκινάει μετα από την κηδεία του Otto. Η Madison ξυπνάει στο κρεβάτι του Jeremiah καθώς επίσημα έχει πάρει το μεγάλο του σπίτι ! Ο Nick είναι έξω με τους υπόλοιπους από την περίπολο και καθαρίζουν τους φράχτες από Walkers . 
-Αργοτερα βλέπουμε τους Ινδιάνους να φτάνουν στο ράντσο . Το σχέδιο είναι το εξής οι δύο ομάδες θα μοιραστούν το ράντσο. Ο Walker θα κάνει ένα tour στο ράντσο και αργότερα στο οπλοστάσιο . Όπως θα μάθουμε το οπλοστάσιο ανοίγει με δύο κλειδιά και το ένα θα το έχει ο Walker και το άλλο ο Jake έτσι αυτό θα αναγκάσει τις δύο μεριές να συνεργαστούν. Οι περισσότεροι είναι εντάξει με αυτό το σχέδιο αλλά υπάρχουν και άτομα που δεν το θεωρούν καλή ιδέα. 
- Θα δούμε και το φράγμα όπου η Lola πλέον διαχειρίζεται και ο Daniel είναι το δεξί της χέρι. - Ο Troy στην αρχή δεν δείχνει να σχεδιάζει κάτι . Δηλώνει ότι δεν συμφωνεί αλλά δεν δημιουργεί προβλήματα. Αλλά ένας κάτοικος θα απειλήσει έναν από τους άντρες του Walker και ο Walker θα προτείνει να ψάχνουν όλα τα σπίτι και να μην έχει κανείς όπλα . Τότε είναι που η κατάσταση αρχίζει να ξεφεύγει και ο Troy σκέφτεται να διώξει τους Ινδιάνους.  
- Ένα βασικό πρόβλημα θα δημιουργηθεί καθώς η Madison θα βρει μερικά έγγραφα του Jeremiah με υπολογισμούς του που λένε πως αν δεν βρεξει μέσα σε λίγους μήνες δεν θα έχουν νερό. 
-Θα υπάρξει και μια διαμάχη . Ο Troy αρνείται να δώσει το όπλο του και όταν πάνε να του το πάρουν ανοίγει πυρά και κλειδώνει το σπίτι του. Ο Nick μένει μαζί του και προσπαθεί να του βάλει μυαλό και στο τέλος οι περισσότεροι το βλέπουν λες και συμμαχεί μαζί του. 
- Η Madison έρχεται σε κόντρα με τον Walker καθώς ο Walker θέλει να εκτελέσει τον Troy και σκέφτεται και για τον Nick ! Η Madison φυσικά αρνείται και προτείνει να εξορίσουν τον Troy και να παρακολουθούν τον Nick. 
- O Nick λέει την αλήθεια στον Troy ότι σκότωσε τον πατέρα του . Ο Nick του το είπε για να τον ταρακουνήσει όταν οι άντρες τους Walker πήγαν να τον πάρουν . 
- Ένα μεγάλο ξέσπασμα ξεκινάει στο φράγμα αλλά η Lola νομίζει πως τα έχει όλα υπό έλεγχο ! 
- Το επεισόδιο ξεκινάει με την Madison να οδηγεί τον Troy στην μέση του πουθενά. Ο Troy της παίρνει το όπλο και την παρακαλάει μην το κάνει και ο ίδιος φαίνεται λες και θα την σκοτώσει. Ωστόσο η Madison καταφέρνει να του πάρει το όπλο και ο Troy τα παρατάει και φεύγει !
3.10 Diviner
-Το επεισόδιο ξεκινάει με τον Nick σε κελί στην αρχή νομίζει πως βλέπει τον Troy ως Walker αλλά αποδεικνύεται ότι ο Troy πειράζει το μυαλό του και αρχίζει να του μιλάει και να τον λέει δολοφόνο . Αργότερα καταλαβαίνουμε πως είναι μια ψευδαίσθηση . 
- Η Madison και ο Walker πάνε σε μια αγορά στο Μεξικαλη για να βρουν νερό και να κάνουν μια ανταλλαγή . Στο σημείο ανταλλαγών βλέπουν τον Strand . Όπως φαίνεται έχει μπλέξει καθώς είναι αιχμάλωτος και θα είναι εκεί μέχρι να το ξεπληρώσει με εργασία . 
- Η Madison και ο Walker ορίζουν πως κάθε κάτοικος θα παίρνει 2 γαλόνια νερό την ημέρα . Μια ακόμα διαμάχη ξεσπά καθώς οι κάτοικοι του ραντσου κατηγορούν τους Ινδιάνους ότι παίρνουν κρυφά παραπάνω νερό. Η Alicia ψάχνει τρόπο για να κρατήσει την ειρήνη αλλά ο Nick δείχνει να θέλει να βοηθήσει την περίπολο σε μια πιθανή αντεπίθεση. 
- Ο Strand δουλεύει ως ανθρώπινη ασπίδα στο κέντρο ανταλλαγής . Είναι δεμένος στον φράχτη και πρέπει να σκοτώνει Walkers. Θα είχε πεθάνει αν δεν είχε εμφανιστεί η Madison να τον σώσει . 
- Υπάρχει μια υπέροχη σκηνή όπου ο Strand ρωτάει την Madison αν βρήκε τον Nick. Εκείνη του απαντάει πως τον βρήκε και πως τα παιδιά της είναι καλά. Ο Strand καταλαβαίνει ότι ο Travis πέθανε και την αγκαλιάζει εκείνη κλαίει στον ώμο του.
- Ο Walker έχει φέρει χρυσά νομίσματα για να αγοράσει 5.000 γαλόνια. Η Madison όμως τα κλέβει για να αγοράσει την ελευθερία του Strand ο οποίος της λέει για την υπάρξει του φράγματος. Ο Walker γίνεται έξαλλος αλλά η Madison υποστηρίζει πως αν κλείσουν συμφωνία με τον φράγμα το πρόβλημα θα λυθεί για πάντα και όχι προσωρινά. 
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.