O επόμενος μεγάλος θανατος ;;;


Όπως θα έχετε παρατηρήσει η ομάδα μας ασχολείται πίστα με το θέμα Spoilers , εδώ μάθατε πρώτοι για τα θύματα του Negan καθώς και κάθε εβδομάδα έχετε την περίληψη των επεισοδίων πριν καν προβληθούν. Κάθε φορά είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί με το τι δημοσιεύουμε ειδικά αν αυτό έχει να κάνει με κάποιον μεγάλο θάνατο , αυτήν την φορά όμως αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας την πληροφορία που έχουμε πριν την επιβεβαίωσουμε καθώς πρόκειται για έναν μεγάλο θάνατο . Ο λόγος για τον Carl ο οποίος όπως φαίνεται θα πεθάνει στο Mid season finale . Ξανά λέμε πως δεν έχουμε καταφέρει να το επιβεβαιώσουμε αλλά πολλές πηγές μας και γεγονότα αποδεικνύουν πως είναι αλήθεια . Πάμε τώρα να σας παραθέσουμε μερικά στοιχεία που μας οδήγησαν σε αυτό το συμπέρασμα. 
- Ως φήμη υπάρχει από τις αρχές του Σεπτέμβρη . 
- Από τα γυρίσματα ξέρουμε πως στο Mid season Finale θα γινει μια τεραστια μαχη στην Alexandria με εκρηξεις φωτιές και πυροβολισμούς. Πηγές μας λένε πως η σκηνή θανάτου του Carl γυρίστηκε στο στούντιο με κάποιες έξτρα σκηνές κοντά στις πύλες της Alexandria . Δεν υπάρχουν διευκρινίσεις για τον τρόπο που πεθαίνει αλλά από ότι φαίνεται κάποιος τον μαχαιρώνει. 
- Μια σειρά από νυχτερινά γυρίσματα ξεκίνησε στις 29 Ιουλίου για το επεισόδιο 8 . Κραυγές , πυροβολισμοί και εκρήξεις σημειώθηκαν . 
- 31 Ιουλίου ο Carl γυρισε κάποιες σκηνές συγκεκριμένα ήταν πάνω στην πλατφόρμα μπροστά από τις πύλες της Alexandria. O Negan εμφανίστηκε και ο Carl κατεβαίνει στην πύλη. Η συνέχεια περιέχει αρκετούς πυροβολισμούς. 
-1 Αυγούστου : Ξανά νυχτερινές σκηνές με μάχη ο Carl ήταν ο μόνος χαρακτήρας που γύρισε σκηνές εκείνο το βράδυ . 2 Αυγούστου : νυχτερινά γυρίσματα αυτήν την φορά επικεντρώθηκαν στο σπίτι του Rick . Νωρίτερα είχαν ακούστει γυναικείες κραυγές που ταίριαζαν στην Michonne . 
-3 & 4 Αυγούστου : Ήταν εξαιρετικά προσεκτικοί εκείνη την μέρα κανείς δεν φάνηκε στα γυρίσματα καθώς εγιναν σε studio που είναι κλειστός χώρος. 
-5-18 Αυγούστου δεν είχαν γυρίσματα. 21 Αυγούστου . O Rick γύρισε σκηνές κοντά στην πύλη της Alexandria. 
-22 Αυγούστου . Σκηνες γύρισαν οι Carl και Michonne σε studio. 
-23-28 Αυγούστου . Γυρίσματα έγιναν στην Alexandria με τους Rick, Carl, Negan και Michonne . Η τελευταία μέρα που είδαν τον Chandler Riggs (Carl) στα γυρίσματα ήταν στις 28 Αυγούστου ή γύριζε κάποιες σκηνές επαναληπτικές για το 8ο επεισόδιο ή μερικές σκηνές για το 9ο επεισόδιο που θα τον δούμε ίσως νεκρό ... Κάτοικοι αναφέρουν πως είδαν τον Chandler να παλεύει με κάποιον και την μπλούζα του γεμάτη αίματα. 
Από τις 29 Αυγούστου και ύστερα τα γυρίσματα συνεχίστηκαν στην Alexandria και εκ τότε κανείς δεν ξαναείδε τον Chandler σε κάποιον από τους χώρους των γυρισμάτων , ύποπτο αν σκεφτούμε πως έχουν περάσει σχεδόν 2 μήνες από τότε. 
Στις 16 Οκτωβρίου ο Chandler έκανε μια παράξενη ανάρτηση σε προσωπικό του Account λέγοντας πως δεν ξέρει αν ποτέ του θα είναι όσο επιτυχημένος όσο τώρα αλλά είναι χαρούμενος που βοήθησε να ειπωθεί μια ιστορία που επιρεαζει τους ανθρώπους ! Ο Chandler Riggs ίσως ήθελε να αποχωρήσει από την σειρά καθώς φέτος ξεκινάει τις σπουδές του στο κολέγιο . 
Τέλος να σκεφτούμε τα πιο πρόσφατα στοιχεία από την πρεμιέρα της 8ης season με τον Rick να έχει κατακόκκινα μάτια και να λέει " Μακάρι η ελεημοσύνη μου να επικρατήσει του θυμού μου" . Με βάση το Comic ο Rick δεν σκοτώνει τον Negan αλλά τον φυλακίζει , σημαίνει αυτό πως ο Rick θα δείξει έλεος παρά τον θυμό του και θα φυλακίσει τον Negan ? 
UPDATE
Ο Chandler Riggs έκοψε τα μαλλία του ακόμα μια απόδειξη οτι ο Carl ίσως μας αφήσει συντομα ! 
 
Ξανά λέμε για μια τελευταία φορά πως ο θάνατος του Carl δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα ωστόσο επειδή έχουμε την πληροφορία και τα στοιχεία θέλαμε να τα μοιραστούμε μαζί σας ! Φυσικά και θα υπάρξει ενημέρωση όταν θα έχουμε την τελική απάντηση .
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.