Το TWD και το FearTWD θα συναντηθούν!


Κατά την διάρκεια του Panel του TWD στην Νέα Υόρκη ο Kirkman ο δημιουργός του Comic και των δύο σειρών μας ανακοίνωσε αυτό που πολλοί από εμάς δεν περίμεναν ! The Walking Dead και Fear The Walking Dead θα συναντηθούν. Συγκεκριμένα δήλωσε . 
''Πραγματικά είμαι ενθουσιασμένος . Με ρωτάνε για αυτό συχνά . Πιστεύω πως επιτέλους ήρθαμε σε ένα σημείο στο Fear The Walking Dead στο οποίο έχει την δική του προσωπικότητα ... είναι δύο αλλά διαφορετικες the walking dead σειρές. Δεν θα πω πολλά αλλά είναι ένας χαρακτήρας ο οποίος θα πάει από την μια σειρά στην άλλη , ισως δούμε το Backstory ενός χαρακτήρα του TWD να εξελίσσεται στο FearTWD ή ίσως δούμε έναν χαρακτήρα από το FearTWD να εμφανίζεται στο TWD ή ακόμα και κάτι τελείως διαφορετικό.'' Σαν να μην έφτανε αυτό το κανάλι ανέβασε και μια φωτογραφία  !
Δεν υπάρχουν παραπάνω λεπτομέρειες για την συνάντηση των δύο σειρών ωστόσο υπάρχει η διάσημη θεωρία για τους Whisperers που μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ. Για ότι νεότερο θα υπάρχει ενημέρωση μέσω των σελίδων μας , The Walking Dead Greek Fanatics & Fear The Walking Dead-Greece .
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.