FearTWD Review 3x12


Το 12ο επεισόδιο ήταν γεμάτο δράση αγωνία και ανατροπές ! Ενώ σε γενικές γραμμές λειτούργησε ως εισαγωγή σε αυτά που έρχονται (Spoilers για το 13ο ΕΔΩ ) ήταν ένα επεισόδιο με μπόλικες καταστροφές θανάτους και αγωνία ! Το επεισόδιο εστίασε αρκετά στην ανάπτυξη της Alicia καθώς η ίδια μπαίνει στα μονοπάτια της μάνας της ως μια πιο αρχηγική φιγούρα για το ράντσο. Το επεισόδιο ξεκινάει με τον τρελο Troy στην έρημο να φτάνει στο φυλάκιο που είχε γίνει η πρώτη συνάντηση με τον Walker . Αφού θα μας αποδείξει πόσο πρόθυμος είναι για επιβίωση τρώγοντας κονσέρβες και ένα φίδι κάθεται στην καρέκλα και τσουπ κάτι βιβλικό έρχεται . Πυροβολαει στον αέρα και χαμογελάει σαν παλαβός μόνος του στο χείλος του γκρεμού .


Πίσω στο ραντσο το πρόβλημα με το νερό παραμένει καθώς η Madison δεν έχει επιστρέψει από το ταξίδι της στο προηγούμενο επεισόδιο . Τα ζώα καταναλώνουν πολύ νερό και ελκύουν τους νεκρούς οπότε αρχίζουν να τα εξοντώνουν κάτι που απογοητεύει τον Jake που βλέπει πως κατάντησε το όραμα του πατέρα του, μιλάει με την Alicia και της προτείνει να φύγουν μόνοι τους κάτι που εξαγριώνει την Alicia η οποία του λέει πως θα παλέψει για αυτό το μέρος.
 Η Alicia θα επισκεφθεί τον αδερφό της και θα προσπαθήσει να τον παρηγορήσει για τις τύψεις που έχει προς τον Troy .


Αργότερα ο Nick θα δεχτεί ακόμα μία επίσκεψη καθώς ο Troy καταφθάνει στο ραντσο και συγκεκριμένα στο σπίτι του , ζητάει από τον Nick ειδοποίησει τον αδερφό του καθώς κάτι βιβλικό έρχεται ! Ο Troy έχει θέσει το σχέδιο του σε δράση και το θεωρεί μεγαλοπρεπές! 


Ο Nick θα πάει να ειδοποιήσει τον Jake που μέχρι εκείνη την στιγμή τσακώνεται με την Alicia λέγοντας της λόγια που την αφήνουν άφωνη . Ο Jake αποφασίζει να ακολουθήσει τον αδερφό του με σκοπό να σταματήσει τις τρελές του μία και καλή αλλά κρυφά από την Ofelia και τον Grazy Dog. Η Alicia τον αποχαιρετά λέγοντας του πως είναι ο τελευταίος καλός άντρας που ξέρει .


Στον δρομο ο Nick και ο Jake συναντούν την βιβλική καταστροφή που ανέφερε ο Troy και κάπου εκεί ακούμε το πρώτο FUCK στο Universe του TWD.


O Troy ομολογεί πως εδώ και δύο μέρες καθοδηγεί το κοπάδι προς το ραντσο σχεδιάζοντας την εκδίκηση του. 


Ο Nick ειδοποιεί την αδερφή του για το κοπάδι και με την σειρά της την Ofelia . Ranchers και Nation δουλεύουν μαζί για να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν περισσότερο για την επίθεση που έρχεται ! Μοιράζονται τα όπλα και κάνουν ένα τοίχος από τα τροχόσπιτα ελπίζοντας πως οι Walkers θα αλλάξουν κατεύθυνση όταν πέσουν στα εμπόδια .


 Παράλληλα ο Jake απειλεί να σκοτώσει τον αδερφό του ο οποίος του λέει πως ο Nick σκότωσε τον πατέρα τους ωστόσο ο Jake δεν νοιάζεται ιδιαίτερα. Έτοιμος να σκοτώσει τον Troy ο Nick τον σπρώχνει και πέφτει από τον λόφο ,


ένας Walker τον περίμενει από κάτω και δαγκώνει τον Jake στο χέρι αφού του κόψουν το χέρι με συνοπτικές διαδικασίες γυρνάνε γρήγορα πίσω στο ράντσο έκπληκτοι βλέπουν πως τα τροχόσπιτα δεν κρατούν και Walkers εισβάλουν στο ραντσο .


Ο Jake πεθαίνει από αιμορραγία και αφού αλλάξει ο αδερφός του τον σκοτώνει. Ο Nick δηλώνει στον Troy πως θα φτιάξει αυτό που έκανε . Η Alicia δίνει εντολές και οδηγεί τους πάντες στο κελάρι η ίδια παλεύει με την Ofelia και τον Grazy Dog στο πλευρό της μέχρι να καταφέρουν να μπουν μέσα.


Το επεισόδιο τελειώνει με τους ανθρώπους παγιδευμένους στο κελάρι και τους Walkers να κάνουν παρέλαση στο ράντσο ! Τα σχόλια σας για το επεισόδιο περιμένουμε ΕΔΩ καθώς η άποψη σας μετράει και μας αρέσει να ανταλλάσσουμε απόψεις με άλλους Fans ! Trailer για το 13ο επεισόδιο θα βρείτε ΕΔΩ.
R.I.P. JAKE και Cooper :(
 
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.