Το κρασί του The Walking Dead σου επιτρέπει να πιεις τον Rick, τον Daryl και τον NeganΑν ποτέ σκεφτήκατε πως ο Rick Grimes μεγαλώνει σαν το καλό κρασί, αξίζετε ένα μετάλλιο ή μια κρυστάλλινη μπάλα. Επειδή τώρα, ο Rick Grimes είναι όντως ένα καλό κρασί.Η AMC άρχισε να συνεργάζεται με το Lot18 για την Συλλογή Κρασιών για το The Walking Dead, η οποία περιέχει 3 διαφορετικά μείγματα με τα ονόματα των 3 αγαπημένων χαρακτήρων του κοινού, του Rick Grimes, του Daryl Dixon και του Negan και είναι όλα κόκκινα. Είναι το The Walking Dead, δεν γινόταν και διαφορετικά.

Οι 3 ποικιλίες είναι διαθέσιμες για πώληση απο την Δευτέρα 6 Νοεμβρίου στο https://www.lot18.com/thewalkingdead και θα είναι διαθέσιμο για περιορισμένες προμήθειες. Παρακάτω οι πληροφορίες για τα 3 κρασία, μαζί με τις αποκλειστικές πληροφορίες στις ετικέτες τους.


Το The Rick Grimes είναι ένα Petite Sirah της California, με περιγραφή ως ''ικανοποιεί όλο το πλήθος'' όπως ο ίδιος ο Rick. Είναι ''έντονος, μαύρος και ισορροπημένος, εκθέτωντας μια αξιοσημείωτη ένταση μεταξύ της λαμπερής οξύτητας και της σκληρής, πικρής κατασκευής. Θα διαπιστώσετε μόλις με μια ρουφηξιά πως είναι ένα κρασί που δεν θα σας απογοητεύσει.
Ο Daryl αξίζει κάτι βαθύ, αξιόπιστο και κάτι καυτό...έτσι είναι ένα Cabernet Sauvignon της California του 2016 που είναι ''παρόμοια αξιόπιστο, δείχνοντας βάθος και ένα ελκυστικό πυρήνα με ώριμα μαύρα φρούτα, μπερδεμένα με αλμυρή λεπτή διαφορά κόκκων καφέ και αποξηραμένων βότανων. Όπως η βαλίστρα του Daryl, αυτό είναι ένα κρασί που πάντα μπορείς να υπολογίζεις.Στην σειρά, ο Negan είναι κάποιος άξιος να τον φοβάσαι. Αλλά όπως το Bourbon Barrel Red Blend του 2016, είναι απλά γευστικότατο.''Αυτό το κόκκινο μείγμα είναι επίσης γεροφτιαγμένο και έντονο, δημιουργώντας λάτρεις με την στιβαρή, αποσταγμένη γεύση βανίλιας, μαύρης σοκολάτας και καραμέλας,''αναφέρει ο οινοπαραγωγός.''Μια μερίδα κρασιού είναι το βαρέλι μπερμπόν, με ηλικία 3 μηνών. Με σύνθεση 73% Merlots, 18% Zinfandel και 9% Petite Sirah και σε 'βαράει' δυνατότερα και από την Lucille.

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.