Οι εντυπώσεις για το 8χ03 (Monsters)Περίπου στα μέσα καλοκαιριού είχαμε την ενημέρωση για τον 8ο κύκλο και αυτή ανέφερε τον σχετικό τίτλο "All Out War" και ειλικρινά πιστεύω ότι κανένας δεν θα περίμενε τόσους πολλούς θανάτους (δολοφονίες θα έλεγα εγώ ο κακός) μέσα στα πρώτα 3 επεισόδια..
Η ομάδα έχει χωριστεί σε υπομάδες οι οποίες πλέον έχουν σκοπό να καταστρέψουν τα φυλάκια περιμετρικά ώστε να αποδυναμώσουν τον Negan και να τον καταστρέψουν..Σε αυτά τα 3 επεισόδια βλέπουμε τις εναλλαγές των χαρακτήρων, άνθρωποι όπως ο Morgan από ήρεμος και πράος έχουν γίνει φονικές μηχανές..Ας δούμε τι είπαν και τι σχολίασαν διάφοροι άνθρωποι ανά τον κόσμο για τον αγαπημένο μου Morgan...Και ενώ όλο το επεισόδιο ήταν μέσα στο αίμα ήρθε και ο αποφασισμένος Daryl να μην δώσει δεύτερες ευκαιρίες σε κανένα,σκότωνε τους πάντες χωρίς να αφήσει επιλογές.. Και το ερώτημα που σκέφτηκαν πολλοί ήταν.."Θα δούμε κάποια αψημαχία ανάμεσα σε Daryl και Rick όπως είχε ο Jesus  με τον Morgan???"

Στην αρχή του επεισοδίου είδαμε τον θάνατο του Morales από την βαλλίστρα του Daryl αλλά ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν είδαμε τον Rick να αναφέρει όλους τους θανάτους από την ομάδα της Ατλάντα..Ακούσαμε ξανά τα ονόματα των Shane,Andrea,Glenn,Lori και αν δεν με γελάει η μνήμη μου ήταν πρώτη φορά που αναφέρθηκαν σε μία πρόταση και ίσως αυτό να έχει άλλο λόγο αλλά είναι ακόμα νωρίς...Ενώ σε πολλούς έκανε εντύπωση το ταλέντο του Rick στις φωτογραφίες και όχι μόνο..
αλλά και ο αγαπημένος Daryl δεν ξεφεύγει από τα σχόλια, για αρχή αυτός η Tara και ο Morgan είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν κανέναν από την ομάδα του Negan ζωντανό κάτι που είχαμε αναφέρει από τον Σεπτέμβριο ΕΔΩ...

Ο θάνατος του Eric μας έδωσε μια καταπληκτική ερμηνεία από τον Ross Marquand και το τέλος της σχέσης του Aaron με τον Eric ήρθε..

Tέλος και αυτού του επεισοδίου και μας άφησε με την αναμονή τι θα γίνει με τον King Ezekiel και την ομάδα του Βασιλείου και αν θα έχουμε και άλλες απώλειες.... 
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.