Λεπτομέρειες και οι καλύτερες ατάκες του 6ου επεισοδίου της 8ης σεζόν.Λεπτομέρειες και οι καλύτερες ατάκες του 6ου επεισοδίου της 8ης σεζόν.Callbacks
 • Στα τελευταία λόγια της Lori.
Ο Carl είδαμε πως έψαχνε να βρει τον Siddiq και τελικά τα κατάφερε,όταν ο Siddiq τον ρώτησε γιατί τον βοηθάει ο Carl του είπε πως η μητέρα του του έλεγε πως πρέπει να κάνει πάντα το σωστό.Αυτά τα λόγια ήταν από τα τελευταία της Lori λίγο πριν πεθάνει στο 4ο επεισόδιο 3ης σεζόν.


 • Στο Terminus.
Στο τέλος του επεισοδίου είδαμε την Jadis να μαρκάρει το κοντέινερ στο οποίο είχε φυλακίσει τον Rick με το γράμμα "Α".Στο τέλος της  4η σεζόν,το γκρουπ μας είχε φυλακιστεί μέσα σε ένα βαγόνι τρένου που ήταν μαρκαρισμένο επίσης με το γράμμα "Α" από τους ανθρώπους του Terminus.


 • Σε θάνατο από ρουκετοβόλο.
Η Rosita κατάφερε να σκοτώσει έναν από τους δύο Saviors με ένα ρουκετοβόλο.Με τον ίδιο τρόπο είχε σκοτώσει ο Daryl μια ομάδα από Saviors στο 9ο επεισόδιο της 6ης σεζόν.


 • Στη συμπεριφορά της Carol με τα μικρά παιδιά.
Η Carol προσπάθησε να φοβίσει τον Henry έτσι ώστε να σταματήσει να την ακολουθεί λέγοντας του πως τα μικρά παιδιά αν τριγυρνάνε μόνα τους στο δάσος χάνονται ή γίνονται ζόμπι.Αυτό ακριβώς είχε συμβεί και στη Sophia στη 2η σεζόν της σειράς.


Επίσης με τον ίδιο τρόπο είχε προσπαθήσει να τρομάξει τον Sam για να σταματήσει να την ακολουθεί στο 13ο επεισόδιο της 5ης σεζόν. • The Fat Lady
Στο 5ο επεισόδιο της 8ης σεζόν όταν οι βοηθοί του Negan έκαναν συμβούλιο για να βρουν τρόπο να βγουν από το Sanctuary η Regina ανέφερε πως η Fat Lady ίσως βοηθήσει.Όλοι θεωρήσαμε πως είναι κάποιο είδους τανκ ή όπλου που θα μπορούσε να σκοτώσει τα ζόμπι αλλά τελικά είναι ένα όχημα με ηχεία.Κάτι παρόμοιο είχαμε δει από τους Saviors στο 5ο επεισόδιο της 7ης σεζόν στο Hilltop.


Σειρά vs Comic
 • Ο Siddiq.
Ο Siddiq στη σειρά εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην πρεμιέρα της 8ης σεζόν.Στο κόμικ τον συναντάμε για πρώτη φορά μετά το time jump που ακολουθεί το All Out War.Λίγα είναι γνωστά για το παρελθόν του,είναι από το Μαϊάμι,βοήθησε να ανακαλυφθεί το Oceanside και προσλήφθηκε από την Michonne για να ενταχθεί στην ανοικοδομημένη κοινότητα της Alexandria.Αν και δεν παίζει τεράστιο ρόλο στο κόμικ,ο Siddiq σχηματίζει μια σύντομη ρομαντική σχέση με τη Rosita και παραμένει ένα πολύτιμο μέλος της κοινότητας.Στη σειρά,δεν γνωρίζουμε ακόμα τίποτα γι'αυτόν και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε τη συνέχεια.
*Το όνομα Siddiq προέρχεται από το αραβικό όνομα "ṣadīq", που σημαίνει "φίλος, φιλία, υποστηρικτής της αλήθειας, αληθινός, άγιος, ενάρετος". Το Siddiq είναι ένα άμεσο Κορανικό όνομα για αγόρια που σημαίνει "αληθινός, πιστός, αφοσιωμένος, αληθινός φίλος".


 • Ο θάνατος του Gregory.
Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου και ενώ η Maggie δεν είχε αποφασίσει τι θα κάνει με τους αιχμαλώτους Saviors ο Gregory της πρότεινε να τους κρεμάσουν όλους για να γλυτώσουν και τις σφαίρες.Στο κόμικ ο Gregory πεθαίνει στο τεύχος #141 με τον ίδιο τρόπο που πρότεινε να σκοτώσουν τους Saviors στη σειρά.Η Maggie και οι κάτοικοι του Hilltop τον κρεμάνε για να τον τιμωρήσουν.
Easter Eggs
 • Στη σειρά Breaking Bad
Η Jadis είδαμε ότι φτιάχνει αυτά τα παράξενα αγαλματίδια από σύρμα γυμνή,φορώντας μόνο μια ποδιά.Έτσι είχε εμφανιστεί ο Walter White στον πιλότο της σειράς Breaking Bad όταν έφτιαχνε μεθαμφεταμίνη για να μην περάσουν τα χημικά αέρια στα ρούχα του.Λοιπές Λεπτομέρειες
 • Τα παπούτσια που φοράει η Jadis.
Όπως είδαμε στο τέλος του επεισοδίου η Jadis έγδυσε και φυλάκισε τον Rick μέσα σε ένα κοντέινερ.Έπειτα,όπως βλέπουμε και στην παρακάτω φωτογραφία φόρεσε τις μπότες του Rick. • Ο ηθοποιός που υποδύεται τον Henry.
Ο Macsen Lintz,γνωστός σε εμάς Henry,αδερφός του Benjamin,είναι στην πραγματικότητα ο αδερφός της Madison Lintz δηλαδή της Sophia.

 • Τα αγάλματα από σύρμα.
Αν κοιτάξουμε προσεκτικά τα τρία αγάλματα είναι ένας κόκορας,ένα γουρούνι και μία τίγρης.Η Jadis ίσως τα εμπνεύστηκε από το τελευταίο επεισόδιο της 7ης σεζόν με τη μάχη στην Alexandria που συμμετείχαν όλα τα γκρουπ.Η τίγρης είναι ο Ezekiel λόγω της Shiva,ο κόκκορας είναι η Maggie ίσως λόγω της ζωής της στη φάρμα και το γουρούνι είναι ο Rick αν κρίνουμε από τον τρόπο που τον χρησιμοποίησε η Jadis σαν γουρούνι έτοιμο για σφαγή.Οι 3 καλύτερες ατάκες του επεισοδίου.

 • "You just...make me feel real" - Ezekiel στην Carol.
 • "Don't pretend that any of us are innocent" - Jesus στον Dillon.
 • "Don't make me regret it or you will" - Maggie στον Dillon.

Εσάς ποιες ατάκες σας άρεσαν και τι παρατηρήσατε στο επεισόδιο;...Πείτε μας στα σχόλια!!
Οι εντυπώσεις για το επεισόδιο ΕΔΩ ! 

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.