8 Λεπτομέρειες και οι καλύτερες ατάκες του 4ου επεισοδίου της 8ης σεζόν.8 Λεπτομέρειες και οι καλύτερες ατάκες του 4ου επεισοδίου της 8ης σεζόν.1.Η σκηνή που περικυκλώνουν οι κάτοικοι του Kingdom τον Ezekiel.

Λίγο πριν πάνε στη μάχη,ο Ezekiel εκφώνησε έναν υπέροχο μονόλογο και μετά το τέλος του περικυκλώθηκε από τους ανθρώπους του Kingdom, αυτό ακριβώς συνέβη και μετά τη μάχη,που δυστυχώς χάθηκε,καθώς τα πτώματα των πολεμιστών του Kingdom είχαν πλακώσει τον Βασιλιά τους για να τον σώσουν όπως και τα κατάφεραν.Πόσο όμορφο το γεγονός που οι άνθρωποι του Ezekiel και στα καλά και στα άσχημα τον προστατεύουν και υποστηρίζουν.Επίσης,οι σκηνές αυτές μας θύμισαν πολύ τη σκηνή από την πρώτη σεζόν όταν ο Rick είχε περικυκλωθεί από ζόμπι στο τανκ.


2.Η μουσική υπόκρουση στον μονόλογο του Ezekiel.

Η μουσική που ακούγεται την ώρα που ο Ezekiel βγάζει αυτόν τον ελπιδοφόρο και ενθαρρυντικό μονόλογο είναι ίδια με αυτή που ακουγόταν στο mid season finale της 7ης σεζόν όταν ο Rick επανασυνδέθηκε με τον Daryl στο Hilltop. 


3.Ο τρόπος που η Carol "παραδίνεται".

Η Carol αδιαμφισβήτητα είναι ένας χαρακτήρας που δεν θες να την έχεις αντίπαλο όμως η εξωτερική της εμφάνιση προδίδει μια γλυκιά γυναίκα που εύκολα θα την κερδίσεις(ναι καλά!).Όταν λοιπόν είχε περικυκλωθεί από τους Saviors έκανε το ίδιο κόλπο που είχε κάνει και στο 15ο επεισόδιο της 6ης σεζόν,προσποιείται ότι παραδίνεται και μετά..τους αφανίζει! Well done girl!


4.Η παρόμοια εξέλιξη της Carol και του Ezekiel.

Η Carol πριν γίνει τόσο γενναία και ικανή πολεμίστρια ήταν μια νοικοκυρά που συνεχώς έκλαιγε και ο άντρας της τη χτυπούσε.Από την άλλη,ο Ezekiel,πριν γίνει ο Βασιλιάς μιας κοινότητας σε περίοδο zombie apocalypse και με κατοικίδιο μια τίγρη ήταν ένας απλός εργαζόμενος σε ζωολογικό κήπο.Και οι δύο άλλαξαν επειδή έπρεπε να το κάνουν,επειδή τα γεγονότα τους ανάγκασαν να αλλάξουν και κοίτα μια νοικοκυρά και ένας εργαζόμενος ζωολογικού κήπου τι κατάφεραν!


5.Λύθηκε το μυστήριο του ζόμπι από το 2ο επεισόδιο της 8ης σεζόν.

Πολλές θεωρίες ακούστηκαν για το ζόμπι αυτό από τους fans της σειράς,ότι είναι προοικονομία για τους Whisperers,ότι είναι Easter Egg του RoboCop όμως επιτέλους μάθαμε γιατί ήταν έτσι.Κατά τη διάρκεια του The Talking Dead,ο Robert Kirkman δήλωσε πως ένα διαβρωτικό υλικό στα βαρέλια ήταν αυτό που προκάλεσε στα ζόμπι αυτά τα καψίματα και τους αποχρωματισμούς,ήταν παγιδευμένα στη χαράδρα και δεν μπορούσαν να βγουν έξω.Στο comic,ο Negan καλύπτει τα όπλα και τις σφαίρες του με μια συγκεκριμένη ουσία που εγγυάται το θάνατο.Αντί να χρησιμοποιεί κάποιου είδους διαβρωτικό ή ραδιενεργό υλικό,τα αλείφει με εντόσθια των walkers για να εξασφαλίσει ότι ακόμη και αν ο αντίπαλος του δεν πεθάνει από την σφαίρα θα πεθάνει σίγουρα από τον ιό που θα μπει στο αίμα του,αν συνέβαινε αυτό και στη σειρά τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα για το γκρουπ μας.


6.Easter Eggs στις ταινίες του Spielberg.


  • Στην ταινία "Saving Private Ryan".  • Στην ταινία "Indiana Jones".  • Στην ταινία "Jurassic Park".  • Στην ταινία "Carrie".7.Easter Egg στο κόμικ.

Πέρα από το θάνατο της Shiva,η οποία δυστυχώς πέθανε με τον ίδιο τρόπο και στο κόμικ,έγινε μια αναφορά από τον Savior που προσπάθησε να πάρει αιχμάλωτο αλλά και να σκοτώσει τον Ezekiel σε ένα γεγονός από το κόμικ που αφορά τον θάνατο του.Ο Savior του είπε "Your head on a pike will do just fine".Στο κόμικ,η Alpha αποκεφαλίζει τον Ezekiel και βάζει το κεφάλι του σε παλούκι,γεγονός το οποίο ανακαλύπτουν αργότερα ο Rick και η υπόλοιπη ομάδα.


8.Callback στα λόγια του Negan.

Στο 8ο επεισόδιο της 7ης σεζόν ο Daryl σκότωσε τον Fat Joey,ο Negan,στο 9ο επεισόδιο λέει κάποια λόγια (σαν επικήδειο αλά Negan) στα οποία αναφέρει τη φράση "Without fat Joey,skinny Joey is just Joey".Ο skinny Joey λοιπόν είναι ο τύπος που απείλησε η Carol πως θα σκοτώσει με το μαχαίρι της αν οι Saviors δεν κατεβάσουν τα όπλα.Οι 3 καλύτερες ατάκες του επεισοδίου
  • "Dude,yes I do!" - Jerry στον Ezekiel.
  • "I've got your pal's ammo" - Carol στους Saviors.
  • "I ain't no King.I ain't nothing.I'm just some guy." - Ezekiel στον Jerry (Ο τίτλος του επεισοδίου "Some Guy" αναφέρεται στον King Ezekiel).

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.