6 Λεπτομέρειες και οι καλύτερες ατάκες του 5ου επεισοδίου της 8ης σεζόν.
6 Λεπτομέρειες και οι καλύτερες ατάκες του 5ου επεισοδίου της 8ης σεζόν.


1. Ο "creepy" Gabriel.

Όταν ο Negan ρώτησε τον Father Gabriel γιατί σταμάτησε για να σώσει τον Gregory του είπε τη φράση "He split on your creepy little ass".Την πρώτη φορά που ο ηγέτης των Saviors συνάντησε τον ιερέα τον είχε αποκαλέσει creepy.2. Το κόλλημα του Eugene με τις πίκλες.

Σαν δείγμα ευγνωμοσύνης στον Dwight που τον υποστήριξε την στιγμή που οι υπόλοιποι Saviors τον υποπτεύθηκαν ότι έδωσε πληροφορίες στην ομάδα του Rick ο Eugene του πήγε ένα βάζο με πίκλες. Στο 11ο επεισόδιο της 7ης σεζόν όταν ο Eugene έφτασε για πρώτη φορά στο Sanctuary πήρε το βάζο με τις πίκλες και τον Grembly-Gunk.


3. Το κόλπο με τα εντόσθια των walkers.

'Έχουμε δει αρκετές φορές στη σειρά να χρησιμοποιείται αυτή η τακτική από το γκρουπ μας,από την πρώτη κιόλας σεζόν της σειράς με τον Rick και τον Glenn.Έπειτα,στο 9ο επεισόδιο της 6ης σεζόν στο οποίο συμμετείχε και ο Father Gabriel και στη συνέχεια στο 5ο επεισόδιο της 8ης σεζόν με τον Negan και τον Gabriel.
4. "Choke hold is illegal".

Όταν ο Daryl και ο Rick διαφώνησαν για το πώς να χειριστούν τους Saviors μετά την εύρεση ορισμένων εκρηκτικών άρχισαν να παλεύουν και ο Daryl κατέληξε να του κάνει κεφαλοκλείδωμα. Αφού σταμάτησαν,ο Rick του είπε ότι είναι παράνομο.Η ίδια σκηνή συνέβη στο 3ο επεισόδιο της πρώτης σεζόν όταν ο Shane προσπάθησε να ηρεμήσει τον Daryl,αφού έμαθε ότι ο αδελφός του Merle έμεινε πίσω στην ταράτσα και ο Daryl του είπε ακριβώς την ίδια ατάκα.


5. Το ελικόπτερο.

Δεν θα πούμε θεωρίες για την ύπαρξη του,αλλά θα σταθούμε στο γεγονός πως η σκηνή αυτή είναι callback στην πρώτη σεζόν της σειράς όταν ο Rick ήταν στην Atlanta πάνω στο άλογο.


6. Πιθανή αιτία αρρώστιας του F.Gabriel.

Στην τελευταία σκηνή του επεισοδίου ο Gabriel φαίνεται πως δεν είναι καλά,πολλοί θεωρήσαμε ότι ίσως δαγκώθηκε από κάποιο walker αλλά ο Κρις μας έδωσε μια πιθανή αιτία η οποία έχει και απόλυτη λογική.Όπως είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς τα ζόμπι στη χαράδρα είχαν αποχρωματισμούς και καψίματα τα οποία προήλθαν από την επαφή τους με της ουσία που υπήρχε στα βαρέλια.Ίσως αυτή η ουσία είναι μεταδοτική και είναι η αιτία που ο Father Gabriel μάλλον αρρώστησε.Οι 4 καλύτερες ατάκες του επεισοδίου.
  • "You fill your belly up with my love" - Simon στον Gregory.
  • "We're from Georgia" - Father Gabriel στον Negan.
  • "I don't have shit to confess.Except maybe the fact that I rubbed one out right where you're sitting just to calm down a bit." - Negan στον Father Gabriel.
  • "You can use your weaknesses to drive your strength,and obviously,I am strong as shit" - Negan στον Father Gabriel.

Εσάς ποιες ατάκες σας άρεσαν και τι παρατηρήσατε στο επεισόδιο;...Πείτε μας στα σχόλια!!


Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.