FearTWD Preview 3x15 & 3x16 (SPOILERS)


Σίγουρα αυτό θα είναι το πιο αιματοβαμμένο Finale του FearTWD μέχρι στιγμής . Αρκετοί θάνατοι και δράση έρχεται οπότε δέστε τις θέσεις σας και ετοιμαστείτε . Πάμε να δούμε παρακάτω τι θα μας απασχολήσει στο κάθε επεισόδιο ξεχωριστά . 
3x15 Things Bad Begun 
- Το επεισόδιο ξεκινάει με τον Nick να μαζεύει κεφαλιά από Walkers για να τα δώσει στον τύπο στο El Matadero για να του φτιάξει παραπάνω ναρκωτικά, αλλά τον διακόπτει ο Troy που έχει ανακαλύψει ότι οι επόπτες έχουν σχεδιάσει μια επίθεση στο φράγμα. 
- Ο Strand έχει πρόδωσει την ομάδα μας κα έχει κλείσει συμφωνία με τον επόπτη John ωστόσο στους όρους της συμφωνίας του είναι προστασία για την Madison , τον Nick και την Alicia εάν εκείνη επιστρέψει. 
- Ο Daniel πενθεί και ψάχνει απαντήσεις για το πώς κατέληξε το κοπάδι στο ράντσο. Πιστεύει πως το κοπάδι δεν πήγε εκεί από μόνο του αλλά κάποιος το καθοδήγησε . Ο Daniel ανακρίνει τον Nick και εκείνος πείθει τον πως το κοπάδι το οδήγησε στο ράντσο ο Jake και όχι ο Troy. 
- Ο επόπτης John είναι ο αρχηγός και ιδρυτής μίας ομάδας που λέγονται "The Proctors" . Ο John κατάγεται από την Santa Barbara και οι Proctors αρχικά ήταν ένα μικρό group από την California. Ωστόσο έκανε σχέδια επέκτασης με φυλάκια από τις ακτές του Texas μέχρι το San Diego. Με λίγα λόγια το σχέδιο τους ειναι να δημιουργήσουν έναν δρόμο για ανταλλαγή εμπορευμάτων με το μόνο πρόβλημα πως περνούν τις τοποθεσίες τους με την βία σκοτώνοντας ανθρώπους. 
- Ο Nick και ο Troy είναι αυτοί που ειδοποιούν τους υπόλοιπους στο φράγμα για την επίθεση και δύσκολα έτοιμαζονται. 
- Το σχέδιο του Daniel είναι να πολεμήσουν και να κερδίσουν τους "εποπτες" ωστόσο έχει και δεύτερο σχέδιο σε περίπτωση που αποτύχει που είναι να ανατινάξουν το φράγμα . Ξέρει πως αν οι επόπτες πάρουν τον έλεγχο του φράγματος θα αναγκάσουν τον κόσμο να πληρώνει για νερό . Έτσι το νερό θα ελευθερωθεί στον κόσμο και τουλάχιστον δεν θα πεθάνει από δίψα. 
- Όταν μάθουν για την επίθεση που ετοιμάζεται για το φράγμα ο Walker και ο Grazy Dog αποφασίζουν να φύγουν. Δηλώνουν πως εκτιμούν την φιλοξενία τους αλλά δεν είναι πρόθυμοι να πεθάνουν για εκείνο το μέρος και πως θα πάνε να ψάξουν μερικούς από τους ανθρώπους τους με τους οποίους είχαν χωριστεί όταν ξεκίνησε η εξάπλωση του ιού. 
- Υπάρχει μια τεράστια διαμάχη σε αυτό το επεισόδιο. Η συμφωνία του Strand ως όρο έχει ο ίδιος να σκοτώσει τον Daniel και την Lola . Ωστόσο ο Strand στο τέλος δεν μπορεί να το κάνει , ο Daniel όμως προσπαθεί να τον αφοπλίσει και ο Strand στην προσπάθεια του πυροβολεί τον Daniel στο πρόσωπο . Ο Daniel όμως δεν πεθενει η σφαίρα βγαίνει από μάγουλο του . Όταν οι επόπτες φτάνουν , ο Strand λέει ψέματα πως ο Daniel και η Lola είναι νεκροί. Σε μια διαμάχη θα μπλεχτεί και η Alicia με την Diana οι οποίες θα δεχτούν μία επίθεση και θα προσπαθήσουν να τους κλέψουν τις προμήθειες , ωστόσο το απίστευτο δίδυμο καταφέρνουν να αμυνθούν αλλά η Diana σπάει το πόδι της κατά την διάρκεια της μάχης. Έτσι η Alicia πάει πίσω στο σύστημα ανταλλαγής για να βρει έναν γιατρό. 
- Πάμε στους θανάτους του επεισοδίου ! Η Madison ανακαλύπτει πως το κοπάδι οδηγήθηκε από τον Troy και όταν εκείνος αρχίζει να λέει πως είχε δίκαιο γιατί οι Ινδιάνοι δεν ανήκαν εκεί η Madison του σπάει το κεφάλι με ένα σφυρί ! Ο Efrain είναι ένας ακόμα θάνατος του επεισοδίου και τον πυροβολούν οι Proctors όταν φτάνουν στο φράγμα προς το τέλος του επεισοδίου. 
-Το επεισόδιο ξεκινάει με τους Proctors να μπαίνουν στο φράγμα και ο Strand προσπαθεί απεγνωσμένα να σώσει την Madison και τον Nick . Ξέρει πως οι επόπτες δεν θα είναι χαρούμενοι καθώς θα έπρεπε να είναι επίθεση έκπληξη και εκείνοι ήδη ήξεραν για τον ερχομό τους. Ο Strand κλειδώνει τους Nick και Madison σε ένα δωμάτιο για να τους κρύψει .
 3x16 Sleigh Ride
 - Το επεισόδιο ξεκινάει με μια σκέψη της Madison , φαντάζεται το τέλειο χριστουγεννιάτικο δείπνο . Διακοσμεί το σπίτι της μαγειρεύει γαλοπούλα και ακούει χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Ο Nick και η Luciana φτάνουν και έχουν και ένα μωράκι. Αλλά αποδεικνύεται πως το σπίτι της είναι στην μέση του πουθενά και κοντά του είναι ένα νεκροταφείο. Ο Nick δεν είναι εκεί για την μάνα του αλλα για τον τάφο της αδελφής του . Το μύνημα αυτής της σκηνής είναι ότι η Madison νοιώθει μόνη και η μόνη οικογένεια που τις έχει μείνει δεν θέλει επαφες μαζί της λόγο των πράξεων της. 
- Η Alicia φτάνει στο φράγμα με τον Proctor John , ο Strand καταλαβαίνει πως το σχέδιο του έχει πάει από το κακό στο χειρότερο και ελευθερώνει τους Madison και Nick. Παρακαλάει την Madison να φύγει με τον Nick και την πείθει . Το σχέδιο του είναι να βάλουν τις στολές των υπαλλήλων του φράγματος και να τους συνοδέψει εκτός λέγοντας πως είναι προδότες που θα εκτελέσει ο ίδιος. Το σχέδιο ίσως είχε λειτουργήσει ώσπου εμφανίζεται η Lola και το χαλάει ! 
- Η Lola έχει καταφέρει να κρύψει τον Daniel σε ένα από τα τούνελ και μετά προσπαθεί να βρει τον Efrain. Τον βρίσκει νεκρό έτσι παίρνει το όπλο που της είχε δώσει ο Daniel και αποφασίζει να κάνει θεαματική έξοδο ! Ανοίγει πυρά στους Proctors καταφέρνει να σκοτώσει μερικούς ωσπου ο John την σκοτώνει . Ο Daniel καταφέρνει να συρθεί έξω από το τούνελ και είναι εντελώς badass ακόμα και με μια τρύπα στο πρόσωπο του. Φτάνει στην γέφυρα του φράγματος όπου εκεί βρίσκει τον Nick και ετοιμάζονται να ανατινάξουν το φράγμα. 
- Alicia καταλήγει βοηθός στον γιατρό στο σύστημα ανταλλαγής καθώς η ίδια έχει γνώσεις πρώτων βοηθειών. Ο γιατρός βοηθάει την Diana και η Alicia θα πρέπει να τον βοηθήσει . Ο επόμενος ασθενής είναι ο Proctor John ο οποίος δείχνει να συμπαθεί την Alicia και την παίρνει μαζί του στο φράγμα . ( Έτσι καταλήγει η Alicia στο φράγμα ). 
- Το επεισόδιο τελειώνει με τους Nick και Daniel να ανατινάζουν το φράγμα και τους Madison , Alicia και Strand να προσπαθούν να φύγουν από το φράγμα με βάρκα ωστόσο δεν τα καταφέρνουν γιατί η έκρηξη δημιουργεί μια τεράστια πλημμύρα που τους παρασέρνει. Η Madison είναι η μόνη που βγαίνει από το νερό στο τέλος . Προς το τέλος βλέπουμε και τους Walker και Grazy Dog να μην έχουν φύγει αντίθετα ο Grazy Dog σκοτώνει αρκετούς με το Sniper . Το επεισόδιο τελειώνει με αβέβαιο το μέλλον πολλών χαρακτήρων . Για τους μόνους που είμαστε σίγουροι 100% πως ζουν είναι η Madison , ο Walker, o Grazy Dog και ο Proctor John. Την μοίρα των υπολοίπων θα μάθουμε στην νέα Season.
 Update . Όταν η Madison είναι μέσα στο νερό έχει ακόμα ένα όραμα βλέπει πως βουλιάζει προς τον τάφο του Jeremiah και όταν κοιτάει προς τα πάνω βλέπει τον Travis να προσπαθεί να την σώσει δίνοντας της το χέρι του . Αυτό είναι όραμα οπότε μην νομίζετε πως ο Travis γυρνάει !
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.