Αποχαιρετούμε την Ofelia Salazar


Η πιο πρόσφατη απώλεια από την ομάδα του FearTWD ήρθε και μας χτύπησε πολύ άσχημα. Η Ofelia μπορεί να μην ήταν από τους αγαπημένους μας χαρακτήρες εξαιτίας των πρόσφατων αποφάσεων της αλλά σίγουρα ήταν κάποια που δεν άξιζε αυτό το τέλος όπως είπε και η Madison άλλωστε . 
Την Ofelia την γνωρίσαμε στην αρχή της 1ης season της σειράς μας και η εξέλιξη της ήταν πραγματικά αξιέπαινη και αρκετά γρήγορη, την μάθαμε ως το κοριτσάκι του μπαμπά που ακόμα προσπαθούσε να καταλάβει τον κόσμο στον οποίο ζει ώσπου μια νέα τάξη πραγμάτων ήρθε και την άλλαξαν. Η αποκάλυψη δεν ήταν καθόλου ευγενική  με την Ofelia καθώς πολύ νωρίς έχασε την μητέρα της και λίγο αργότερα (νόμιζε) και τον πατέρα της.
Η οικογένεια Clark ήταν πάντα δίπλα της με την Alicia να την θεωρεί οικογένεια της ωστόσο η Ofelia επέλεξε να πάρει τον δικό της δρόμο και να εξελιχθεί σε μια αληθινή μαχητρια . Έτσι στο τέλος της 2ης season έφυγε μόνη της και αυτό παραλίγο να της στοιχίσει την ζωή της καθώς κόντεψε να πεθάνει στην έρημο , ο Taqa την βρήκε την φρόντισε και εκείνη έγινε μια από τις πιο δυνατές φιγούρες στην φυλή του.

 Όταν η Madison και η οικογένεια της την βρήκαν στην 3η Season ήταν ένα εντελώς διαφορετικό άτομο ωστόσο μέσα της φαινόταν ότι ένοιωθε υποχρέωση στα άτομα που την είχαν φροντίσει. Μια κίνηση η οποία έκανε την Ofelia ένα από τα πιο αντιπαθητικα άτομα της σειράς για λίγο καιρό ήταν να δηλητηριάσει την φρουρά του ραντσου , την δικαιολογουμε ωστόσο καθώς η ίδια δεν ήξερε πως το δηλητήριο ήταν θανατηφόρο. Συνεχίζοντας στην 3η season η Ofelia συνέχισε να αναπτύσσεται ως χαρακτήρας και ως μαχητρια ο Walker την εμπιστεύεται με κλειστά τα μάτια και την ορίζει ως υπεύθυνη στο ράντσο όσο εκείνος θα έλειπε . Ερχόμαστε στα πιο πρόσφατα γεγονότα που η Ofelia πάλεψε για να σώσει τα άτομα του ραντσου αλλά εκεί έγινε και το μοιραίο . Το τέλος της ήταν ίσως το πιο πικρό και άδικο στην σειρά γιατί πραγματικά ήταν ένας χαρακτήρας με περιθώρια ανάπτυξης , η τελευταία της επιθυμία δεν εκπληρώθηκε με την ίδια να πεθενει λίγα λεπτά πριν την συνάντηση της με τον πατέρα της . Η σκηνή σε πολλούς θύμισε το σκηνικό με την Maggie και την Beth από την μητρική σειρά . 


Αυτή ήταν η πικρή ιστορία της Ofelia Salazar ευχαριστούμε την Mercedes Mason για την υπέροχη ενσάρκωση του ρόλου της και της ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε ότι και αν κάνει στην συνέχεια , αν και η ίδια δηλώνει πως θα κάνει μία μικρή παύση από την καριέρα της καθώς περίμενει το πρώτο της παιδάκι !
Και ένα ωραίο βιντεάκι για να θυμηθούμε μερικές απο τις στιγμές της Ofelia ! 
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.