FearTWD Review επεισοδίων 3x07-3x10


Πέρασε αρκετός καιρός από το τελευταίο μας Review αλλά υπάρχει μια καλή δικαιολογία , καλοκαίρι, θάλασσα και διακοπές ! Αυτά όμως τελείωσαν και εμείς θα κάνουμε μια μικρή περίληψη των επεισοδίων 7&8 για να θυμηθούμε τι είδαμε πριν 2 και κάτι μήνες και θα φτάσουμε στα πιο πρόσφατα γεγονότα . 
Επεισόδιο 3x07 


To επεισόδιο ξεκινάει με την Alicia και τον Jake να πηγαίνουν στο Black Hat Reservation την βάση του Walker για διαπραγμάτευση . Μετά από μία επεισοδιακή υποδοχή ο Walker κάνει το τραπέζι στην Alicia και τον Jake και αμέσως ξεκινάνε τις διαπραγματεύσεις . Η Alicia ανταλλάσσει μερικές θερμές κουβέντες με την Ofelia η οποία πλέον είναι ζωτικό μέλος της φυλής του Walker.


O Jake κλείνει συμφωνία με τον Walker και ως ένδειξη εμπιστοσύνης ανταλάσσουν κρατούμενους , η Ofelia γυρνάει στο ράντσο με τον Jake για να μεταφέρουν τους όρους και η Alicia θα μείνει με τον Walker . Όταν ο Jake γυρνάει μία εξαγριωμένη Madison τον υποδέχεται τον κατηγορεί που άφησε πίσω την Alicia και εκείνος την ηρεμεί λέγοντας της ότι η συμφωνία θα λειτουργήσει και θα πάρουν πίσω την κόρη της . Η Ofelia έχει μια συνάντηση με τον Jeremiah ο οποίος με τρόπο την απειλεί να μην μιλήσει για την συνάντηση που είχαν στην έρημο . Ο Jeremiah δεν δέχεται την συμφωνία που έκλεισε ο Jake κάνοντας την Madison έξαλλη με αποτέλεσμα να κάνει ακόμα μία πιο παράτολμη πράξη. Πείθει τον Troy να επιτεθούν στον Walker και να σώσουν την Alicia .


 O Jake πιστεύοντας πως μπορεί να συνεχίσει την συμφωνία με τον Walker επιστρέφει την Ofelia αλλά εκείνος αποφασίζει να τον εκτελέσει. Η Ofelia όμως τον σταματάει . Αργότερα στο ράντσο βλέπουμε μια μηχανή να αφήνει την Ofelia σε άθλια κατάσταση . Η Madison την περιθάλπει και της δίνει και δουλειά στην κουζίνα. Ωστόσο όλο αυτό είναι σχέδιο για να δηλητηριάσει την περίπολο του ραντσου . Το επεισόδιο τελειώνει με τον στρατό να αρρωσταίνει και τον Nick να πέφτει στο έδαφος λέγοντας στην μάνα του πως η Ofelia τους δηλητηρίασε .
  
Επεισόδιο 3x08Το επεισόδιο ξεκινάει με ένα Flashback πίσω στην έρημο . Βλέπουμε την σκηνή που  συναντάει ο Jeremiah την Ofelia ο οποίος της λέει πως δεν υπάρχει μέρος για εκείνη στην κατασκήνωση του και την εγκαταλείπει . Η Ofelia είναι εξαντλημένη και αρχίζει να έχει παραισθήσεις βλέπει μέχρι και τον πατέρα της και λιποθυμάει . Ο Walker την βρίσκει και την πάει στην βάση του όπου της δίνει ότι χρειάζεται για να είναι άνετη . 


Πίσω στην ομάδα μας που προσπαθεί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της δηλητηρίασης . Ο Nick έχει πυρετό . Η Madison είναι αυτή που λέει σε όλους ότι η Ofelia δηλητηρίασε τον καφέ τους. Ο Walker λέει στην Madison πως ήταν άνθρακας και δεν υπάρχει θεραπεία και πως πρέπει να πάρει την οικογένεια της από εκεί αν θέλει να ζήσουν . 


Ο Nick πάει στο σπίτι του στο σημείο που ο Jeremiah πυροβόλησε το πάτωμα και αφού το ξηλώσει ανακαλύπτει μερικά κρανία . Ο Jeremiah αποκαλύπτει πως εκείνος μαζί με τους υπόλοιπους τρεις ιδρυτές του ραντσου είχαν πολεμήσει ενάντια στους Ινδιάνους και πως τα κρανία ανήκουν σε άτομα από την οικογένεια του Walker και πως οι ιδρυτές τους έθαψαν εκεί .  Ο Nick ομολογεί στην Alicia για την δολοφονία που διέπραξε ο Troy και η Alycia λέει την μανα της άκαρδη .Εδω μαθαίνουμε κάτι πολύ ενδιαφέρον για το παρελθόν της Madison . Εξομολογείται στα παιδιά της ότι . Όταν ήταν μικρή είχε σκοτώσει τον πατέρα της ο οποίος ήταν αλκοολικός και χτύπαγε την μάνα της , και λέει στα παιδιά της ότι η μάνα της την είχε κοιτάξει με το ίδιο σοκαρισμένο βλέμμα που την κοιτάνε και εκείνα τωρα. Αλλά τους λέει πως μπορεί να ζήσει με αυτό καθώς θα έκανε τα πάντα για να προστατέψει την οικογένεια της !
Τώρα στο μεγάλο σημείο του επεισοδίου . Η Madison επισκέπτεται τον Jeremiah ο οποίος πίνει και εκείνη βγάζει το όπλο της και προσπαθεί να τον κάνει να αυτοκτονήσει λέγοντας του πως αν δεν το κάνει θα πεθάνουν όλοι . Δεν θέλει να το κάνει και γίνεται επιθετικός και απειλητικός προς την Madison o Nick μπαίνει και σκοτώνει τον Jeremiah . Στο επεισόδιο ειδαμε και για λίγο τον Strand ο οποίος θα βρει έναν παλιό φίλο ο λόγος για την Abigail το σκάφος του ! Ωστόσο το σκάφος το έχουν κατακτήσει Walkers τους οποίος ο Strand θα εξοντώσει . Ανοίγει ένα μπουκάλι σαμπάνια και λέει πως είναι ωραίο να είσαι σπίτι. Έπειτα ακούει κάποιον στον ασύρματο είναι ένας Ρώσος αστροναυτης με τον οποίο μιλάει αλλά μετά χάνει το σήμα . Ο Strand θα κάψει την Abigail καθώς είναι σε άθλια κατάσταση και θα φύγει . 


Στο τέλος του επεισοδίου βλέπουμε να γίνεται η ''κηδεία'' του Jeremiah και ο Troy είναι ο μόνος που θρηνεί . Το ίδιο βράδυ η Madison ανοίγει φέρετρο το επόμενο πρωί είναι έξω από τις πύλες του Walker και σε ένα σακίδιο έχει το κεφάλι του Jeremiah καθώς αυτός ήταν ένας από τους όρους για ειρήνη . 

 Επεισόδιο 3x09
 Το επεισόδιο ξεκινάει μετα από την κηδεία του Otto. Η Madison ξυπνάει στο κρεβάτι του Jeremiah καθώς επίσημα έχει πάρει το μεγάλο του σπίτι ! Ο Nick είναι έξω με τους υπόλοιπους από την περίπολο και καθαρίζουν τους φράχτες από Walkers . 
 
Αργοτερα βλέπουμε τους Ινδιάνους να φτάνουν στο ράντσο . Το σχέδιο είναι το εξής οι δύο ομάδες θα μοιραστούν το ράντσο. Ο Walker θα κάνει ένα tour στο ράντσο και αργότερα στο οπλοστάσιο . Όπως θα μάθουμε το οπλοστάσιο ανοίγει με δύο κλειδιά και το ένα θα το έχει ο Walker και το άλλο ο Jake έτσι αυτό θα αναγκάσει τις δύο μεριές να συνεργαστούν. Οι περισσότεροι είναι εντάξει με αυτό το σχέδιο αλλά υπάρχουν και άτομα που δεν το θεωρούν καλή ιδέα. 
Στο φράγμα όπου η Lola πλέον διαχειρίζεται και ο Daniel είναι το δεξί της χέρι υπάρχουν προβληματα. 

Ο Troy στην αρχή δεν δείχνει να σχεδιάζει κάτι . Δηλώνει ότι δεν συμφωνεί αλλά δεν δημιουργεί προβλήματα. Αλλά ένας κάτοικος θα απειλήσει έναν από τους άντρες του Walker και ο Walker θα προτείνει να ψάχνουν όλα τα σπίτι και να μην έχει κανείς όπλα . Τότε είναι που η κατάσταση αρχίζει να ξεφεύγει και ο Troy σκέφτεται να διώξει τους Ινδιάνους.  Ένα βασικό πρόβλημα θα δημιουργηθεί καθώς η Madison θα βρει μερικά έγγραφα του Jeremiah με υπολογισμούς του που λένε πως αν δεν βρεξει μέσα σε λίγους μήνες δεν θα έχουν νερό. 
Ο Troy αρνείται να δώσει το όπλο του και όταν πάνε να του το πάρουν ανοίγει πυρά και κλειδώνει το σπίτι του. Ο Nick μένει μαζί του και προσπαθεί να του βάλει μυαλό και στο τέλος οι περισσότεροι το βλέπουν λες και συμμαχεί μαζί του. Η Madison έρχεται σε κόντρα με τον Walker καθώς ο Walker θέλει να εκτελέσει τον Troy και σκέφτεται και για τον Nick ! Η Madison φυσικά αρνείται και προτείνει να εξορίσουν τον Troy και να παρακολουθούν τον Nick. O Nick λέει την αλήθεια στον Troy ότι σκότωσε τον πατέρα του . Ο Nick του το είπε για να τον ταρακουνήσει όταν οι άντρες τους Walker πήγαν να τον πάρουν . Το επεισόδιο ξεκινάει με την Madison να οδηγεί τον Troy στην μέση του πουθενά. Ο Troy της παίρνει το όπλο και την παρακαλάει μην το κάνει και ο ίδιος φαίνεται λες και θα την σκοτώσει. Ωστόσο η Madison καταφέρνει να του πάρει το όπλο και ο Troy τα παρατάει και φεύγει !

Επεισόδιο 10 


 Το επεισόδιο ξεκινάει με τον Nick σε κελί στην αρχή νομίζει πως βλέπει τον Troy ως Walker αλλά αποδεικνύεται ότι ο Troy πειράζει το μυαλό του και αρχίζει να του μιλάει και να τον λέει δολοφόνο . Αργότερα καταλαβαίνουμε πως είναι μια ψευδαίσθηση . 

Η Madison και ο Walker πάνε σε μια αγορά στο Μεξικαλη για να βρουν νερό και να κάνουν μια ανταλλαγή . Στο σημείο ανταλλαγών βλέπουν τον Strand . Όπως φαίνεται έχει μπλέξει καθώς είναι αιχμάλωτος και θα είναι εκεί μέχρι να το ξεπληρώσει με εργασία . 

Η Madison και ο Walker ορίζουν πως κάθε κάτοικος θα παίρνει 2 γαλόνια νερό την ημέρα . Μια ακόμα διαμάχη ξεσπά καθώς οι κάτοικοι του ραντσου κατηγορούν τους Ινδιάνους ότι παίρνουν κρυφά παραπάνω νερό. Η Alicia ψάχνει τρόπο για να κρατήσει την ειρήνη αλλά ο Nick δείχνει να θέλει να βοηθήσει την περίπολο σε μια πιθανή αντεπίθεση. 


Ο Strand δουλεύει ως ανθρώπινη ασπίδα στο κέντρο ανταλλαγής . Είναι δεμένος στον φράχτη και πρέπει να σκοτώνει Walkers. Θα είχε πεθάνει αν δεν είχε εμφανιστεί η Madison να τον σώσει . 
 Υπάρχει μια υπέροχη σκηνή όπου ο Strand ρωτάει την Madison αν βρήκε τον Nick. Εκείνη του απαντάει πως τον βρήκε και πως τα παιδιά της είναι καλά. Ο Strand καταλαβαίνει ότι ο Travis πέθανε και την αγκαλιάζει εκείνη κλαίει στον ώμο του.
Ο Walker έχει φέρει χρυσά νομίσματα για να αγοράσει 5.000 γαλόνια. Η Madison όμως τα κλέβει για να αγοράσει την ελευθερία του Strand ο οποίος της λέει για την υπάρξει του φράγματος. Ο Walker γίνεται έξαλλος αλλά η Madison υποστηρίζει πως αν κλείσουν συμφωνία με τον φράγμα το πρόβλημα θα λυθεί για πάντα και όχι προσωρινά.
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.