Ο Josh McDermitt υπόσχεται πως ο Eugene θα είναι στην ομάδα Negan στην 8η Season


Παρόλο που ο Josh McDermitt (Eugene Porter) προτιμά να μην αποκαλύπτει γεγονότα του νέου κύκλου, υπόσχεται πως ο χαρακτήρας του θα είναι 100% με τον Negan!
Κατά τη διάρκεια επίσκεψης στα σκηνικά του The Walking Dead από δημοσιογράφους ο McDermitt έκανε κάποιες δηλώσεις σχετικά με το χαρακτήρα του Eugene:
“Είναι ένας από τους Saviors, είναι με την ομάδα του Negan, κοιτάζει το καλύτερο για τον εαυτό του” είπε ο Josh “Σκέπτεται για τη δικιά του αυτοσυντήρηση, να συνεχίσει να ζει μέσα σε αυτή την αποκάλυψη”

Η αλλαγή φαίνεται να έγινε αμέσως μετά αφού ο Eugene βρήκε το κουράγιο και τη γενναιότητα του όσον αφορά την επιβίωση. “Είναι ενδιαφέρον διότι ξεκινήσαμε μια σκηνή στο τέλος της 6ης Season που ένιωσε πως ήταν ένας survivor και μετά, όταν ο Negan σκότωσε τον Glenn και τον Abraham, ολοκληρώθηκε, ‘Πως μπορώ να αποκαλώ τον εαυτό μου επιζών;’” Είπε ο Josh “Είδαμε ότι στο τέλος της 7ης Season ενώ μιλούσε με τη Sasha. Είπε ‘πως μπορώ να αποκαλώ τον εαυτό μου επιζών όταν ο άνθρωπος που θεωρώ τον μεγαλύτερο επιζών είναι νεκρός;’ Ξέρετε; Αλλά πραγματικά είναι ένας επιζών. Κάνει ότι πρέπει να κάνει για να επιβιώσει και να ζήσει. Αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να βοηθήσει το Negan και τους άλλους, ας είναι”


Παρόλο που ο εκνευρισμός των fan έκανε τον Josh κυριολεκτικά να εγκαταλείψει τα social media του, φαίνεται πως  του αρέσει ο ρόλος.
“Πιστεύω πως είναι πραγματικά ένα ενδιαφέρον μέρος, για αυτό το χαρακτήρα, απλά διότι, ξέρεις, στο comic τον πιάνει ο Negan και βασικά, του είπε να ορκιστεί πίστη στο Negan και αυτός βασικά λέει ‘Screw You’” είπε ο Josh.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.