Χαρακτήρες που χάσαμε το 2017 (FearTWD Edition)

Σαφέστατα το 2017 ήταν η πιο αιματοβαμμένη χρόνια για το Fear όχι μόνο δεν δίστασε να σκοτώσει αρκετούς χαρακτήρες αλλά δεν έδειξε οίκτο ούτε καν στους βασικούς πρωταγωνιστές της σειράς . Ας ξεκινήσουμε λοιπόν τον απολογισμό για τους χαρακτήρες που μας πήρε το 2017 από το Fear The Walking Dead .
Travis Manawa 
Η 3η season ξεκίνησε με τον μεγαλύτερο θάνατο της σειράς ο Travis πέθανε εκπληρώνοντας την τελευταία του επιθυμία δηλαδή να ενώσει ξανά την οικογένεια της Madison . Ο θάνατος του όχι μόνο έδωσε αρκετή ανάπτυξη στους υπόλοιπους χαρακτήρες αλλά ξεκαθάρισε και την αρχική φιγούρα της σειράς. (Madison Clark)

Jeremiah Otto 
Ο ιδιοκτήτης του αγροκτήματος που φιλοξένησε την οικογένεια Clark στην 3η season δεν άργησε να πεθάνει. Ο αντιπαθητικός ρατσιστής ηγέτης έφυγε από την σειρά με μοναδικό τρόπο καθώς ο Nick τον πυροβόλησε και η Madison παρέδωσε το κεφάλι του στον Qaletaqa Walker . Αν και δεν νομίζουμε να λείψει από κανέναν έπρεπε να μπεί στην λίστα μας .

Jake Otto 


Ίσως το πιο νορμάλ μέλος της οικογένειας Otto . Ο Jake ανέπτυξε σχέση με την Alycia ωστόσο έχασε μάταια την ζωή του στο πιο αιματηρό επεισόδιο της Season μαζί με το αγρόκτημα του χάθηκε και ο ίδιος .

Ophelia Salazar 


Η Ophelia ήταν ακόμα ένα μέλος της αρχικής ομάδας που χάθηκε στην 3η season . Ο θάνατος της ήταν αρκετά λυπηρός καθώς δεν πρόλαβε ούτε να πει αντίο στον πατέρα της . 

Lola & Efrain 
Δύο χαρακτήρες που βοήθησαν αρκετά τον Daniel στην 3η Season και οι δύο έχασαν την ζωή τους στο Finale της 3ης season στην επίθεση που δέχτηκε το φράγμα !

Troy Otto 
Ο πιο περίπλοκος χαρακτήρας της 3ης season πάντοτε απρόβλεπτος με μια δόση τρέλας βρήκε το τέλος του από την Madison καθώς δεν μπόρεσε να ανεχτεί τα λάθη του ! Μερικές φορές τον δικαιολογουσαμε τα λάθη του στα λάθη των γονιών του αλλά χαραμισε όλες τις ευκαιρίες που του δόθηκαν.
Το Fear μας έδωσε μια τρελή χρόνια και ευχόμαστε να συνεχίσει έτσι . 
Σας ευχόμαστε καλή χρονιά με αγάπη και υγεία !
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.