Ο Tom Payne υπόσχεται εντελώς διαφορετικές σκηνές στην 8η Season !

Έχουμε όλοι παρατηρήσει έως τώρα πως το cast έχει μία συνήθεια να κάνει υποσχέσεις στο τέλος κάθε season μόλις παίρνουν το σενάριο και ξεκινάνε την παραγωγή της νέας season. Παρόλο που έχουν δίκιο τις περισσότερες φορές, έχει αρχίσει να γίνετε κάπως μονότονο μετά από ένα σημείο.
Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά και μας αποκαλύπτει γιατί οι fans πρέπει να είναι ενθουσιασμένοι. Σε μία συνέντευξη του ο Tom Payne (Jesus) ανακοίνωσε πως η σειρά θα έχει κάτι εντελώς καινούριο για μας όταν επιστρέψει. Συγκεκριμένα δήλωσε: 
“Πιστεύω πως η 8η Season, στην οποία κατευθυνόμαστε τώρα, είναι πρώτα από όλα εντελώς διαφορετική ” Επίσης πρόσθεσε “Πάντα έλεγα στον εαυτό μου ότι δεν θα έλεγα ότι άκουσα τα υπόλοιπα μέλη του cast να λένε κάθε χρόνο, το ποίο είναι ‘Ω, η επόμενη season θα είναι αυτό! Και το νέο επεισόδιο είναι τόσο τρομερό’ και εγώ είμαι κάπως ‘Έλα τώρα δεν μπορείς να το λες αυτό κάθε χρόνο!’ αλλά στο τέλος έπρεπε να δαγκώνω τη γλώσσα μου και να λέω “λοιπoν, βασικά…..” η 8η Season, τα πρώτα επεισόδια είναι εκτός αυτού του κόσμου, απλά φανταστικά. Όλοι τα έχουμε και προχωράνε. ‘Οκ σκεφτήκαμε πως είναι φανταστικό!’ και μετά το επόμενο επεισόδιο είναι φανταστικό. Το κοινό θα είναι πολύ ευχαριστημένο με την κατεύθυνση που παίρνουμε. Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι


“Για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, είναι μία σκηνή που γυρίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα όπου ένας ηθοποιός αποκάλεσε ‘την πιο εικονική σκηνή του show’ και ‘δεν έχει ξανασυμβεί’ ”
“Είμαι πολύ ενθουσιασμένος” είπε ο Payne “Είναι μία σκηνή που τραβήχτηκε που δεν έχει ξαναγίνει και είμαι πολύ ενθουσιασμένος για να τη δω αλλά και για το κοινό να την δει.” “Διαβάσαμε το σενάριο. Πολλά ενδιαφέροντα πράγματα έρχονται” συμπληρώσει λέγοντας “Όλοι είμαστε εξουθενωμένοι ψυχικός και σωματικός αλλά αυτό γιατί δουλεύαμε μέχρι σκασμού για να κάνουμε το show τρομερό και είμαι τρελά ενθουσιασμένος για τον Οκτώβριο γιατί θέλω να δω ότι γυρίζω” Με τον Payne να κάνει τόσο μεγάλες υποσχέσεις δεν μπορούμε απο το να είμαστε ενθουσιασμένοι για την έναρξη της νέας season που πλεόν είναι πιο κοντά απο ποτέ !

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.