Οι εντυπώσεις για το 08χ8 (Mid Season Finale)
Ήταν ένα συγκλονιστικό επεισόδιο που μας έφερε στην διακοπή για τις γιορτές με αρκετές ανακατατάξεις, μας έδειξε το μέλλον με τον θάνατο του Carl, μας έδειξε μια μάχη σώμα με σώμα ανάμεσα στον Negan και τον Rick και μια Maggie να σκοτώνει χωρίς δισταγμό..Θα αφήσουμε για το τέλος τον Carl και θα ασχοληθούμε λίγο με τους υπόλοιπους χαρακτήρες..

Πολλά σχόλια πήρε η Maggie με την απόφαση της να σκοτώσει έναν savior σαν αντίποινα για την δική της απώλεια..


Ενώ και η κοκορομαχία ανάμεσα σε δύο τεράστιους χαρακτήρες Rick και Negan προσέλκυσε αρκετά σχόλια..
Και κάπως έτσι φτάσαμε στο τεράστιο γεγονός της σειράς, ίσως η μεγαλύτερη έκπληξη όλης της σειράς αφού όσοι διαβάζουν το κόμικ ξέρουν ότι ο Καρλ δεν πεθαίνει και πάνω αυτό το θέμα θα το αναλύσουμε από τα δικά σας σχόλια.Ήταν πάρα πολλά,κάποιοι ξεφύγατε λίγο,κάποιοι στεναχωρηθήκατε και κάποιοι χάρηκαν αλλά ας δούμε μαζί τι είπατε..

Ενώ από ότι φαίνεται το τέλος του Carl θα έχει πολλά σενάρια αφού υπάρχουν πολλές αναφορές ο θάνατος του Carl δεν ήταν προγραμματισμένος αλλά ουσιαστικά ήταν εξαναγκαστική αποχώρηση..Με τον καιρό θα μάθουμε πολλά..Και φυσικά πρέπει να ευλογήσουμε τα γένια μας αφού εμείς είμασταν από τους πρώτους που μάθαμε αυτόν τον θάνατο..


Αυτό ήταν το πρώτο μισό της 8ης σεζόν...επιστροφή σε περίπου 2 μήνες,

Καλή ακρόαση...

Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

  1. Νομίζω όλοι νιώσαμε χαμένοι μετά το τέλος του επεισοδίου..Η τελευταία σκηνή ήταν ένα ισχυρό σοκ για όλους τους φαν.Δεν μπορώ να φανταστώ γιατί να το κάνουν...ήλπιζα ότι ο Καρλ θα έπαιζε ένα πολύ σημαντικό ρόλο στη συνέχεια, με το χαρακτήρα του και την αγάπη του για τους άλλους, όπως όταν έσωσε τον άνδρα στο δάσος.Κρίμα πραγματικά..ανυπομωνώ να δω πως θα το προσεγγίσουν από Φλεβάρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.