4 θεωρίες για το ελικόπτερο που είδε ο RickΤο 5o επεισόδιο ολοκληρώθηκε με τον Gabriel σε άσχημη κατάσταση, αλλά η στιγμή που σήκωσε την μεγαλύτερη κουβέντα ήταν όταν ο Rick εντόπισε ένα μυστηριώδες ελικόπτερο να πετάει ψηλά.

Ψάχνει ο στρατός για επιζώντες μετά από τόσο καιρό ή ο Rick 'τα έχει παίξει'; Μαζέψαμε τι μπορεί να τρέχει με το απρόβλεπτο ελικόπτερο.


1. O Rick βλέπει οράματα.

Δεν θα ήταν πρώτη φορά που ο Rick βλέπει πράγματα. Για ένα διάστημα, τον στοίχειωνε η νεκρή γυναίκα του, Lori, και λάμβανε κλήσεις από άλλους φίλους που πέθαναν στο ταξίδι τους.

Γιατί δεν είναι πιθανό:Ο Rick φαίνεται πολύ καλύτερα νοητικά αυτή την στιγμή σε σχέση με την φυλακή. Ηγείται της μάχης με τους Saviors και προσπαθεί να αποφασίσει τον καλύτερο τρόπο για να προχωρήσουν χωρίς να πάρουν αθώες ζωές. Αυτός είναι και ο λόγος που ξεκίνησε την μονομαχία του με τον Daryl στο προηγούμενο επεισόδιο.

Θυμηθείτε, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Rick βλέπει ένα ελικόπτερο. Είδε επίσης ένα στην 1η σεζόν. Αυτό οδήγησε τους walkers να καταλάβουν τελικά την φάρμα του Hershel στην 2η σεζόν. Ο Rick φαίνεται απλά να έχει τύχη στο να εντοπίζει ελικόπτερα.

2. Ανήκει στους Saviors.
Ο Negan μπορεί να προσφέρει στους ανθρώπους του φαγητό, ζεστό νερό και ηλεκτρισμό. Υπάρχει κάτι που να μην έχει στα ακροδάχτυλα του;

Γιατί οι φαν πιστεύουν πως είναι πιθανό: Αν παρατηρήσατε το ξεκίνημα του επεισοδίου, ο Simon έκανε μια αναφορά σε έναν ''πιλότο''. Είπε πως αν δεν μπορούν να ελέγξουν το Hilltop τότε ίσως έπρεπε να ''στείλουμε έναν πιλότο σε αυτό το μέρος και να τους σκοτώσει όλους.''

Μερικοί θεωρούν πως αναφερόταν στο ελικόπτερο.

Γιατί δεν έχουμε πειστεί: Γιατί δεν είχαμε δει το ελικόπτερο μέχρι τώρα και ποιος το πιλοτάρει; Αν κάποιος ήταν μέσα, θα πιστεύαμε πως ήταν ο Negan. Ο ηγέτης των Saviors το έκανε ξακάθαρο πως οι άνθρωποι είναι πόροι, και πως δεν ενδιφέρεται στο να σκοτώνει αχρείαστα. Εναντιώθηκε στον Simon όταν εκείνος πρότεινε να δολοφονήσουν την κοινότητα του Hilltop.

3. Ήταν κάτι που είχε σχέση με τον spin-off της σειράς, το ''Fear The Walking Dead.''
Ξέρουμε ήδη πως υπάρχει ένα crossover που έρχεται σε κάποιο σημείο. Ίσως οι σειρές δουλεύουν στο να συναντηθούν μεταξύ τους και με εναν ακόμα τρόπο περα του Morgan .

Γιατί είναι πιθανό: Έχουμε δει προηγουμενως κυβερνητικές ομάδες στο ''Fear The Walking Dead''.

4. Είναι μια ιστoρία από τα comics που δεν έχουμε δει ακόμα.
Το εξώφυλλο του Ιανουρίου προωθεί μια νέα ιστορία με το όνομα ''New World Order'' με ένα τρομαχτικό group από στρατιώτες. Μερικοί φαν πιστεύουν πως το ελικόπτερο ίσως να είναι από αυτή την ομάδα και πως θα επηρεάσουν τον Rick, την Maggie, και ακόμα και τον Negan.
Γιατί δεν την πιστεύουμε: Με τον πόλεμο ενάντια στον Negan να έρχεται, θα ήταν ένας έξυπνος τρόπος να ξεκινήσεις να βάζεις τα θεμέλια για μια μελλοντική πλοκή που ακόμα δεν συνέβη στα comics. Δεν γωνρίζουμε πολλά σχετικά με αυτό, αλλά φαίνεται πως είναι μια ομάδα που θέλει να τους ξεφορτωθεί όλους. Θα ήταν ενδιαφέρον αν η σειρά ήθελε εντέλει να ενώσει τον Rick, τον Negan, και περισσότερους ενάντια σε μια κοινή απειλή.

Γιατί μερικοί το σκέφτονται: Η νέα ομάδα έχει πιθανότατα την βάση της στο Ohio. Τι δουλειά έχουν στην Virginia; Ξέρουμε πως η σειρά αρέσκεται στο να αλλάζει τα πράγματα από τα comics, και έτσι δεν θα ήταν μεγάλη έκπληξη αν η σειρά προσπαθούσε να φρεσκάρει τα πράγματα.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

  1. "Take a flyer" λέει ο Σάιμον. Όπου σε ελεύθερη απόδοση σημαίνει " Ας δοκιμάσουμε τη τύχη μας / Ας αδράξουμε την ευκαιρία ". Στα αγγλικά: "Take a chance / Take our chance and try our luck"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.