FearTWD Review 3x11


Ένα σχετικά αργό επεισόδιο αλλά για καλό σκοπό . Το 11ο επεισόδιο εστίασε σε μερικούς από τους αγαπημένους μας χαρακτήρες Madison , Strand και Daniel και πέρα από μια λύση στο πρόβλημα του νερού έφερε και μεγάλη ανάπτυξη στους χαρακτήρες μας και τις σχέσεις που έχουν μεταξύ τους. 
Το επεισόδιο ξεκίνησε με το τρίο Madison Strand Walker να πηγαίνουν στο φράγμα ωστόσο ο δρόμος ήταν γεμάτος νεκροζωντανους ο Walker με μεγάλη ευκολία άρχισε να κατηγορεί τον Victor αλλά εκείνος τον αγνόησε και με μια έξυπνη κίνηση κατάφερε να ξεφορτωθεί τους νεκρούς .


Ως πλοηγός συνέχισε να τους κατευθύνει αλλά αυτήν την φορά υπόγεια μέσα από υπονόμους με την Madison να του έχει τυφλή εμπιστοσύνη και τον Walker να τον κατηγορεί κάθε φορά που αποπροσανατολίζεται . Μετά από κάποιους κύκλους μέσα στους βρωμερους υπονόμους ήρθε η ώρα η Madison να μάθει πως ο Daniel ζει και δεν είναι ιδιαίτερα φιλικός . Ο Strand αμφιβάλει για το πόσο καλή είναι η ιδέα να πάνε στο φράγμα αλλά η Maddie τον καθησυχάσει λέγοντας του πως η Ofelia είναι μαζί της . 


Μετά από αυτήν την συζήτηση ο Strand βρίσκει τον δρόμο του αλλά υπάρχει ένα εμπόδιο που η Madison γρήγορα θα ξεπαστρεψει με τον πιο αηδιαστικό τρόπο ( ίσως ότι πιο αηδιαστικό μας έχει δείξει το Fear ).


 Ένα μικρό απόσπασμα από αναταραχές κοντά στο φράγμα έρχεται για να μας αλλάξει το τοπίο. Οι κάτοικοι της περιοχής έχουν αρχίσει να γίνονται επιθετικοί και ο Daniel αναγκάστηκε να ανοίξει πυρά , κάτι που βρίσκει τον Efrain και την Lola αντίθετους. Ο Daniel ανιχνεύει κάτι και ορμάει , μόλις βλέπει τον Strand ετοιμάζεται να του ρίξει αλλά η Madison τον σταματάει δηλώνοντας πως χαίρεται που ζει και πως η κόρη του είναι καλά μαζί της. Του λέει για το πρόβλημα τους και στην συνέχεια ακολουθεί μια διαδικασία διαπραγμάτευσης με την Lola .Η Madison αναλαμβάνει την διαπραγμάτευση και ενώ όσα πρότεινε έβγαζαν νόημα η Lola αρνείται τα όπλα και δεν δέχεται να προσφέρει νερό. Το ίδιο βράδυ ο Walker φανερά εκνευρισμένος δηλώνει στον Strand πως αν δεν κλείσουν την συμφωνία οι άνθρωποι του ραντσου θα βρεθούν στην έρημο και το ίδιο θα πάθει η Madison και τα παιδιά της . Lola και Madison παράλληλα θα κουβεντιάσουν με την Madison να προσπαθεί να την πείσει λέγοντας της πως χρειάζονται τα όπλα τους για να προστατέψουν το φράγμα ( δεν σας θύμισε λίγο την συμφωνία Rick-Gregory?) .


 Εμφανώς προβληματισμένη η Madison συναντάει τον Strand ο οποίος ως καλός της φίλος και σύμβουλος προσπαθεί να την κάνει να ηρεμήσει . Την ρωτάει τι πραγματικά θέλει και εκείνη του απαντάει πως λόγο της καταγωγής της το ραντσο είναι το ιδανικό μέρος και είναι αυτό που θέλει με τον Victor να απαντάει ότι εκείνος θέλει ένα μέλλον στο οποίο δεν απογοητεύει τους φίλους του. Με αυτό το όραμα λοιπόν και με λίγη κάλυψη από τον Daniel ο Strand ετοιμάζει το σχέδιο του. 


 Ο Walker τσακώνεται ξανά με την Madison και φεύγει λέγοντας πως θα διώξει τους ανθρώπους της με την βία αν χρειαστεί .


 Η Madison θέλει να φύγει για να τον προλάβει και τότε το σχέδιο του Strand εφαρμόζεται . Μια έκρηξη κοντά στον φράχτη του φράγματος κάνει την Lola να πιστέψει πως οι κάτοικοι είναι εκτός ελέγχου και πως χρειάζεται τα όπλα .


 Έτσι λοιπόν η ομάδα μας κλείνει μια συμφωνία με πρώτη συνάντηση σε πέντε μέρες σε ουδέτερο έδαφος και με την Ofelia παρούσα. Όλοι θα είναι ευχαριστημένοι με αυτόν τον τρόπο. Το επεισόδιο ίσως είναι το μοναδικό με Happy ending με την Madison να παίρνει αυτό που θέλει τον Strand να συμφιλιώνεται κατά κάποιο τρόπο με τον Daniel και τον Walker επιτέλους να χαμογελάει έχοντας εμπιστοσύνη στην Madison. 
Από την αρχή της σειράς είχα ξεχωρίσει την απίστευτη φιλία ανάμεσα σε Madison Strand και θα σκάσω αν δεν αναφέρω πως ποτέ ξανά σε άλλο επεισόδιο η Madison δεν ήταν τόσο χαμογελαστή κοντά σε κάποιον !
(Αξιοσημείωτο είναι και το ποσό σπαστικός ήταν ο Walker σε αυτό το επεισόδιο και το πόσο τυχερός που στο τέλος τον πήραν μαζί τους ).
Και για τους ανυπομονους  Spoilers για το 12o επεισόδιο ΕΔΩ.
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.