Ο Eugene θα βοηθήσει στην αποκάλυψη της Ιστορίας του Negan
Από ότι φαίνεται το The Walking Dead θα μας πει την Ιστορία του Negan με τη βοήθεια του νέου του φίλου Eugene Porter.

Κατά την διάρκεια μιας συνέντευξης του  Jeffrey Dean Morgan (Negan) ρωτήθηκε για την σχέση του με τον προδότη χαρακτήρα Eugene. Ο Morgan  είπε αμέσως πως το πιο ενδιαφέρον και αναμενόμενο σημείο της σχέσης του Negan με τον Eugene θα είναι στη στιγμή που ο Eugene θα βοηθήσει στην αποκάλυψη του παρελθόντος του Negan,τα μικρά κομμάτια της Ιστορίας που ελπίζουμε να μάθουμε, είναι σημαντικό να έχουμε κάποιον σαν τον Josh, ή Eugene, στην μεριά του Negan,” είπε ο Morgan Ο Eugene θέλει να γνωρίζει πράγματα. Αυτό τον κάνει καλό για αυτή τη δουλειά”


Προηγουμένως ο Showrunner Scott Gimple είχε υποσχεθεί πως η Προϊστορία του Negan όπως τη γνωρίζουν οι fans του comic θα έρθει στη σειρά μέχρι ένα σημείο. “Πιστεύω πως ναι, είναι το μέλλον”, είπε ο Gimple. “γνωρίζεις, είμαι πάντα προσεκτικός σε αυτό το θέμα, επειδή τα πράγματα μπορούνε να αλλάξουνε ριζικά. Υπάρχει ένα  χαλαρό πλάνο”. “Υπάρχουν μερικά σημεία τα οποία θα ήταν πολύ ωραία [στο show]”
Όσον αφορά τη σχέση του Eugene με τον Negan, είναι καθαρά επαγγελματική. “Πιστεύω πως είναι[ο Eugene] ένα σημαντικό κομμάτι στο Puzzle του Negan και του Group του ” είπε ο Morgan Νομίζω πως ο Negan σέβεται τη φέρνει στο τραπέζι ο Eugene και όσο βρίσκει περισσότερα, όλο και περισσότερο θα είναι χαρούμενος για το γεγονός πως αυτός ο τύπος είναι στην ομάδα του. Ο Josh [McDermitt] είναι ένας πολύ διασκεδαστικός ηθοποιός. Αυτές οι σκηνές που κάναμε μαζί ήταν πραγματικά φανταστικές


O Gimple τέλος αναφέρει πως η συμμαχία του Eugene βασίζεται υπερβολικά στο γεγονός πως είναι ασφαλής, λογικά κλείνοντας μας το μάτι για κάτι που μπορεί να αλλάξει όταν ο στρατός του Rick φτάσει στους Saviors Το να είσαι με την μεριά του Negan είναι ένα πολύ ασφαλές μέρος, γενικά, μπορεί και όχι μερικές φορές” είπε ο Gimple.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.