Κόντρα μεταξύ Rick και Daryl ;
Κόντρα μεταξύ Rick και Daryl

Το τελευταίο επεισόδιο που προβλήθηκε με όνομα "Monsters" μάς έδωσε την εντύπωση ότι επικρατεί μία σύγχυση ανάμεσα στις σχέσεις Rick και Daryl. Είδαμε τον Rick να δυσανασχετεί δύο φορές με τον Daryl σε δύο συγκεκριμένες στιγμές του επεισοδίου.

Η πρώτη ήταν με τον Morales. O Daryl, ως από μηχανής θεός έσωσε τον Rick από τα χειρότερα, όταν ο savior, πλέον, Morales τον απειλούσε με το όπλο του. Πριν προσγειωθεί το βέλος του Daryl στον λαιμό του παλιού γνώριμου από την Atlanta, o Rick φώναξε στον Daryl να περιμένει, κάτι που δεν έκανε ποτέ. Αναγνωρίζει, φυσικά, το θύμα του αλλά δεν ενδιαφέρεται και πολύ γι αυτό που έκανε.

Η δεύτερη ήταν στο τέλος του επεισοδίου όταν οι δυο τους δέχθηκαν επίθεση από έναν savior, τον Todd. O Todd ήταν μόνος του και οι αγαπημένοι χαρακτήρες μας είχαν το πάνω χέρι, με τον Rick να του προσφέρει ως αντάλλαγμα τη ζωή του αν τους αποκαλύψει την τοποθεσία των όπλων που έψαχναν. Έτσι και έγινε, μέχρι που ο Daryl έβαλε το χεράκι του...στο όπλο του και πυροβόλησε τον άντρα του Negan.


Ο Norman Reedus (που υποδύεται τον Daryl) ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Talking Dead που παρουσιάζεται στο AMC αμέσως μετά τη λήξη κάθε επεισοδίου. Ο ηθοποιός επιβεβαίωσε την είδηση αυτή και διευκρίνισε ότι υπήρξε μία μικρή κόντρα μεταξύ τους. Ο παρουσιαστής της εκπομπής Chris Hardwick τον ρώτησε γιατί ο χαρακτήρας του Norman αμφισβήτησε τον διπλωματικό και διαπραγματευτικό χαρακτήρα του αρχηγού της Alexandria . Η απάντησή του ήταν ότι δεν ήθελε να αψηφήσει με αυτόν τον τρόπο τον Rick, αλλά πολύ απλά δεν ακολούθησε το σχέδιο κατά γράμμα. Μάλιστα, δεν απέκλεισε  μία πιο σοβαρή κόντρα των 2 πρωταγωνιστών στο μέλλον, αλλά τώρα βρίσκονται στο ίδιο στρατόπεδο και έχουν τις ίδιες βλέψεις.

Η εχθρική αυτή συμπεριφορά του Daryl οφείλεται στα βασανιστήρια που δέχθηκε την προηγούμενη σεζόν, όσο ήταν αιχμάλωτος του Negan. Φαίνεται και είναι έτοιμος να σκοτώσει τους πάντες, ανεξάρτητα από το τι λέει το ίδιο το group, ανεξάρτητα από το τι λέει ο Rick. Μόνος του στόχος είναι να δικαιωθεί για όλα αυτά που υπέφερε, αλλά και να πάρει εκδίκηση για τη δολοφονία του Abraham και του Glenn. Ο Rick, όπως είδαμε και στο πρώτο επεισόδιο, αποφεύγει να σκοτώσει ακαριαία και προσπαθεί να δώσει ευκαιρία στους ανθρώπους του Negan λέγοντάς τους να παραδοθούν, όχι όμως και στον ίδιο.


Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.