Τα 10 καλύτερα σχόλια του 2017
Το 2017 φεύγει και 2018 έρχεται για την σειρά μας συναρπαστικό με τις μηχανές στο φουλ και με συγκλονιστικά επεισόδια..Το 2017 είδαμε 16 επεισόδια όπου χάσαμε αρκετούς αγαπημένους ήρωες, είδαμε προδοσίες και πολλές δύσκολες στιγμές για τις ομάδες μας..Αν μπορούσαμε να πούμε τι μας έκανε μεγαλύτερη εντύπωση σίγουρα στην πρώτη θέση θα ήταν ο ξαφνικός θάνατος του Carl και η αυτοθυσία της Sasha..

Κάθε βδομάδα μαζί με εμάς σχολιάζατε το κάθε επεισόδιο με τον δικό σας μοναδικό τρόπο, κάποιοι γκρινιάζατε για την πλοκή, κάποιοι γουστάρατε την ιστορία και κάποιοι κλέψατε τα βλέμματα...Εσείς που κλέψατε τα βλέμματα μπήκατε στα καλύτερα 10 σχόλια του 2017 αν και κακά τα ψέμματα δικό του top 10 θα μπορούσε να έχει ο πιο "τρελός" φαν που έχω γνωρίσει ο Αποστολάτος ..

Παύλο συνέχισε να σχολιάζεις και μην σταματήσεις ποτέ..

Στην θέση Νο10 ..


Επεισόδιο 10..Daryl-Shiva, και η Ιωάννα μάλλον έπρεπε να είναι στην θέση του Rick αφού κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά με την Jadis αλλά δεν την ικανοποίησε τόσο πολύ η συνάντηση των Carol-Daryl..

Στην θέση Νο9 ..


Επεισόδιο 11.. Και οι πίκλες του Eugene κάνουν θραύση, σχεδόν όλοι σχολιάζατε αυτό το πράγμα αλλά ο Παντελής το κέρδισε για το L.F.E.....στα υπόλοιπα, γκρίνια για το αργό επεισόδιο...

Στην θέση Νο8 ..


Επεισόδιο Νο14 και ο Παύλος σαν χείμαρρος τα λέει όλα με μία φράση, "Αν δεν ακολουθείς το σχέδιο του Rick,πεθαίνεις.." και συνεχίζει να κράζει τους πάντες..Μόνο Rick Παύλαρα...

Στην θέση Νο7..


Επεισόδιο 15ο και ο Δημήτρης μας δίνει μία εύκολη συνταγή για τα Χριστούγεννα με τίτλο "Eugene καραμπονάρα" και νομίζω ότι πρέπει να μπει στις συνταγές της Βέφας ...

Στην θέση Νο6 ..Επεισόδιο 1ο και ο Παύλος κάνει την δεύτερη εμφάνιση του σαν άλλος Κωνσταντίνος Αργυρός στο top10 με ένα σχόλιο μόνο Rick αλλά λέει και καλές κουβέντες για άλλους χαρακτήρες...

Στην θέση Νο5 ..


Επεισόδιο 16ο και φινάλε του 7ου κύκλου με την Μαίρη να στέλνει καρδούλες προς κάθε κατεύθυνση και να μας τονίζει ότι όλη η 7η σεζόν ήταν τέλεια δείχνοντας μας τον Rick στην αρχή και στο τέλος της σεζόν..

Στην θέση Νο4 ..


Επεισόδιο 6ο και ο Νίκος είναι έτοιμος να συγχωρήσει τον Negan για ότι έκανε και δεν είναι ο μόνος..Πολύς κόσμος πείστηκε σε εκείνο το επεισόδιο από την ιστορία του Negan..

Στην θέση Νο3 ..


Επεισόδιο 6ο και τελευταία εμφάνιση του Παύλου...Όλοι οι χαρακτήρες έκαναν και από ένα λάθος και σαν προφήτης βλέπει την μάχη που θα έχουμε στο mid season finale.

Στην θέση Νο2 ..


Επεισόδιο 12ο και όλοι περίμεναν να ξυπνήσει η Carol και ένας από αυτούς ήταν ο Βαλάντης ο οποίος περίμενε να χυθεί αίμα στα επόμενα επεισόδια πράγμα που έγινε, επιτέλους έμαθε τι έγινε με τον Glenn και Abraham περιμέναμε την αντίδραση της..

Και στην θέση Νο1 ..


Mid Season finale και ο δικός μας σχολιαστής ο Κρις άξιζε αυτήν την θέση, τα είπε όλα με ένα σχόλιο και δεν άφησε κανέναν από τους ήρωες της σειράς στην απέξω..Άφησε στην άκρη τις όποιες αντιπάθειες έχει προς του χαρακτήρες και αποχαιρέτησε τον Carl με ένα τρόπο που αξίζει στους ήρωες..

Υπήρχαν πάρα πολλά σχόλια ακόμα που μας έκαναν εντύπωση, ήταν πάρα πολλά και να γνωρίζεται ότι τα κοιτάμε όλα, πολλές φορές αυτήν την χρονιά ήρθαμε σε αντιπαράθεση αλλά στο τέλος όλοι αγαπάμε αυτήν την σειρά..

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ..
Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ WALKING DEAD GREEK FANATICS
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.