Χαρακτήρες που χάσαμε το 2017


Όπως πέρσυ έτσι και φέτος θα αποχαιρετήσουμε το έτος με έναν γενικό απολογισμό των χαρακτήρων που χάσαμε . Στο θέμα θα αναφέρουμε του σημαντικούς χαρακτήρες που χάσαμε στην τηλεοπτική season του 2017 και πιο συγκεκριμένα το 2ο μισό της 7ης season και το 1ο μισό της 8ης season . Πολλές απώλειες ειχαμε και στο Fear The Walking για τις οποίες μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ.

Benjamin και Richard 


Ένας λάθος υπολογισμός του Richard κόστισε την ζωή του Benjamin κάτι που εξόργισε τον Morgan και με την σειρά του σκότωσε τον Richard . Γενικά δεν δόθηκε η απαραίτητη σημασία σε αυτούς τους χαρακτήρες αλλά ο θάνατος τους ήταν ο λόγος για να μπεί το Kingdom στο παιχνίδι!

Sasha Williams 


Ο δυνατός χαρακτήρας της η έντονη προσωπικότητα της ήταν τα σημεία που έκαναν την Sasha αξέχαστη . Πέθανε με τους δικούς της όρους και θυσιάστηκε για να μην χρησιμοποιηθεί ενάντια της οικογένειας της !

Morales 

Η σύντομη επιστροφή του Morales αποτέλεσε μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της 8ης Season ο θάνατος του ηταν γρήγορος και άφησε αρκετούς Fans να αναρωτιούνται γιατί πραγματικά επέστρεψε.

Eric & Francine 


Οι βασικοί κάτοικοι που χάθηκαν από την Alexandria σε ένα μέτωπο κατά των Saviors ήταν η Francine και ο Eric. Για την Francine δεν ξέρουμε αρκετά αλλά ήταν πάντα πρόθυμη και ενεργή σε κάθε μάχη. Ο Eric από την άλλη ήταν ο δεσμός του Aaron ο θάνατος του θα φέρει ανάπτυξη στον χαρακτήρα του Aaron και ευχόμαστε να τον δουμε και ως Walker στην συνέχεια !

Kingdomers & Shiva 


Μέσα σε ένα μόλις επεισόδιο όλα χάθηκαν για το Kingdom οι περισσότεροι ιππότες έπεσαν με σημαντικότερη απώλεια αυτήν του αγαπημένου μας pet της Shiva. Η Shiva θυσιάστηκε για να σώσει τον Ezekiel στην πιο σκληρή και όμορφη σκηνή της Season. Ο θάνατος της άφησε τον Ezekiel αλλά και το κοινό της σειράς με ένα μεγάλο κενό !

Natania 


Ο θάνατος της αρχηγού του Oceanside ήταν γρήγορος τόσο γρήγορος που υπήρχε κίνδυνος αν ανοιγοκλείσεις τα μάτια σου να τον χάσεις , η Enid την πυροβόλησε στην προσπάθεια της να σώσει τον Aaron οι επιπτώσεις αυτής της πράξης θα μας είναι γνωστές στο νέο έτος.

*Ο λόγος που δεν βάζουμε τον Carl στην λίστα είναι επειδή θα είναι ο πρώτος θάνατος του 2018 μπορεί να μάθαμε την μοίρα του στο Midseason Finale της 8ης season αλλά ο Carl θα εμφανιστεί και στο πρώτο επεισόδιο του 2018 !
Σας ευχόμαστε ένα χαρούμενο νέο έτος με χαρά και ευτυχία .
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.