Ο Jeffrey Dean Morgan μας αποκαλύπτει τι δεν του αρέσει στον Negan

Μπορεί το TWD να εστιάζει περισσότερο στον Rick (λογικό εφόσον είναι και ο πρωταγωνιστής) ομως παρατηρούμε πως στην 7η Season η παρουσία του Negan μπορεί σε πολλές περιπτώσεις να συγκριθεί με αυτή του Rick. Ο Negan μέσα από το χαρακτήρα του και τον τρόμο που έσπειρε σε κοινό και στους χαρακτήρες της σειράς κατάφερε να κάνει την παρουσία τους αισθητή ακόμα και σε επεισόδια που δεν πήρε καν μέρος (έχουμε να ευχαριστήσουμε την τέλεια ομάδα των συγγραφέων για αυτό). Ο Jeffrey όμως έχει ένα βασικό παράπονο για τον Negan και το μοιράστηκε μαζί μας σε συνέντευξη του.Ο Jeffrey μιλώντας  σε panel δέχτηκε μία ερώτηση « Ποια είναι τα πράγματα που σου αρέσουν και ποια αυτά που δεν σου αρέσουν στο χαρακτήρα του Negan. Ο ηθοποιός παίρνοντας μερικά δευτερόλεπτα για να σκεφτεί την απάντηση δήλωσε:

“Νομίζω πως έχει τέλεια αίσθηση του χιούμορ. Σε αυτές τις σκοτεινές μέρες, η αίσθηση του χιούμορ θα σε βοηθήσει να επιβιώσεις. Τι δεν μου αρέσει σε αυτόν; Το ότι φοράει ένα δερμάτινο μπουφάν μέσα σε μία μέρα με 48 βαθμούς ”


Οπότε είναι και επιβεβαιωμένο. Ο Jeffrey είναι ΟΚ με τις δολοφονικές και σαδιστικές τάσεις του Negan όμως δεν μπορεί να δεχτεί την ακατάλληλη για την εποχή γκαρνταρόμπα που έχει.
Με όλη την σοβαρότητα, το μπουφάν του Negan είναι κάτι σημαντικό  για το χαρακτήρα του δίνει ταυτότητα αλλά και ταυτόχρονα προστασία ενάντια στους Walkers (στο comic τουλάχιστον). Όμως το “μίσος” του Jeffrey για το μπουφάν βρίσκετε περισσότερο στο γεγονός πως στη Georgia τα καλοκαίρια τείνουν να είναι ανυπόφορα, ειδικά όταν φοράς το δερμάτινο μπουφαν !


Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.